- Член од
- 17 март 2011
- Мислења
- 58
- Поени од реакции
- 27
Torrent mu e majkataАбе улаф неможев да симнам секоја страна беше закачена со вирус ако сакав да немам и пц и маме32 тоа е друга ствар иначе женско сум баце
Torrent mu e majkataАбе улаф неможев да симнам секоја страна беше закачена со вирус ако сакав да немам и пц и маме32 тоа е друга ствар иначе женско сум баце
PES!Vo potraga po moderna igra za dvajca igraci po moznost na eden ekran a ne mrezno (iako i vtoroto e vo red) i po moznost igracite da se oponenti a ne kooperanti.
Project IGI- од пуцачиниДајте некој предлог игра за мојава конфигурација
1гб Рам
Виндоус ХП
GeForce FX 5200 128mb
Играта нека се игра со други играчи онлајн како Дота Вов нешто такво а да може на ова конфигурација да се игра без разлика дали со пукање стратегија и сл.
Од лично искуство - Worms.Vo potraga po moderna igra za dvajca igraci po moznost na eden ekran a ne mrezno (iako i vtoroto e vo red) i po moznost igracite da se oponenti a ne kooperanti.
За пукачката ајде може да биди ама за ред алерт 3 нема шансиProject IGI- од пуцачини
Red Alert 2 и 3-од стратегии
Се останато до кај 2004-та,и после таа година може ќе најдеш нешто за играње,ама ќе играш на LOW,инаку појачај рамот и смени ја графичката со послаб Радеон,ќе добиеш дупло перформанси!
Мислев на Command & Conquer-Generals од 2003-та,извини моја грешка,да таа е одлична стратегија која ќе можеш да ја играш на зададената конфигурација! Би те советувал да бараш на Gamespot игри од тој период,некаде до кај 2004-та,има доста добри игри кои можеш да ги играш со таква машина,поздрав!За пукачката ајде може да биди ама за ред алерт 3 нема шанси
ja zemav na steam,prekrasna e igravaПробај ја Dungeon Defenders. Има поддршка за 4 играчи ( co-op ) на еден PC и е нова игра. Играњето е поврзано ( зависите еден од друг, работите/играте заедно за да се одбраните ) - оваа игра би требала да ги исполни твоите услови. Башка не бара некој јак компјутер, најверојатно ќе може и на "поасален" лаптоп да се игра нормално.
info:
http://www.co-optimus.com/game/1772/pc/dungeon-defenders.html