Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Ве читам и ги подржувам тие што се против ова работење на фан клубот.ова е без везе.само 5,6 луге да одат на натпревар а другите ќе си го држат..за 1 маица ли е проблем па мора 10 членски?Еве кој сака нека каже јас сум од св николе за 150ден ке испечатам маици со каков амблем сакаат само нека се одбере...па нека гледаат тие од фан клубот кога цела македонија ке ја облечеме во манчестер маици

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Дечки не земајте одма здраво за готово, можеби се работи за недоразбирање...а за дечките од МанУтд сапортерс...немам што да кажам зошто и не ги знам (освен Фросе и Мартин), но напорите што ги прават се за пофалба во секој случај. Јас не сум таму зачленет од причина што немам време за ништо плус во животов :icon_mrgr: но, сакам да кажам разберете си се машки, на маса во 4 очи, за да не се почнува секогаш со кавга и сл.. само другарски совет до вас.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Sir Alex is set to be without Tom Cleverley, Darron Gibson and Rafael but Fabio is fit despite picking up another knock in Bucharest. David De Gea will return in goal in place of Anders Lindegaard with Rio Ferdinand available again to probably partner Nemanja Vidic after being rested for the Otelul Galati win.
:(
--- надополнето: Oct 21, 2011 3:24 PM ---

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Деца, значи имаше сабајле прес конференција и СИТЕ СЕ ФИТ! , што не е јасно?

Ај сеа нека постира пак некој дека Клеверли немало да игра а го гледате горе како тренира.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Супер вест (y) ја на фб го прочитав ова за Клеверли ама ми е мило што е фит и спремен за селаните

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па и на официјалната го имате ова уште од 10 сабајлево, не знам што толку повеќе ви се верни медиумите отколку одговорните на клубот.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Па и на официјалната го имате ова уште од 10 сабајлево, не знам што толку повеќе ви се верни медиумите отколку одговорните на клубот.
Сепак мислам дека Гоше е во право,бидејки тоа го пишува и на официалната страна на Манчестер.
Дај боже да си во право за Томче премногу фали,но сепак изгледа нема да игра :(

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Однапред да кажам дека сево ова е џабе, нас и тренерки ни земале со знамиња на нив и акронимот МКД на нив па никој ништо не изреагирал од повисоките редови. Европа е и глува и нема за вакви работи. Џабе трудење дечки.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
У недела "Гејзерите" ќе присуствуваат на Олд Трафорд, па навивачите решиле да го исшараат стадионот освен делот кај сити со зелено жолта боја :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Однапред да кажам дека сево ова е џабе, нас и тренерки ни земале со знамиња на нив и акронимот МКД на нив па никој ништо не изреагирал од повисоките редови. Европа е и глува и нема за вакви работи. Џабе трудење дечки.
И јас се чудам шо сакат да постигнат со натписиве, и дали уствари мислат дека стварно ќе променат нешто, ама ај...

Kajgana Shop

На врв Bottom