Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
можда сега не гледа и си вика добра идеја, :) ќе ти затропа на врата некој ден Милан Калинич:)
I so Grujo da dojde se e popusto ona e zavrsena prikazna, sega inaku mi se sviga mene edna od forumdzikive ama epten mi se sviga :D Kisce do nejze ;) :*

S

Stef Bachatero

Гостин
Lav sum .. :D
--- надополнето: Oct 17, 2011 6:18 PM ---

Hahah taka nesh .. ;) Pa ne e taka ednostavno da se reshi, ama mislam deka nema, najverojatno na sekoj od nas mu e sudeno da ima nekoja neostvarena ljubov, jas sigurno ne sum iskljuchok .. Fala sepak ;)
Доминантна лавовица.Јас ќе ти бидам лавчето а ти ќе ми бркаш храна низ саваната :).Преферирам убави газели не некои гнуа :).

Phone_girl

Barbika
Член од
15 октомври 2011
Мислења
22
Поени од реакции
7
Virtuelno ;) no naskoro i licno :D, a mene mi se sviga kaj nejze mnogu ubav muabet mi pravi sekoj den sme na fb :D ima isto taka mnogu ubav glas, sakame isti raboti :D
Iskreno milo mi e za tebe, bi sakala vo zivoto da napreduvas vo kariera da imas super familija se nadevam deka ke uspees, nikogas ne sum pomislila da ti se sluci nesto loso naprotiv bi sakala da si ja fatis devojkata ako ti se sviga...Golem pozdrav do tebe i sve najubavo

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Iskreno milo mi e za tebe, bi sakala vo zivoto da napreduvas vo kariera da imas super familija se nadevam deka ke uspees, nikogas ne sum pomislila da ti se sluci nesto loso naprotiv bi sakala da si ja fatis devojkata ako ti se sviga...Golem pozdrav do tebe i sve najubavo
Prvo se pisuva zivotot so T a ne zivoto, vtoro temava ne e jas i ti da gi resavame nasite problemi koi gi nemame zatoa sto veke pred mnogu vreme sme gi resile, inaku fala na pozdravot i cao mislam dosta e zborenje i prepukuvanje daj fati nekogo i pisi za nego ;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Браво бре форумов стана препукување со претходните љубовници :),се договориле двајцава да пишат дека нашле “некоја“,за девојката да и ја погодиш слабоста,нејзината љубомора,не е толку убаво...Девојче очајно најди некој друг што ќе ти ги отвори очите кон хоризонтите и доста гледаш како коњ што само гледа напред а не перспективно на работите.А ти веќе ако си фатил девојка немора на форум да се фалиш,зашто фалењето е губитнички повик на еден маж...,само да си го пополниш егото.А девојче ти си самата крива што си фатила ваков губитник,што се фали на форуми како фатил девојка и е големото чудо што фатил девојка од форум...Некои работи се чуваат за себе..

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Браво бре форумов стана препукување со претходните љубовници :),се договориле двајцава да пишат дека нашле “некоја“,за девојката да и ја погодиш слабоста,нејзината љубомора,не е толку убаво...Девојче очајно најди некој друг што ќе ти ги отвори очите кон хоризонтите и доста гледаш како коњ што само гледа напред а не перспективно на работите.А ти веќе ако си фатил девојка немора на форум да се фалиш,зашто фалењето е губитнички повик на еден маж...,само да си го пополниш егото.А девојче ти си самата крива што си фатила ваков губитник,што се фали на форуми како фатил девојка и е големото чудо што фатил девојка од форум...Некои работи се чуваат за себе..
Psiholugu kaj procita deka sum fatil devojka ziti se? kaj go procita toa deka sum go napisal? te molam ne mesaj se vo sekoja konverzacija samo da se pravis pameten...Nikoj ne pravam ljubomoren,a ti na site zenski i davas podrska i si gazolizac pa sekogas ne napagas maskite da bi ispadnal fraer,tipicno selski.
Daj pazi sto pisuvas i drugi citaat pa moze nekoj pogresno da svati

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
mislenje od vas ??? 7 godisna vrska imav ja fanav na izneveruvanje a toa se odvivalo vo period od 3-4 meseci a jas pojma nemav :) Ne sme zaedno veke 10 meseca i decko si imase i se i eve sega ide red pa pocinja da me zadeva a od togas nemavme nikakov kontakt i sega dali da prifatam ili ne ??
Ако е велешанка прости и, нормално е да изневерува, велешанка е. :) Велешани не можат да се откажат од кладилница, велешанки од изневерување, тоа е суровата вистина. :)

Сеа за нијанса посериозно. Како да ти кажеме ние дали да прифатиш или не? Не можам ја, а ниеден друг форумџија да чувствува за тебе. Не се работи за тоа дали е правилно или не, туку дали сакаш или не сакаш. Знаеш дека ако еднаш те изневерила ќе го напраи тоа пак. Ти само реши се дали ќе прифатиш и ако прифатиш, како ќе се однесуваш.

п.с. Колку е башибозук темава... I just love the shit of it. :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ако е велешанка прости и, нормално е да изневерува, велешанка е. :) Велешани не можат да се откажат од кладилница, велешанки од изневерување, тоа е суровата вистина. :)

Сеа за нијанса посериозно. Како да ти кажеме ние дали да прифатиш или не? Не можам ја, а ниеден друг форумџија да чувствува за тебе. Не се работи за тоа дали е правилно или не, туку дали сакаш или не сакаш. Знаеш дека ако еднаш те изневерила ќе го напраи тоа пак. Ти само реши се дали ќе прифатиш и ако прифатиш, како ќе се однесуваш.

п.с. Колку е башибозук темава... I just love the shit of it. :)
:pos:ХАХАХАХАХАХА што ги направи велешанкиве:pos::pos::pos:

S

Stef Bachatero

Гостин
Не се мешам во вашата конверзација,но тука форумов не е за препукување.Да на сите жени им давам подршка и ги охрабрувам во тоа какви вистински се.Тие се повеќе од еден сексуален објект на еден маж и да си го полнат своето его.А твоето его го полниш со слабоста нејзина.Заборавете на минатото и продолжи напред.А мене ме викаш папучар а ти како да не си бил за некоја или секогаш си бил главниот фраер,како да не.Се што сум го правел од срце и ме правело среќен за било која личност тоа го викаш папучар...

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Не се мешам во вашата конверзација,но тука форумов не е за препукување.Да на сите жени им давам подршка и ги охрабрувам во тоа какви вистински се.Тие се повеќе од еден сексуален објект на еден маж и да си го полнат своето его.А твоето его го полниш со слабоста нејзина.Заборавете на минатото и продолжи напред.А мене ме викаш папучар а ти како да не си бил за некоја или секогаш си бил главниот фраер,како да не.Се што сум го правел од срце и ме правело среќен за било која личност тоа го викаш папучар...
Prvo da ti kazam i jas mrazam prepukuvanje ama morav da odgovoram i staviv kraj na ovaa konverzacija, vtoro nikade ne kazav deka zenata e seksualen objekt(citaj ubavo) kako sto nikade ne pisav deka sega imam devojka, a ako ti se dopaga kakov karakter ima slobodno pisi pobaraj facebook nema da zgresis top izgleda bas kako papucar za tebe ;) eve ima nekoi od forumov ja znaat neka kazat deka nema da zgresis ako i se pustis ;) ako ti e biten samo nadvoresniot izgled pozz

S

Stef Bachatero

Гостин
Битен е физичкиот изглед како не колку што е и карактерот битен.Кажува за човек колку се грижи за себе.Не ми треба мислење од други,за било кој човек.Но благодарам за понудата,овојпат ќе ја одбијам.

Kajgana Shop

На врв Bottom