- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Малку како опседнат да си со нас?Или ми се причини само?1.000 samo za da ubavo zaspies![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку како опседнат да си со нас?Или ми се причини само?1.000 samo za da ubavo zaspies![]()
Според тебе колку имаше??1.000 samo za da ubavo zaspies![]()
da bides opsednat treba pricini da imasМалку како опседнат да си со нас?Или ми се причини само?![]()
Според тебе колку имаше??
Реално гледај, 7.000 е премногу! Мислим дека и у втора лига ка игравмо, имаше појќе публика од завчера. И ја бев изненаден, главната трибина не беше исполнета цела како на прошлите дерби натпревари.
Проста математика, пресметај ќе видиш дека е премногу 7.000. Еве и 5.000 да собира цела трибина (што е нереално, ама ете нека биде), па ако земеш дека и не беше цела полна, па додади ги балисти околу 700-800 и Војводи 500...лесно ќе заклучиш дека 7.000 е ПРЕМНОГУ!
Гледам дека не си еден од индијанците по 10 године што доаѓаа на форумов само да провоцираа, гледам добро го владееш Македонскиот јазик, па очекуем од тебе реални мислења и да не се бламираш и да не провоцираш како другите.
Се заебаваш за Охрид и за високите амбиции на клубот....??Работнички пак киксна ....
Охрид ме изненадисва изгледа имав високи амбиции ,
додека за купот ќе се борат само Вардар и Ренова , очекувам победа на Ренова
сега трчат за да земат само пари,после од кога ќе ги добијат парите,пак старата приказнамислу све ќе се среди , па нели ова е 1 лига , кога ќе земат пари , ем повеќе ќе трчат ем ќе бидат гаден противник ...
Браво за екипата на Напредок, дојдоа во Охрид да се прошетаат по чаршија и да го видат езерово. Прикажаа мудра игра, во прво полувреме немаа ни шут на гол, а во второ само два пати го поминаа центарот.
Ренова нека се спрема добро затоа што играчиве откако видоа дека нема ни трага ни глас од ветената плата пред 5 месеци, здивеа малку.![]()
Тој кутриот 3 изјави даде дека дошол дома за да победи, а од клупа не стана.А Драган Бочески во улога на туристички водич![]()