Мажите прашуваат, жените одговараат

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Темава ми стана патетична и тотално несериозна ради некои падобранци со прашања кои не заслужуваат да бидат тука. Y U MODS NO VISIT ЧДА?

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Аааа темава прв пат ја гледам и случајно ми светна едно прашање-Дали обожавате комплименти? Јес да обожавате ама дали сакате да се умерени? Да ги има повеќе или помалку?
Што ке биде со машкото кое ви се допаѓа а:

1. Не ви дава воопшто комплименти
2. Ви дава премногу :icon_mrgr: Кое ке добие повеќе?

S

Stef Bachatero

Гостин
Зависи до девојката.Девојка полна со самодоверба и што знае дека изгледа најубаво од сите женски не преферира комплименти.Тие бараат дечко полн со самодоверба и со директен пристап.Знаат што сакаат и одат по тоа.Другите девојки сакаат комплименти но не премногу.Се во умерено и во моментот.Ако дадеш премногу во нејзини очи си како види го типот толку е несигурен па само дава комплименти,еден муабет неможе да сврзе.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Зависи до девојката.Девојка полна со самодоверба и што знае дека изгледа најубаво од сите женски не преферира комплименти.Тие бараат дечко полн со самодоверба и со директен пристап.Знаат што сакаат и одат по тоа.Другите девојки сакаат комплименти но не премногу.Се во умерено и во моментот.Ако дадеш премногу во нејзини очи си како види го типот толку е несигурен па само дава комплименти,еден муабет неможе да сврзе.
Така и си мислев :) Барав само потврдување од вас :)
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:09 AM ---
Едит: Абе машко си бил :) Остај женските да кажат :icon_mrgr:

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Аааа темава прв пат ја гледам и случајно ми светна едно прашање-Дали обожавате комплименти? Јес да обожавате ама дали сакате да се умерени? Да ги има повеќе или помалку?

Ни тој што дава премногу комплименти ни тој што не дава нема да добие повеќе. :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Искреност. Искрен комплимент - да, почитувам. Ласкање до небо и назад - ми се гади. Попрво би била со тип кој не дава воопшто комплименти, отколку со тип кој цело време ги дава. Се имам зезнато со такви типови што нонстоп делат комплименти, ама затоа од грешките се учи. Не значи дека ако некој не дава комплименти дека не го мисли тоа. Мразам кога луѓе кажуваат работи што не ги мислат. Јас рецимо многу ретко давам комплименти, ама кога ќе дадам, го мислам тоа. Така што повеќе преферирам тип кој воопшто не дава комплименти, барем знам дека е поискрен. Тој што цело време ласка - не е искрен и има обично задни намери.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Какви машки сакате, избричени и издепилирани или со влакна (не влакна како мајмун ! ) ? .. и мажи избричени или со брада ?

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Девојки што сакате повеќе, партнерот да ви каже една недела претходно дека ќе ве носи на неколку дневен престој во Рим, или од нигде да ви се избаци во четири саат сабајле и да ве разбуди и ви каже спремај се те носам на едно место за два саата полетуваме?

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Девојки што сакате повеќе, партнерот да ви каже една недела претходно дека ќе ве носи на неколку дневен престој во Рим, или од нигде да ви се избаци во четири саат сабајле и да ве разбуди и ви каже спремај се те носам на едно место за два саата полетуваме?
Е како погоди кај сакам да одам :). Нема да биде интересно да и кажеш една недела пред време најдобро на сабајле ама прво биди сигурен дека има валиден пасош.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Е како погоди кај сакам да одам :). Нема да биде интересно да и кажеш една недела пред време најдобро на сабајле ама прво биди сигурен дека има валиден пасош.
Од вчера на гравчиња почнав да гледам и си викам дај да видам Вага што сака и што ја интересира. Не се секирај све ќе биде средено и пасош и све :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Ја сакам 15 минути пред идење да ми каже, уф која еуфорија има да биде мераци.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
^ И ја така , не можам така за 2 саати, за патувања и такви работи сакам се да ми биде организирано:)

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Какви машки сакате, избричени и издепилирани или со влакна (не влакна како мајмун ! ) ? .. и мажи избричени или со брада ?
Мене ми се допаѓаат мажи со брада, инаку не се замарајте толку со влакнетост па мажи сте.

Тоа второто баш е изненадување и два часа се повеќе од доволно за спремање.

Kajgana Shop

На врв Bottom