Авто новости

И тоа од ударот на Роси ако не се лажам умре :(((, му ја откорна кацигата ...
жално жално, rip.
Инаку прочитав дека со Роси биле BFF нешо, пошо нели талијани се двајцата. Незнам како ова ќе се одрази на психата и кариерата на Валентино, но сигурно нема да е добро. Инаку Роси е неповреден но тој третиот изместил рамо.

На лице место умре што му ја откорна кацигата :(. РИП!
Не умре не лице место. Мединцинскиот тим направи се што можеше за да го спаси но неуспеа.
Инаку жал ми е за двајцата возачи кои го судрија и нив им е многу тешко иако напарвија се за да го избегнат :place:

не го следам многу, многу, ова чудо ама млад живот згаснал...жалосно....R.I.P.

И тоа од ударот на Роси ако не се лажам умре :(((, му ја откорна кацигата ...
жално жално, rip.

Точно , глеј го под Роси е

2uqceac.jpg

^ Kaква ороспија е животов човече, фатален е ударот на еден од неговите најдобри пријатели ...
Страшно, огромна трагедија.

Талентиран возач, освои титула во 2008 ма година во класата 250 cc
Нека почива во мир.
Жално, но таков е животот.. :(

Страшно жално којзнае како му е на Роси најдобри другари биле а баш на Роси му се намести на главата да го прегази.Трагедија

Какви две страшни сообраќајки со жртви кај мене во населба вчера и завчера а денес станувам од спиење и го гледам ова :( Нека почива во мир, страшно, уште пострашно за Роси, ќе го гони ова цел живот.
--- надополнето: Oct 23, 2011 5:39 PM ---
Ако добро разбрав 45 минути се труделе да го вратат во живот ама џабе, повредите на главата се фатални :(

Какви две страшни сообраќајки со жртви кај мене во населба вчера и завчера а денес станувам од спиење и го гледам ова :( Нека почива во мир, страшно, уште пострашно за Роси, ќе го гони ова цел живот.
--- надополнето: Oct 23, 2011 5:39 PM ---
Ако добро разбрав 45 минути се труделе да го вратат во живот ама џабе, повредите на главата се фатални :(
Половина час, но повредите биле фатални за жал:place:

http://www.marcosimoncelli.it/

Неговата веб страна :/ Се надевам дека неговите нема да ја видат репетицијата од снимката зошто и тие курбан ќе одат .

Back
На врв Bottom