Дали гледате „Ајде дома“?

• Креатор на темата Креатор на темата Viktor4e
  • Време на започнување Време на започнување
Глупости во боја,прават многу шаренила и ставаат работи што не одат едни со други.
Како можам ЈАС што живеам во мојот стан/куќа,да дозволам да ми го уредува некој друг.Тоа никогаш не ми било јасно.Сите ние имаме некакви идеи за уредувања и би требало самите да си ги уредуваме како ние што ќе сакаме и како на нас што ќе ни одговара.И одозгора на се уште и да ги плаќам! ХА ха ХА

На таа неписмена дизајнерка која се што работи е во стил „све ми боје добро стоје“, никогаш во живот не би и дозволил ни да припари до проект за уредување мој простор, не па да ми го уредува! Кич, невкус и незнаење со непочитување на основни правила во внатрешното уредување. Тоа е мојата оценка за оваа серија емисии.

Глупости во боја,прават многу шаренила и ставаат работи што не одат едни со други.
Како можам ЈАС што живеам во мојот стан/куќа,да дозволам да ми го уредува некој друг.Тоа никогаш не ми било јасно.Сите ние имаме некакви идеи за уредувања и би требало самите да си ги уредуваме како ние што ќе сакаме и како на нас што ќе ни одговара.И одозгора на се уште и да ги плаќам! ХА ха ХА

епа таква е емисијата бе мшко, ако ти се свиѓа така се пријавуваш, ако не никому ништо

Па затоа постојат декоратори, не сите имаат време да се замараат со идеи

Прекрасна емисија, штета што веќе не ја даваат :)

Мојата најомилена емисија. Среќа што постои youtube па можам и од овде да ја следам :oeoeoe:.

Порано многу убаво ги средуваа домовите, им даваа некоја топлина, а и квалитетно работеа, сега некако многу ладно ги прават домовите следејќи ја таа некоја Европска мода за средување домови, а квалитетот им е далеку од квалитет. Се е гипс картон и силиконски лепак.

:)

Порано многу убаво ги средуваа домовите, им даваа некоја топлина, а и квалитетно работеа, сега некако многу ладно ги прават домовите следејќи ја таа некоја Европска мода за средување домови, а квалитетот им е далеку од квалитет. Се е гипс картон и силиконски лепак.

Тоа е, нова мода, сегде е исто за жал, квантитет наспрема квалитет :).

Иначе има и добри и лоши уредувања, зависи од вкусот. Меѓутоа, се согласувам со тебе, порану беше многу подобро.
Сега некако многу шаблонски ги средува, да не речам ама кај сите едно те исто.

Тоа е, нова мода, сегде е исто за жал, квантитет наспрема квалитет :).

Иначе има и добри и лоши уредувања, зависи од вкусот. Меѓутоа, се согласувам со тебе, порану беше многу подобро.
Сега некако многу шаблонски ги средува, да не речам ама кај сите едно те исто.
Буквално кај сите е едно исто. Кај секој исти бои, исти постери за sид, ист мебел..... и сето тоа така некако ладно. Порано бар убаво правеше, даваше топлина на домот, кај секој правеше различно и ни беше интересно за гледање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom