Јавна тајна е дека Напредок со пола екипи си го има 3 за 3Напредок е најлесен за типување. Едно време во Србија многу пари се правеа токму на Напредок

Уште од лани го зборев истото, а ти ми негираше

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јавна тајна е дека Напредок со пола екипи си го има 3 за 3Напредок е најлесен за типување. Едно време во Србија многу пари се правеа токму на Напредок
Тој кутриот 3 изјави даде дека дошол дома за да победи, а од клупа не стана.
Не знам дали го знајш Спасе, кралот на трибините, појќе инструкции даваше отколку тренериве.![]()
Јавна тајна е дека Напредок со пола екипи си го има 3 за 3
Уште од лани го зборев истото, а ти ми негираше![]()
^^
Убедливо најдобар коментатор во земјава ако не и пошироко.
Игор Трпески мојт вода да му носит на легендава шо пред една година викаше КЛЕЧКАРОСКИИИИ, а денес ексклузивно за Спорт Ефе се дереше ДИМОСКИИИИИИИИИИИИИ
![]()
Од многу далеку е снимано, тоа што се гледа е дури x10 зум^^
Зошто ми изгледа дека голот е многу помал од тоа што треба да биде ?![]()
Ненад Цветанов ,НТВ ?Убедливо најдобар коментатор во земјава ако не и пошироко.
Игор Трпески мојт вода да му носит на легендава шо пред една година викаше КЛЕЧКАРОСКИИИИ, а денес ексклузивно за Спорт Ефе се дереше ДИМОСКИИИИИИИИИИИИИ
![]()
Немој ,да не ги навредиш.Од многу далеку е снимано, тоа што се гледа е дури x10 зум. Убав терен имаме, тревата е одлично одржана, само што трибината е проблем... Монтажна е, а лани кога ги тепавме Влазеними нивните навивачи ги искршија сите столчиња.
Кога ќе гостувате за 2 кола, ако имаш прилика да го видиш теренов, топ е.
Не, Михаил, брат му на Мирко, оној што ја уредува спортската секција на ohridnews. Утре на НТВ снимка ќе имат, само не знам во колку е.Ненад Цветанов ,НТВ ?
![]()
--- надополнето: Oct 22, 2011 9:02 PM ---
Немој ,да не ги навредиш.
Од многу далеку е снимано, тоа што се гледа е дури x10 зум. Убав терен имаме, тревата е одлично одржана, само што трибината е проблем... Монтажна е, а лани кога ги тепавме Влазеними нивните навивачи ги искршија сите столчиња.
Кога ќе гостувате за 2 кола, ако имаш прилика да го видиш теренов, топ е.
Во 14 часот Шкендија-Металург
БЕЗ ПУБЛИКА ! Ќе можете да го гледате натпреварот на телајми , и спорт ефе !
Доста тежок меч за Шкендија , во криза е , без Буба и Елмазовски !
Не се чудим ако ГУБИМЕ денеска! Ајј да не изненади сите Шкендија денеска![]()