Барам SolidWorks туторијали

• Креатор на темата Креатор на темата Tемјан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Локација
Howling Fjord
Здраво. Треба да направам семинарска (дипломска) работа за на факултет по предметот "Солид Моделирање". Бидејки не знам убаво да работам со програмот, ке ми треба помош. Ако може да ми кажете од каде можам да симнам готови туториали, на пример како да дизајнирам автомобил, пиштол или пушка. Знам дека не е убаво да се копира туѓата работа, ама навистина ми треба ова за да го научам и да направам своја презентација за дипломска работа и да ја одбранам пред комисија.
Фала, се надевам ке ме упатите кон некој добар туторијал.

Здраво. Треба да направам семинарска (дипломска) работа за на факултет по предметот "Солид Моделирање". Бидејки не знам убаво да работам со програмот, ке ми треба помош. Ако може да ми кажете од каде можам да симнам готови туториали, на пример како да дизајнирам автомобил, пиштол или пушка. Знам дека не е убаво да се копира туѓата работа, ама навистина ми треба ова за да го научам и да направам своја презентација за дипломска работа и да ја одбранам пред комисија.
Фала, се надевам ке ме упатите кон некој добар туторијал.
Ај види

На rutracker.org има многу добри туторијали и готови модели за Solidworks. Јас претешно од таму симинјам туторијали. Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom