- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Малку како опседнат да си со нас?Или ми се причини само?1.000 samo za da ubavo zaspies
Малку како опседнат да си со нас?Или ми се причини само?1.000 samo za da ubavo zaspies
Според тебе колку имаше??1.000 samo za da ubavo zaspies
da bides opsednat treba pricini da imas samo dosega gledav vo forumot i vidov deka si plukaat po nas so se i sestoo!!!zasto?frusrtaci se lecat ili ???...sega koj so kogo e opsednat ???Малку како опседнат да си со нас?Или ми се причини само?
najvise 6 ..ama i pomalce od 5 ne bea...tetovskiot e so kapacitet 13.000 so se loza,ama sam znaes deka retko koj sedi vo tribinite pozadi golovite( 1 stolce sekogas dvajca gazat)..i jas ocekuvav povise,ama i ladno a plus i tie 200 den za obicen graganin za nasa 1.liga sepak e nad realnite moznostiСпоред тебе колку имаше??
Реално гледај, 7.000 е премногу! Мислим дека и у втора лига ка игравмо, имаше појќе публика од завчера. И ја бев изненаден, главната трибина не беше исполнета цела како на прошлите дерби натпревари.
Проста математика, пресметај ќе видиш дека е премногу 7.000. Еве и 5.000 да собира цела трибина (што е нереално, ама ете нека биде), па ако земеш дека и не беше цела полна, па додади ги балисти околу 700-800 и Војводи 500...лесно ќе заклучиш дека 7.000 е ПРЕМНОГУ!
Гледам дека не си еден од индијанците по 10 године што доаѓаа на форумов само да провоцираа, гледам добро го владееш Македонскиот јазик, па очекуем од тебе реални мислења и да не се бламираш и да не провоцираш како другите.
Се заебаваш за Охрид и за високите амбиции на клубот....??Работнички пак киксна ....
Охрид ме изненадисва изгледа имав високи амбиции ,
додека за купот ќе се борат само Вардар и Ренова , очекувам победа на Ренова
сега трчат за да земат само пари,после од кога ќе ги добијат парите,пак старата приказнамислу све ќе се среди , па нели ова е 1 лига , кога ќе земат пари , ем повеќе ќе трчат ем ќе бидат гаден противник ...
А Драган Бочески во улога на туристички водичБраво за екипата на Напредок, дојдоа во Охрид да се прошетаат по чаршија и да го видат езерово. Прикажаа мудра игра, во прво полувреме немаа ни шут на гол, а во второ само два пати го поминаа центарот.
Ренова нека се спрема добро затоа што играчиве откако видоа дека нема ни трага ни глас од ветената плата пред 5 месеци, здивеа малку.
Тој кутриот 3 изјави даде дека дошол дома за да победи, а од клупа не стана.А Драган Бочески во улога на туристички водич