Jaсно е све клубот моментално го држа неколку тетовчани со "помош" од Скопје,цeлта на местењава како што разбрав е да се оддржи клубот у живот со тија паре...што нормално немора да значи дека и не си лапаа големи паре "сопствениците" од кладилницеве по Европа(ja сум сигурен дека е таке)..momci sto ne vi e jasno? ste se zaprasale koj go drzi teteks ? uste da ne mislite deka firma za bine i osvetljuenje od beograd go ima neli ? 3ta od 4 e ovaja namestena. use edna kje ima.
xaxaxa...6-0 mestenkaДаден им е купов у замена за бодоој у првенсво најверојатно и самиот Драги Сетинов кажа дека годинава главна цел на Тетекс му е да биде што погоре на табелата а купот не ни е битен..
Опомени дека и ниско-буџетен муабет од типот на те-ултрас се санкционира. Свекој негов пост алудира на провокација а не дискусија.Опомена за дискутантите:
Ш*птари се карактеризира како навредлив збор, не го користeтe во иднина затоа што ќе бидете санкционирани.
се јави најголемиот балиста што свите мислења му са у Фан Клуб Тетексxaxaxa...6-0 mestenka![]()
...a ako se znae deka samo so kup moze vo evropa a so prventsvo - malo morgen
smesni ste ..i so skendija mestenka bese,da bidete sto pogore na tabelata
sepak komsivski ni ste
![]()
samo aludirav na toa deka muabetite za mestenka ne drzat..jas ne te vregam ni vrz nacionalna ni vrz verska osnova !!!! sepak primitivizmot e odlika samo na ``posebni`` luge..bidi mi pozdravenОпомени дека и ниско-буџетен муабет од типот на те-ултрас се санкционира. Свекој негов пост алудира на провокација а не дискусија.
ретко разговарам со људи што ми са испод ниво, али ете ти имаш таква чест да те цитирам. никој непобара мислење стручно твое или на некој твој со-планинец. Ти појма немаш дека клубот твој е на раб на пропаст најде да сереш за тетекс. Едно е што се мачка очи дека све тече ка вода кј нас , друго е да си подобро запознат со тоа кој го води тетекс па да ти биде јасно за што се однесуе цел муабет денеска. Таке да гледај си телевизија, читај весници за шестардата денеска и остани радосен дека у некој смисол Ренова ве одзмадила вас.samo aludirav na toa deka muabetite za mestenka ne drzat..jas ne te vregam ni vrz nacionalna ni vrz verska osnova !!!! sepak primitivizmot e odlika samo na ``posebni`` luge..bidi mi pozdraven![]()
У ситуација кога победете на шкендија против Тетекс можат да се избројат на прсти од една рака, сатисфакција им е кога Ренова ќе го победи Тетекс и ко печурки после дожд излегуваат за да се ситат.Таке да гледај си телевизија, читај весници за шестардата денеска и остани радосен дека у некој смисол Ренова ве одзмадила вас.
a? da ne e rezervniot klub na shkendija?ретко разговарам со људи што ми са испод ниво, али ете ти имаш таква чест да те цитирам. никој непобара мислење стручно твое или на некој твој со-планинец. Ти појма немаш дека клубот твој е на раб на пропаст најде да сереш за тетекс. Едно е што се мачка очи дека све тече ка вода кј нас , друго е да си подобро запознат со тоа кој го води тетекс па да ти биде јасно за што се однесуе цел муабет денеска. Таке да гледај си телевизија, читај весници за шестардата денеска и остани радосен дека у некој смисол Ренова ве одзмадила вас.