Здраво, ајде малку да оладиш од форумов. Да речеме 3 дена.Здраво
Ајде малку да позоруваме за тоа кои биле твоите први симптоми на отсратување од форумов? Дали нешто предизвика да те прогласат као трол? Да споделиме искуства
па да си знам онакаПрво,ќе немаш менструација,после ќе почне да ти се лоши,најчесто наутро,ке имаш главоболка,ќе те боли грбот,градите ќе ти бидат потечене,можно е и да те болат,ќе имаш зголемен апетит...
Едно прашање,да не се сомневш дека си ти трудна,па да си прашаш
на некој како да му гори под нозете или на мене тка ми стои...?Здраво
Ајде малку да позборуваме за тоа кои биле вашите први симптоми на бременост? Дали несто осетивте пред да ви изостане циклусот?Да споделиме искуства
Доколку темава е сериозно прашање тогаш на неа треба да дадат релевантен одговор жени со искуство со бременост.Здраво
Ајде малку да позборуваме за тоа кои биле вашите први симптоми на бременост? Дали несто осетивте пред да ви изостане циклусот?Да споделиме искуства
Направи си тест не се мачи психичкиЗдраво
Нека се обиди малце и партнерот,и нека не штеди материјал.pa vaka test se pravi obicno dva tri dena otkoga kasni ciklusot a mene me interesira ako ima nekoi zeni da kazat dali imale nekoi simptomi pred da im docni ciklusot,inaku jas sakam da sum bremena i nekolku meseci se obiduvam,sega za test e seuste rano i zatoa ja zapocnav temava ,bidejki sum nestrpliva sakam da vidam da ne si najdam nekoj simptom ,ete toa e toa
Inaku da,skoro site sto odgovorija na temava se mazi,interesno no sepak fala vi sto ucestvuvate zaedno so mene vo diskusijata