Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
1.000 samo za da ubavo zaspies :)
Според тебе колку имаше??
Реално гледај, 7.000 е премногу! Мислим дека и у втора лига ка игравмо, имаше појќе публика од завчера. И ја бев изненаден, главната трибина не беше исполнета цела како на прошлите дерби натпревари.
Проста математика, пресметај ќе видиш дека е премногу 7.000. Еве и 5.000 да собира цела трибина (што е нереално, ама ете нека биде), па ако земеш дека и не беше цела полна, па додади ги балисти околу 700-800 и Војводи 500...лесно ќе заклучиш дека 7.000 е ПРЕМНОГУ!

Гледам дека не си еден од индијанците по 10 године што доаѓаа на форумов само да провоцираа, гледам добро го владееш Македонскиот јазик, па очекуем од тебе реални мислења и да не се бламираш и да не провоцираш како другите.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Малку како опседнат да си со нас?Или ми се причини само?:icon_lol:
da bides opsednat treba pricini da imas :) samo dosega gledav vo forumot i vidov deka si plukaat po nas so se i sestoo!!!zasto?frusrtaci se lecat ili ???...sega koj so kogo e opsednat ???
--- надополнето: Oct 17, 2011 11:17 PM ---
Според тебе колку имаше??
Реално гледај, 7.000 е премногу! Мислим дека и у втора лига ка игравмо, имаше појќе публика од завчера. И ја бев изненаден, главната трибина не беше исполнета цела како на прошлите дерби натпревари.
Проста математика, пресметај ќе видиш дека е премногу 7.000. Еве и 5.000 да собира цела трибина (што е нереално, ама ете нека биде), па ако земеш дека и не беше цела полна, па додади ги балисти околу 700-800 и Војводи 500...лесно ќе заклучиш дека 7.000 е ПРЕМНОГУ!

Гледам дека не си еден од индијанците по 10 године што доаѓаа на форумов само да провоцираа, гледам добро го владееш Македонскиот јазик, па очекуем од тебе реални мислења и да не се бламираш и да не провоцираш како другите.
najvise 6 ..ama i pomalce od 5 ne bea...tetovskiot e so kapacitet 13.000 so se loza,ama sam znaes deka retko koj sedi vo tribinite pozadi golovite( 1 stolce sekogas dvajca gazat)..i jas ocekuvav povise,ama i ladno a plus i tie 200 den za obicen graganin za nasa 1.liga sepak e nad realnite moznosti :)

П

Паспарту

Гостин
КУП НА МАКЕДОНИЈА:

Ренова - Тетекс 6:0
Работнички - Напредок 4:1
Турново - Брегалница 3:1

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Брегалница 2:0 Октомври
Охрид 3:1 Напредок
Ренова 2:2 Тетекс
Силекс 2:1 Работнички
Вардар 3:0 Турново

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Работнички пак киксна ....
Охрид ме изненадисва изгледа имав високи амбиции ,
додека за купот ќе се борат само Вардар и Ренова , очекувам победа на Ренова

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Работнички пак киксна ....
Охрид ме изненадисва изгледа имав високи амбиции ,
додека за купот ќе се борат само Вардар и Ренова , очекувам победа на Ренова
Се заебаваш за Охрид и за високите амбиции на клубот....??
Па дечките не зеле плата 5 месеци а направија 2 победи по ред и тоа е за поздравување....

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
мислу све ќе се среди , па нели ова е 1 лига , кога ќе земат пари , ем повеќе ќе трчат ем ќе бидат гаден противник ...

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
мислу све ќе се среди , па нели ова е 1 лига , кога ќе земат пари , ем повеќе ќе трчат ем ќе бидат гаден противник ...
сега трчат за да земат само пари,после од кога ќе ги добијат парите,пак старата приказна:icon_mrgr:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.230
Браво за екипата на Напредок, дојдоа во Охрид да се прошетаат по чаршија и да го видат езерово. Прикажаа мудра игра, во прво полувреме немаа ни шут на гол, а во второ само два пати го поминаа центарот.

Ренова нека се спрема добро затоа што играчиве откако видоа дека нема ни трага ни глас од ветената плата пред 5 месеци, здивеа малку. :icon_lol:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Браво за екипата на Напредок, дојдоа во Охрид да се прошетаат по чаршија и да го видат езерово. Прикажаа мудра игра, во прво полувреме немаа ни шут на гол, а во второ само два пати го поминаа центарот.

Ренова нека се спрема добро затоа што играчиве откако видоа дека нема ни трага ни глас од ветената плата пред 5 месеци, здивеа малку. :icon_lol:
А Драган Бочески во улога на туристички водич :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.230
А Драган Бочески во улога на туристички водич :D
Тој кутриот 3 изјави даде дека дошол дома за да победи, а од клупа не стана.
Не знам дали го знајш Спасе, кралот на трибините, појќе инструкции даваше отколку тренериве. :pos:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Напредок е најлесен за типување. Едно време во Србија многу пари се правеа токму на Напредок

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom