Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
I

IBIZA SOUND

Гостин
edno e jasno samo,deka barsa nema sansi da ja smene formacijata 4 3 3 vo 4 4 2 ili bilo koja druga formacija oti ednostavno 4 3 3 ja igraat mnogu godini
e sega neznam koj moze da se najde vo odbranata,kolku so razbiram angliski na pep vo predvid mu bile pike kaseras viktor sancez abidal silvinjo buskets i ture

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Повиканите за утре:

Valdés, Pinto, Jorquera,
Alves, Piqué, Cáceres, Abidal, Sylvinho,
Xavi, Víctor Sánchez, Busquets, Keita, Gudjohnsen, Iniesta,
Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Hleb, Pedro

nenadte

nenadte
Член од
1 мај 2009
Мислења
20
Поени од реакции
1
Повиканите за утре:

Valdés, Pinto, Jorquera,

Добро е значи чим е повикан и Анри ке игра протиб Челзи и тоа са само шпекулации дека е повреден. Ќе ги прегазимо и Челзи

В

Вори

Гостин
Касерес де згрешив:kesa:Сакам реприза од Реал:vozbud::vozbud:
Извинете за оф топиков..
Те гледам пишуваш во фанклуб Манчестер против нив..во Арсенал за нив..Овде си за Барса,а против Челси кењаш...извини за кој клуб навиваш?
Иначе ќе игра Анри в среда или?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Повикан е и треба да игра...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Извинете за оф топиков..
Те гледам пишуваш во фанклуб Манчестер против нив..во Арсенал за нив..Овде си за Барса,а против Челси кењаш...извини за кој клуб навиваш?
Иначе ќе игра Анри в среда или?
:eek:ftopic:навивам за Јувентус, а Арсенал и Барселона ми се едни од поомилените клубови во Европа после Јувентус:vozbud:Јасно?:smir:

BrokenWings47

Yesterday
Член од
5 мај 2009
Мислења
150
Поени од реакции
0
Повиканите за утре:

Valdés, Pinto, Jorquera,

Јаја Туре? што е проблемот со него ? нема да игра тој ? :smir:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
The squad

Valdés, Jorquera, Pinto, Alves, Víctor Sánchez, Piqué, Cáceres, Abidal, Sylvinho, Touré Yaya, Keita, Busquets, Gudjohnsen, Xavi, Iniesta, Hleb, Bojan, Henry, Eto'o, Messi and Pedro

Ова е од официјалната страна на Барса... ќе игра и Туре.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Нека ни е честито победата со Реал,вака малце задоцнето пошо не бев тука.Утре очекувам реприза од саботата.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
За утре се нешто ми вика дека Пеп ќе игра со Касерес. Мислам дека стварно треба да му даде шанса на дечкото, сепак ја заслужува, во досегашните утакмции се покажа и не правеше некои големи грешки.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Мислам дека Касерес ќе биде во првиот состав и заедно со Пике, Абидал и Дани Алвес ќе ја сочинуваат одбранбената линија. Во средината го очекувам Кеита во првиот состав со тоа што Иниеста би играл лево на позицијата на Анри, Јаја Туре и Чави стандард. Исто така мислам дека Јаја Туре ќе им помага многу во одбраната, така на моменти би биле со 5 играчи во одбрана. Нападот покрај Иниеста би биле и Меси и Ето со тоа што може да се напраи варијанта да Меси игра во средината како шпиц, а Ето по десната крилна позиција како што игравме против Реал Мадрид и што се покажа како успешна комбинација.

Исто така може да играме исто како на првата утакмица, со тоа што повторно Јаја Туре ќе игра голема улога во одбраната, а и Чави би требало да повлече малце и игра ДМ. Напред би останало се исто, само што Меси би играл во шпицот на нападот.

Мислам дека можеме да ги добиеме на Стемфорд, Челзи сигурно нема да игра како на првата утакмица. И утре не очекувам некоја напаѓачка формација, но сигурно нема да играат исто, домашен терен, атмосфера те понесува на моменти да се залеташ и да се отвориш. Тука е нашата шанса, во отворен фудбал ни нема рамен годинава, се надевам дека и среќата ќе биде на наша страна, ја заслуживме со играта преку целата сезона.

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
ibrahimovic ja odbral barca,mene licno ne mi se sviga da dojde toj igrac vo barca ama toa ke go ostavime za letoto a za utre odime na pobeda...
informacijata e od sport.es

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe sega ne e vreme da mislime koj trebe da dojde tuku kako da se nakautira celzi kako so go nakautiravme real,barem polovina da mu dadime na celzi od toa so mu go dadivme na real
spored mene ne sakam nikoj da si ode od barsa oti site igraat bez greska
moze hleb i gudjonsen da si zaminat oti epten se gubat na terenot za drug ne gledam deka trebe da si ode

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom