Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Напредок е најлесен за типување. Едно време во Србија многу пари се правеа токму на Напредок
Јавна тајна е дека Напредок со пола екипи си го има 3 за 3:D
Уште од лани го зборев истото, а ти ми негираше;)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Тој кутриот 3 изјави даде дека дошол дома за да победи, а од клупа не стана.
Не знам дали го знајш Спасе, кралот на трибините, појќе инструкции даваше отколку тренериве. :pos:
Знам за Баба од Далјан и еден шо го викаа Здрља идеше на ракомет.Можда е овај вториов ако е по име Спасе.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Јавна тајна е дека Напредок со пола екипи си го има 3 за 3:D
Уште од лани го зборев истото, а ти ми негираше;)
Може не сме се разбрале како што треба. Се извинувам ако е така оти си бил во право. Весело ќе е в пролет кога најмногу ќе се даваат утакмици :)

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Извршниот директор на ФК Охрид Г-дин Илче Каланоски поднесе оставка

Петок, 21 Октомври 2011 14:37

- Каланоски кој успешни три години е во ФК Охрид и е еден од заслужните за успехот на клубот ја објасна својата оставка.За доброто на клубот, кој сакам да оди напред , а притоа јас да не бидам пречка за тој развој се повлекувам од фукнцијата извршен директор на ФК Охрид. Сакам да напоменам декание бевме неколку луѓе кои успеавме клубот од дното на втората лига, да го извлечеме и да го внесеме во Првата лига. Бидејќи според многумина јас барем така беше речено и на прес конференцијата сум бил проблемот, еве во интерес на ФК Охрид ќе се повлечам. Мене не ми е важна функцијата извршен директор, јас сакам клубот да оди напред и сакам да им помогнам на фудбалерите да ги добијат заостанатите плати. Јас останувам лојален на клубот, во никој случај неможам да не го сакам и затоа го правам овој потег Сакам да кажам и ова дека носејќи го српскиот стратег Антиќ сметам дека во иднина овој клуб ќе имаме успеси - изјави Каланоски.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.231

Убедливо најдобар коментатор во земјава ако не и пошироко.
Игор Трпески мојт вода да му носит на легендава шо пред една година викаше КЛЕЧКАРОСКИИИИ, а денес ексклузивно за Спорт Ефе се дереше ДИМОСКИИИИИИИИИИИИИ
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881

Игор Трпески мојт вода да му носит на легендава шо пред една година викаше КЛЕЧКАРОСКИИИИ, а денес ексклузивно за Спорт Ефе се дереше ДИМОСКИИИИИИИИИИИИИ
^^
Зошто ми изгледа дека голот е многу помал од тоа што треба да биде ? :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.231
^^
Зошто ми изгледа дека голот е многу помал од тоа што треба да биде ? :D
Од многу далеку е снимано, тоа што се гледа е дури x10 зум :D. Убав терен имаме, тревата е одлично одржана, само што трибината е проблем... Монтажна е, а лани кога ги тепавме Влазеними нивните навивачи ги искршија сите столчиња.
Кога ќе гостувате за 2 кола, ако имаш прилика да го видиш теренов, топ е.

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ненад Цветанов ,НТВ ?

--- надополнето: Oct 22, 2011 9:02 PM ---
Од многу далеку е снимано, тоа што се гледа е дури x10 зум :D. Убав терен имаме, тревата е одлично одржана, само што трибината е проблем... Монтажна е, а лани кога ги тепавме Влазеними нивните навивачи ги искршија сите столчиња.
Немој ,да не ги навредиш.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.231
Ненад Цветанов ,НТВ ?

--- надополнето: Oct 22, 2011 9:02 PM ---

Немој ,да не ги навредиш.
Не, Михаил, брат му на Мирко, оној што ја уредува спортската секција на ohridnews. Утре на НТВ снимка ќе имат, само не знам во колку е. :pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Го знаемо стадиончето како изгледа, ова беше лудо гостуење пред 2 године :)

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Во 14 часот Шкендија-Металург

БЕЗ ПУБЛИКА ! Ќе можете да го гледате натпреварот на телајми , и спорт ефе !

Доста тежок меч за Шкендија , во криза е , без Буба и Елмазовски !

Не се чудим ако ГУБИМЕ денеска! Ајј да не изненади сите Шкендија денеска :unsure:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Во 14 часот Шкендија-Металург

БЕЗ ПУБЛИКА ! Ќе можете да го гледате натпреварот на телајми , и спорт ефе !

Доста тежок меч за Шкендија , во криза е , без Буба и Елмазовски !

Не се чудим ако ГУБИМЕ денеска! Ајј да не изненади сите Шкендија денеска :unsure:
И Никитович е неизвесен,против Тетекс играл повреден па сега не знам што му кажале докторите.

Воопшто не би сакал да губиме дома после 3 години,сепак мислам дека ќе заврши нерешено.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
Dali nekoj moze da mi pomogne.
Mi treba nekoja strana kaj so ima oficijalni statistiki od utakmicive od prva liga. Dosega mozev samo da najdam golovi i crveni a potrebni mi se i broj na korneri zolti itn...
Fala

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom