- Член од
- 22 октомври 2011
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 2
боље ишта него ништаВлез 20 денари
Па подобро ништо не плаќајте...
боље ишта него ништаВлез 20 денари
Ајде бе оди гледај си за твојата навивачка група ШТО ПРЕКИНА ДА ОДИ НА РАКОМЕТ
Па нас клошари ке ни викате
Од вас поголеми клошари НЕМА
И пак пола од тие што влегуваат влегуваат муфтеВлез 20 денари
Нема потреба од заградвање,доволно е само да се пушти та трибината од карши таму нека си влегват овие со обични влезници,а на Чкембарската само да се влегва одзади.Од кај Чкембари влегуваат и ОБИЧНИ ЦИВИЛИ
И то во голем број....и после си седнуваат кај сакаат на трибина...
Мора да се загради трибината некако,да не се меша публиката со навивачите.....
Само за да не платат цела цена за карта...а картата е 5 бона....
Шо ќе беше значи СТИПСИ луѓе...
Мизерија.....
После толку забушавање од страна на управата падна интересо,не сме ние криви,на турниро шо беше пред почеток на сезона можеше да се види заинтересираност имаше и по 200 Чкембари на трибина,а екипите беа од рангот на Драчево.
Кој ви вика клошари бе?
Смешно е да даваш по 20 денари. Ете гледам сте решиле да давате па дајте барем 500 маме му ебам...
Што разлика има дали ќе дадеш 20 или ич?
Што сакате правите на крај краева...
Незнам кој со кого се замара. Во она за СЕХА лигата само пипшуѕвате како Вардар ја срамел Македонија, подобро Пелистер да играл. Ем не учествувате ем најактивни сте на страната.
Сакавте ракомет, ете ви направија екипа, ама некако не одите на утакмици нешто...
Вие тешки компексаши сте бе.ццц значи.. КЛОШАРСКИ Е ЕВЕНТОТ ДА. Поклошарски немам видено.. Битола навива за Пелистер.. А за кој треба да навива ? Демек РК. Битола ни ги зема навивачите ? Демек играчите нивни ни се душмани ? АЛооо видете го составот на екипата, сите се деца,легенди и бивши играчи на Пелистер... Да не имаат навивачка група ? Да не ви се ривали ? Гледам господинот Горан го има ова истото пишано таму на евентот, што го кажувам јас, али мене мора овде да ми изглуми шериф или некоја фаца.
Не летајте одма непотребно.. Кире_Бт ти пиши од кај сум. И не реков дека Чкембарите се клошари, туку евентот е клошарски направен.. и тоа Битола навива за Пелистер вие многу глупо, поточно преглупо.. Скопје навива за Вардар..
Да вечерва би требало да има снимка на орбис ако ен утре 100% но сепак јас мислам дека вечерва е снимката на орбис оти утре ќе го даваат фудбалот на орбис со трескаDa ne ke ja davaat na orbis ili na taa tera mislam bese.. pelister-bitola /
На почеток да ти кажам дека не ме интересира ивентот, ниту тоа кој го направил. Звезда навија за Београд е транспарент од пред 10 години .Вие тешки компексаши сте бе.ццц значи.. КЛОШАРСКИ Е ЕВЕНТОТ ДА. Поклошарски немам видено.. Битола навива за Пелистер.. А за кој треба да навива ? Демек РК. Битола ни ги зема навивачите ? Демек играчите нивни ни се душмани ? АЛооо видете го составот на екипата, сите се деца,легенди и бивши играчи на Пелистер... Да не имаат навивачка група ? Да не ви се ривали ? Гледам господинот Горан го има ова истото пишано таму на евентот, што го кажувам јас, али мене мора овде да ми изглуми шериф или некоја фаца.
Не летајте одма непотребно.. Кире_Бт ти пиши од кај сум. И не реков дека Чкембарите се клошари, туку евентот е клошарски направен.. и тоа Битола навива за Пелистер вие многу глупо, поточно преглупо.. Скопје навива за Вардар..
Па тоа што го кажам јас важи и за оние луѓе на РК.Битола.. Значи треба да се има почит меѓу двата клуба, а не да се плукат меѓу себе.. Се знае кој е кој во Битола (за ракомет) и нема тие што да бараат бодови против овој клуб.. Треба да играат со почит према Пелистер, оти и тие самите се навивачи на овој клуб.. Другото се е јасно..На почеток да ти кажам дека не ме интересира ивентот, ниту тоа кој го направил. Звезда навија за Београд е транспарент од пред 10 години .
Да, аматерски се сите ивенти, страни, информации, дури и некои неписмени се па шлакат по тастатурите, еби му матер секој има пристап до интернет.
Зошто те цитирав... Ако некои имаат комплекс тоа се сите оние кои не успеале да стигнат до некоја позиција во Пелистер, па ајде сега ќе правиме клубови. Јас немам ништо против да еве да речиме Пелистер се бори за титула со Битола, нека напредва ракометот! Она што мене ме боди в очи е тоа што формираат екипи со цел да му докажат на сите дека еве јас кој сум. РК Пелагонија собра тогаш од Пелистер 3-4ца играчи, како питбули беа напиздени и склони кон општа туча.
Истото и сега, да не спомнувам имиња... Ама поранешниот играч и тренер (на младинци) на Пелистер огорчен од тоа што син му нема загарантирано место, формира екипа, ги собира млацинците од Пелистер. Се е тоа океј, ама начинот на кои влегуваат во утакмиците со Пелистер воопшто не ме бендисва.
Урлаат, се тепат, се колат небаре ќе победат. Денес кај шо вообичаено седам на ракомет седнале околу мене некои кои најверојатно пари даваат во Битола, па по судиите па незнам кој им бил крив. Мизерија!