- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Каде се снима моментално? Беше во Хавзипашини конаци ама мислам дека завршија таму...КОНЕЧНО СТАТИСТ ВО ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ!
Дочекав!
Каде се снима моментално? Беше во Хавзипашини конаци ама мислам дека завршија таму...КОНЕЧНО СТАТИСТ ВО ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ!
Дочекав!
Треба сеа во чаршија,ама ради Емиров одложија за после среда.А мислам и дека во Аеродром во тоа хангарите ке се снима нешто.Јас бев едно 6-7пати како бугарски војник и топ си поминав.Каде се снима моментално? Беше во Хавзипашини конаци ама мислам дека завршија таму...
Ти кажаа улога?КОНЕЧНО СТАТИСТ ВО ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ!
Дочекав!
Каде се снима моментално? Беше во Хавзипашини конаци ама мислам дека завршија таму...
Уф, вака. Бев денес цел ден. Се чекавме во 8 и пол кај Бисер, се средувавме ова она и тек накај 1 тргнавме накај ресторан Чардак, горе на Скопска Црна Гора. 25 статисти а јас студент - комунист. Заедно со DonJas, кој го памти од форум. Снимавме сцена демек во ресторан а јас и други статисти студенти пиеме и играме табла. Е, сеа првин со лошите работи. ПРЕЛАДНО. Смрзнав во тие алишта од минатиот век. Плус ми ја избричија брадата и изгубив -1000 кулнес сеа После, малце со јадењето чекавме надвор дур снимаа главниве актери во ресторанот, кој беше одлично среден за филмов. Снимав јас 3 сцени вкупно како статист во која една сцена бев во првите редови. Ќе ме видите Екипата од филмот беше одлична, пријателски расположена. Мислам за сниматели, координатори и слично. Актерите беа прилично недружељубливи. Одма ѕвезди се праат. Одлично искуство иако презаморно и преладно со оглед што завршивме со снимањето малце пред полноќ. Ама ако.Треба сеа во чаршија,ама ради Емиров одложија за после среда.А мислам и дека во Аеродром во тоа хангарите ке се снима нешто.Јас бев едно 6-7пати како бугарски војник и топ си поминав.
--- надополнето: Oct 17, 2011 1:11 PM ---
Ти кажаа улога?
Не само искуство, може и по некое пиво.Ај со среќа нека ти е, па да споделиш искуство.
Можи.Не само искуство, може и по некое пиво.
Дур да ти платат 15 пати ќе ти порасни.Пеерчиња.
Со париве ќе си ја удавам жалоста за мојата брада.
Ни јас нешто не сум им симпатичен тебе кога ти се јавија ?За статисти до сега се јавиле само на 1 што знам - DonJas.
Други?
На крајот од денот ги добиваш парите.Дур да ти платат 15 пати ќе ти порасни.
Или навремено си подмируваат сметки?
Се јавуваат околу 19 часот, за да дојдеш следниот ден. Сега има уште снимања и тоа на крупни кадри т.е. во чаршија повеќето, зашто заклучно со сцената кај што бев јас - завршија сцените со дијалози и затворени објекти. Така да, сигурно ќе викнат уште.Ни јас нешто не сум им симпатичен тебе кога ти се јавија ?
Ќе бараат уште статисти или?Се јавуваат околу 19 часот, за да дојдеш следниот ден. Сега има уште снимања и тоа на крупни кадри т.е. во чаршија повеќето, зашто заклучно со сцената кај што бев јас - завршија сцените со дијалози и затворени објекти. Така да, сигурно ќе викнат уште.
Еј, извини, тек сеа видов дека си прашал.Ќе бараат уште статисти или?
Пријавување каде?