Трето полувреме

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Каде се снима моментално? Беше во Хавзипашини конаци ама мислам дека завршија таму...
Треба сеа во чаршија,ама ради Емиров одложија за после среда.А мислам и дека во Аеродром во тоа хангарите ке се снима нешто.Јас бев едно 6-7пати како бугарски војник и топ си поминав.
--- надополнето: Oct 17, 2011 1:11 PM ---
КОНЕЧНО СТАТИСТ ВО ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ!

Дочекав!
Ти кажаа улога?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Каде се снима моментално? Беше во Хавзипашини конаци ама мислам дека завршија таму...
Треба сеа во чаршија,ама ради Емиров одложија за после среда.А мислам и дека во Аеродром во тоа хангарите ке се снима нешто.Јас бев едно 6-7пати како бугарски војник и топ си поминав.
--- надополнето: Oct 17, 2011 1:11 PM ---

Ти кажаа улога?
Уф, вака. Бев денес цел ден. Се чекавме во 8 и пол кај Бисер, се средувавме ова она и тек накај 1 тргнавме накај ресторан Чардак, горе на Скопска Црна Гора. 25 статисти а јас студент - комунист. Заедно со DonJas, кој го памти од форум. Снимавме сцена демек во ресторан а јас и други статисти студенти пиеме и играме табла. Е, сеа првин со лошите работи. ПРЕЛАДНО. Смрзнав во тие алишта од минатиот век. Плус ми ја избричија брадата и изгубив -1000 кулнес сеа :( После, малце со јадењето чекавме надвор дур снимаа главниве актери во ресторанот, кој беше одлично среден за филмов. Снимав јас 3 сцени вкупно како статист во која една сцена бев во првите редови. Ќе ме видите :) Екипата од филмот беше одлична, пријателски расположена. Мислам за сниматели, координатори и слично. Актерите беа прилично недружељубливи. Одма ѕвезди се праат. Одлично искуство иако презаморно и преладно со оглед што завршивме со снимањето малце пред полноќ. Ама ако. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пеерчиња. :D

Со париве ќе си ја удавам жалоста за мојата брада. :(

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ни јас нешто не сум им симпатичен :D тебе кога ти се јавија ?
Се јавуваат околу 19 часот, за да дојдеш следниот ден. Сега има уште снимања и тоа на крупни кадри т.е. во чаршија повеќето, зашто заклучно со сцената кај што бев јас - завршија сцените со дијалози и затворени објекти. Така да, сигурно ќе викнат уште.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Се јавуваат околу 19 часот, за да дојдеш следниот ден. Сега има уште снимања и тоа на крупни кадри т.е. во чаршија повеќето, зашто заклучно со сцената кај што бев јас - завршија сцените со дијалози и затворени објекти. Така да, сигурно ќе викнат уште.
Ќе бараат уште статисти или? :)

Пријавување каде?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ќе бараат уште статисти или? :)

Пријавување каде?
Еј, извини, тек сеа видов дека си прашал.

За жал не може. Аудицијата беше крајот на август или почеток на септември, така нешто.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Повторно викнат, сега во Чаршија.Од 5 сабајле до дур има сонце. Ако има некој таму од тука, понизоко дечко, смрзнат, без брада :(, со капуљача, кој пцуе зашто му е ладно - тој сум, нека дојде да се поздрави. Поздрав.

Член од
27 септември 2011
Мислења
29
Поени од реакции
15
Знае некој до кај е снимањето на филмот...деновиве бил викнат некој за статист? поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom