Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
И јас сум јак на зборови нема што.Колку за твоја информација сепак ќе ја гледам ;)
Според мене вака некако би требало да изгледа утрешниот состав
Де Геа
Смолинг Видиќ Фердинанд Евра

Нани Томче Андо Јанг

Руни Чичарито
Добро не се лути се заебававме ама озбилно не би го испуштил ова дерби ни за што .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ми е до толку битно да победиме колку што ми е да помине и овој меч. Изигравме досега со сите да кажам топ 4/5/6, зависи кој експерт го прашуваш, до Нова Година распоредов ни е Б-О-З-А и дури и да кикснеме утре ќе ги повратиме бодовите. Конкурентите тек сега ќе почнуваат да губат бодови меѓусебно. Како што кажа еден новинар пред почетокот на сезоната, можеби токму дуелите меѓу конкурентите ќе му ја донесат титулата на Манчестер :) Ајде уште утре и до НГ да билдаме гол разлика :Р

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не ми е до толку битно да победиме колку што ми е да помине и овој меч. Изигравме досега со сите да кажам топ 4/5/6, зависи кој експерт го прашуваш, до Нова Година распоредов ни е Б-О-З-А и дури и да кикснеме утре ќе ги повратиме бодовите. Конкурентите тек сега ќе почнуваат да губат бодови меѓусебно. Како што кажа еден новинар пред почетокот на сезоната, можеби токму дуелите меѓу конкурентите ќе му ја донесат титулата на Манчестер :) Ајде уште утре и до НГ да билдаме гол разлика :Р
До некаде и Фергусон се согласува со тебе и новинарот (y)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Фала Богу ќе ја глеам и јас, ќе одам на работа покасно(y). После дуелот со Сити, очекувам една серија од 12 победи :), распоредот ни е доста лесен пред новиот бран дербиња, али до тогаш очекувам да се одлепиме на врвот, нормално конкурентите ќе губат бодови меѓусебно.

Состав да прогнозирам:

De Gea​
Smalling Rio Vidic Evra​
Nani Anderson Fletcher Young​
Rooney Welbeck​

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Naah, провоцира стариот со ова, знае и самиот дека со малите тимови се освојува титулата. Сакам да кажам конкурентиве наши меѓу себе ќе се убијат, ние сеа за сеа солиден учинок имаме од овие дербиња што ги изигравме, останува уште вторите тури во другиот дел од сезоната да ги поминеме :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Судиите за денес

Referee: Mark Clattenburg
Assistants: Simon Beck, S Child
Fourth Official: Howard Webb

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Сакал да ја најави петардата што ќе ја примаат денес на ОТ затоа фрлал петарди ;)

B

BooBojan

Гостин
Дечки одиме на победа!!!
Едноставно мора комшиките да ги вратиме во реалноста.За денес сакам вака да излезе Чичко Ферги.
--------------Де Геа---------------
-Џонс-Смолинг-Видич-Евра
-Нани-Андерсон-Клеверли-Јанг-
--------Руни---------Велбек-------
Ама најверојатно Смолинг и Клеверли нема да играат,а место нив ке бидат Фердинанд и Флечер,но ми останува да се надевам дека Ферги ке ме послуша.
Имам некој осет дека Руни повторно ќе го реши ова дерби,а ако го реши ке пишам една споредба.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
At Old Trafford. Told #MUFC have been training with De Gea, Jones, Vidic, Evans, Evra - Anderson, Fletcher - Nani, Rooney, Young - Welbeck

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ја ја пишав X-1 нормално навивачки :)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Добро дали сум јас единствен на форумов што мислам дека треба да имаме еден деструктивец во средината или поповлечен играч на пр:
Де Геа
Смолинг Видич Рио Евра
Џонс/Флечер
Нани Андрсон Клеверли Јанг/Валенсија
Руни
или мојата омилена:
Де Геа
Рафаел Смолинг Видич Евра
Андерсон Клеверли
Нани Руни Јанг/Валенсија
Хернандез
Не сум сигурен за Јанг зошто во последните натпревари не покажа игра како што знае да покаже затоа верувам дека Валенсија барем 30 минути да изигра за резултат за мене доволен е и 1-0 али верувам дека ке паднат многу голови.

A

apidrone

Гостин
Ја пошо претходниот викенд индиректно прогнозирав нерешено (коа реков дека сум задоволен со бод), сеа ќе кажам: 3 БОДА И НИШТО ДРУГО! :D
Ај еве и една песна :)

Kajgana Shop

На врв Bottom