Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Абе ќе го јадат и Челзи и Реал у рок од 4 дена.

Ништо не ни можат. Дечките нема да попуштат 4 недели пред крај на сезоната.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Абе ќе го јадат и Челзи и Реал у рок од 4 дена.

Ништо не ни можат. Дечките нема да попуштат 4 недели пред крај на сезоната.

Ај што нема да попуштат, туку ќе запнат уште толку сега мотивите се поголеми, се надевам дека конечно ќе гледам една Барса која ќе ги пуни противничките мрежи цели 90 минути, а не како до сега едно полувреме и крај, тапа е така :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Е стварно се смешни овие од фан клубов Задрид, и нив више почна да ѓи фаќа параноја како и нивните фудбалски "ѕвезди" па затоа и пишуваат некои небулози на нашиот фан клуб, и затоа не им замеравајте, имаме ние и поважни утакмици од таа на Бернабе.
Но ако веќе правиме муабет за таа утакмица имам прашање до нив ??
Како ќе ни играат на Бернабе ?? Дали ќе се отворат или ќе паркираат автобус пред нивниот гол ??

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Е стварно се смешни овие од фан клубов Задрид, и нив више почна да ѓи фаќа параноја како и нивните фудбалски "ѕвезди" па затоа и пишуваат некои небулози на нашиот фан клуб, и затоа не им замеравајте, имаме ние и поважни утакмици од таа на Бернабе.
Но ако веќе правиме муабет за таа утакмица имам прашање до нив ??
Како ќе ни играат на Бернабе ?? Дали ќе се отворат или ќе паркираат автобус пред нивниот гол ?
?
Без секирации, ќе ги зајакнеме мрежите за да не ви ја скинеме.

Не се палете толку, имајте малце смисла за хумор.

I

IBIZA SOUND

Гостин
На се ова само сакам да кажам дека голема штета е што по ваков успех со овој тим, многу несреќно ќе заврши сезоната за Барса.
kolku i da zavrsi sezonata na barsa nesrekno sigurno nema da bide po nesrekna od real:baeh:
barem barsa ne gube od timovi kako union od treta liga:baeh:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Без секирации, ќе ги зајакнеме мрежите за да не ви ја скинеме.

Не се палете толку, имајте малце смисла за хумор.
Гледаме ние кој колку се пали и каква смисал за хумор имате.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Таман ако не постигнеме на другите утакмице голови, тогаш ќе се истуриме на Мадрид. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
kolku i da zavrsi sezonata na barsa nesrekno sigurno nema da bide po nesrekna od real:baeh:
barem barsa ne gube od timovi kako union od treta liga:baeh:
Па добро, ако сметаш дека победа против третолигаш е подрагоцено од зимање титула во примера понесреќна ќе ни биде сезоната.

Гледаме ние кој колку се пали и каква смисал за хумор имате.
Читај пост на Шорти

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па добро, ако сметаш дека победа против третолигаш е подрагоцено од зимање титула во примера понесреќна ќе ни биде сезоната.

Читај пост на Шорти
Значи ти стварно мислиш дека имате шанси да ја земете титулава годинава. Ама ајде вака еден искрен одговор. Кого и да прашаш што не навива за Барса или Реал ќе ти рече дека годинава може да сонува само титула. Ама ајде шо сакате мислите, ќе правиме муабет после 3ти мај.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Читај пост на Шорти
Па Шорти го пиша постот после 3 мин ај не се буни и реков гитла.

V

Viktoranius

Гостин
Стварно не ми е јасно колку јаки прогнозери се овие од Мадрид. Чудо невидено бе.:vozbud:

Како прво сезоната за Барса нема теоретски шанси да заврши неуспешно затоа што тоа не е аматерски клуб па да искоцка се во последните 10 натпревари.

Второ: Кое одзимање на титула во примера? - 6 бодови ви бегаме бе, свесни ли сте? - А има уште 7 утакмици до крајот на сезоната. Ако сакате да земете титула треба да победите на сите 7, а ние да изгубиме 2, од кои едната ќе биде со вас, и треба да не победите повеќе од 2-0 шо нема теоретски шанси. Титулата во примера е веќе 80 посто завршена работа за нас.

Трето: Како мислите да ни играте на Бернабе, и мене тоа ме чуди. Ако играте автобус пред гол така и шансите за гол ќе ви бидат помали, а нерешено не ви иде во прилог. А ако се отворите ќе ве изпенетрираме како влажно тинејџерско пиче.

- Затоа поарно гледајте утре средете си работата со Гетафе, а за нас ич да не ви чуе. Потешките утакмици од месецот на смртта ги играме дома, а вие во гости, така да во повеќе ситуации сме во предност.

I

IBIZA SOUND

Гостин
pa neli nadezta posledna umira
taka i oni mora da si se nadevaat
a si znaat i oni samite deka nadezta od den na den se povike mu se namaluva:baeh::baeh:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
aj be sto e sega imaat nadezi ovie od real :tapp:

Barca odi sigurno kon titulata

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
Смирете живци до дербито, и онака ке имате посебна тема . :)
Ako Реал не успее да ја анулира предноста на Барса, или доколку предноста биде и зголемена, притисокот и те како ке е врз нив, а против еден ваков пеколен напад да издржат без грешка во одбраната ( која знаеме дека не им е перфектна ) тешко . . . многу тешко .

п.с. Ај ако може некој да ги постира распоредите на Барса и Реал до крајот на сезоната . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom