Иницијатива за рамноправност во ЈСП, дајте ни поддршка

Статус
Затворена за нови мислења.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Патем, има ли некаква и-мејл реакција од ЈСП, или ќе се праат на удрени?
Јсп се прави на три и пол, јас од сега одлучив ако видам некој од „дискриминираните“ да не плати карта и му биде прогледано низ прсти, ниту јас нема да ја покажам, макар имал или немал.

Очигледно ова со мејловите не ги заболе, оти не стига до јавноста, ќе треба група на фб да се направи, за да ги запецка малку.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Не гледам а и не ме интересира што емитуваат, се додека не објавуваат провоцирачки елементи.
провоцирачки елемент е како слават спомен на некои кои се бореле за некоја учк
Што има врска што емитува МТВ2 (ТВМ) , нивно е да ја информираат јавноста , а не да цензурираат настани и случувања.
едно е информација на јавност, друго е да се нарекува државата во која живеат IJRM,
офтопик муабет :)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
провоцирачки елемент е како слават спомен на некои кои се бореле за некоја учк
reality check -
Некоја УЧК?
Твоите и моите избраници решија дека борбата на УЧК е валидна, а тие што се од УЧК, моментално владеат со тебе и мене.
Така да, стварно не знам како славењето спомен за УЧК би се сметало за провокативно.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
reality check -
Некоја УЧК?
Твоите и моите избраници решија дека борбата на УЧК е валидна, а тие што се од УЧК, моментално владеат со тебе и мене.
Така да, стварно не знам како славењето спомен за УЧК би се сметало за провокативно.
ако дозволиш некој да владее со тебе тогаш е друго.....
ако мислиш на политика [дпмне - учк (мк) ] - тоа е друго. јас не гласам по избори, навлегуваме во офтопик

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
reality check -
Некоја УЧК?
Народот не гласаше за нив за да тие ги помилуваат терористите. Тоа што тие заткулисно си се договорија не е желба на народот и нормално дека истиот тоа не го одобрува.
Оттука, итекако е провокативно и антидржавно таквото славење. Во нормални држави за такво нешто се скапува по затвори.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
499
Поени од реакции
84
Грозна работа не за вас што си плаќате туку за тие сироти души албански што сеуште се чуствуваат ретардинарно, безвредно и изгазено па имаат потреба да манифестираат сила за да си го погалат изгазеното его. Многу, многу се плашливи, секогаш шуруваат со некого да им го чува грбот, и се движат само во групи а кога се сам по сам од нив нема по понизно човече. Не наседнувајте на провокации на вакви епизодисти но секогаш побарајте асистенција на полиција без оглед на тоа кој кого малтретира.

L

.Lost Angel.

Гостин
И мене ми се имаат пред очи многу случки случено и јас веќе и пратив на нивниот сајт да ми одговорат еве линк http://jsp.com.mk/prasanja.aspx поставете ги тука вашите прашања јас ги информирав и побарав да ми одговарат инаку стварно и мене мие преку глава немам ништо против националностите ама пак се криви тие контролорите кои и допуштаат на дргугите националности да се возат без пари. секогаш плаќам карта во автобус а пред мои очи најмалце имаат поминато без карта над 30 души до сега. Дефинитивно не е во ред ова.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Eхеее, колку прашања имам поставено, колку пцовки изнакажано, ама таквите не ги објавуваат никогаш. Баш некој погоре рече, доколку ова не се изнесе во јавноста нема да има никакви резултати. А и тогаш којзнае дали нешто ќе се направи.

Kanal 88

Несопирлив
Член од
7 февруари 2010
Мислења
15
Поени од реакции
22
Ко ќе викам дека сме ариевска раса спрема нив, ме прават нацист... Види ги само како живеат, како се однесуваат, колкава почит имаат... доволно ти кажува тоа. На овие и 12 школи да им дадеш џабе. Арно рекле, на човек можеш да му земеш, ама не и да му дадеш.
Вистински евреи се. Само нож за нив!

L

.Lost Angel.

Гостин
Како што од Македонците има лоши така има и од кај нив не одете надвор од темата :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Да се јавам кај Јанко за проблемов, a? :D

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Проблемот не е во ЈСП туку е во нас. Како може во наша држава малцинство да ужива поголеми права од нас мнозинство? Може колку сакате да праќате мејлови и петиции али неможеш со цвилизираност да смениш ништо.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
И мене ми се имаат пред очи многу случки случено и јас веќе и пратив на нивниот сајт да ми одговорат еве линк http://jsp.com.mk/prasanja.aspx поставете ги тука вашите прашања јас ги информирав и побарав да ми одговарат инаку стварно и мене мие преку глава немам ништо против националностите ама пак се криви тие контролорите кои и допуштаат на дргугите националности да се возат без пари. секогаш плаќам карта во автобус а пред мои очи најмалце имаат поминато без карта над 30 души до сега. Дефинитивно не е во ред ова.
Џабе праќаш таму, не ги објавуваат. Оди неколку страни поназад и најди ги мејловите до директорите и праќај им на нив.
--- надополнето: Oct 19, 2011 6:19 PM ---
Да се јавам кај Јанко за проблемов, a? :D
Ќе те исклучи сто посто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom