Стварно не ми е јасно колку јаки прогнозери се овие од Мадрид. Чудо невидено бе.
Како прво сезоната за Барса нема теоретски шанси да заврши неуспешно затоа што тоа не е аматерски клуб па да искоцка се во последните 10 натпревари.
Второ: Кое одзимање на титула во примера? - 6 бодови ви бегаме бе, свесни ли сте? - А има уште 7 утакмици до крајот на сезоната. Ако сакате да земете титула треба да победите на сите 7, а ние да изгубиме 2, од кои едната ќе биде со вас, и треба да не победите повеќе од 2-0 шо нема теоретски шанси. Титулата во примера е веќе 80 посто завршена работа за нас.
Трето: Како мислите да ни играте на Бернабе, и мене тоа ме чуди. Ако играте автобус пред гол така и шансите за гол ќе ви бидат помали, а нерешено не ви иде во прилог. А ако се отворите ќе ве изпенетрираме како влажно тинејџерско пиче.
- Затоа поарно гледајте утре средете си работата со Гетафе, а за нас ич да не ви чуе. Потешките утакмици од месецот на смртта ги играме дома, а вие во гости, така да во повеќе ситуации сме во предност.