Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Битен е физичкиот изглед како не колку што е и карактерот битен.Кажува за човек колку се грижи за себе.Не ми треба мислење од други,за било кој човек.Но благодарам за понудата,овојпат ќе ја одбијам.
Pravi razlika pomegu fizicki izgled i toa kolku nekoj se grizi za sebe okolu izgledot, znaci nekoj moze da se grizi mnogu za sebe no sepak da ne e ubav bidejki bog ne mu podaril ubavina, mislis deka na nas grdite luge ne treba da ni se dade sansa? eve jas ne sum ubav ama sto da pravam pa taka me sozdale ;) ne sudi sprema izgledot sudi prema karakterot i taka izgledot e prolazna stvar, a da deka za da bides so nekoj mora da te privlekuva a za da nekoj te privlekuva nemora da bide ubav fizicki ;) imas nekoi raboti izmesano vo glava i neznaes da se iskazes ama tuka sum jas da pomognam ;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас не реков дека така ги карактеризирам луѓето.За мене има човек и нечовек,а за девојките нормално преферирам инвидуалност,карактер и убавина.И јас не сум најубавиот човек на светот но правам работи кој сакам да бидам најдобар.Секогаш гледам да се подобрувам во се изглед,карактер и сите други вештини што ги поседувам и што ме прават мене.Ако не сум најдобар никогаш нема да се исполнам себе си.Никогаш не сум рекол дека никој не заслужува шанса и дека јас сум подобар во било што од тебе,поентата ми беше дека ова е форум за разбирање и помагање.Сега назад на темата и не ме интересира каков си и што си,само ти пожелувам се најдобро и гледај си го својот живот.Предлози секогаш примам за било што и никогаш не ми било поента да се мешам во било што.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Rousso и бившата имаат официјална опомена да не ја претвараат темата во лично бојно поле.
Ве молам воздржете се од понатамошни коментари, затоа што и двајцата ќе изгубите пристап до форумов, па ќе мора да го довршите муабетот на кафе.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Не знам за вас, но мислам дека темава е неицрплива:)

Член од
21 октомври 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
zdravo na site:) nova sum na forumov i resiv da pisam bas na ovaa tema bas zaradi toa so i ja imam ljuboven problem ako moze taka da se narece. E vaka sega mi se sviga eden decko mislam daka izgubiv glava po nego...se zapocna koga otidov slucajno na rabota koja traese nekolku dena i tamo go zdogledav i pocnav da flertuvam so nego,izgledase deka i toj e zainteresiran i sega ne znam da si go objasnam sama i taka da posle nekolku dena se vidovme i samo se baknuvavme nemase nisto poveke.Posle toa jas go barav nekolku pati isto i toj ama se nemavme videno eden mesec recisi i pred nekoj den se sretnavme pak i imavme seks ama posle ovoa toj ne mi se ima javeno nisto i se osekam nikakvo:place:Isega ne znam so da pravam jas imam custva za nego a toj sigorno ne,kazete mi dali da batalam ili???inako toj e malku povlecen tip ne e od tie so sakaat da se vo centar na vnimanie. help any wone????

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
zdravo na site:) nova sum na forumov i resiv da pisam bas na ovaa tema bas zaradi toa so i ja imam ljuboven problem ako moze taka da se narece. E vaka sega mi se sviga eden decko mislam daka izgubiv glava po nego...se zapocna koga otidov slucajno na rabota koja traese nekolku dena i tamo go zdogledav i pocnav da flertuvam so nego,izgledase deka i toj e zainteresiran i sega ne znam da si go objasnam sama i taka da posle nekolku dena se vidovme i samo se baknuvavme nemase nisto poveke.Posle toa jas go barav nekolku pati isto i toj ama se nemavme videno eden mesec recisi i pred nekoj den se sretnavme pak i imavme seks ama posle ovoa toj ne mi se ima javeno nisto i se osekam nikakvo:place:Isega ne znam so da pravam jas imam custva za nego a toj sigorno ne,kazete mi dali da batalam ili???inako toj e malku povlecen tip ne e od tie so sakaat da se vo centar na vnimanie. help any wone????
Ќе му се јавиш ти кога ќе ти се секса повторно и ќе му кажеш со која цел му се јавуваш. Ако ви бил убав сексот немој да се откажуваш оти он не се јавил, ќе се јави кај и да е. А ако не ви бил нема воопшто да те побара.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Mozebi deckoto ima devojka pa ti si go privlekuvala samo seksualno pa koga veke te imal ne pokazuva interes zosto saka da si ja zadrzi devojkata, a mozebi i ne mu se bendisal seksot, sepak treba otvoreno da mu kazes sto ocekuvas od nego taka ke znaes na koja karta da igras, vaka moze da ima milion pricini

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Барај го ти, ако бил добар сексот :icon_lol:
Ако не, најди си друг :pipi:

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Земи некој твој другар и флертувај со него-нека те гушка и нека те бакне во образ пред тој дечкото што имал секс со тебе. Ако игра hard to get верувај нема да помисли дека си лесна женска и ако гледаш дека реагира и не дај боже го истепа другар ти тогаш знај дека те сака, а ако не реагира и не е љубоморен воопшто, батали го под хитно.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Земи некој твој другар и флертувај со него-нека те гушка и нека те бакне во образ пред тој дечкото што имал секс со тебе. Ако игра hard to get верувај нема да помисли дека си лесна женска и ако гледаш дека реагира и не дај боже го истепа другар ти тогаш знај дека те сака, а ако не реагира и не е љубоморен воопшто, батали го под хитно.
Awe ajde ke si igra kako dete ljubomora, ednostavno neka sednat i muabet oci vo oci taka polesno se resava sekoja rabota, a so igri i ljubomori nisto ne praime, samo deckoto moze da pomisli ako ja vidi kako se guska so drug deka e lesna devojka ;)

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Awe ajde ke si igra kako dete ljubomora, ednostavno neka sednat i muabet oci vo oci taka polesno se resava sekoja rabota, a so igri i ljubomori nisto ne praime, samo deckoto moze da pomisli ako ja vidi kako se guska so drug deka e lesna devojka ;)
Па гледаш дека ја игнорира, не и се јавува а камоли муабет да прават, типот си се прави фраер. Девојчето мора да превземе акција и да реагира зашто самата кажува имала чувства кон него. Што да и кажам друго?

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Па гледаш дека ја игнорира, не и се јавува а камоли муабет да прават, типот си се прави фраер. Девојчето мора да превземе акција и да реагира зашто самата кажува имала чувства кон него. Што да и кажам друго?
Epa togas kako sto kazav toj moze da ima veke devojka, a tie igri so ljubomora se niski ;) jas eve bi pomislil gledaj ja tipkata vcera bese so mene sega drug guska ;) i nikad ne bi ja fatil za zensa

Kajgana Shop

На врв Bottom