Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
xaxaxaxa..Zlaten kafez i 200 specialci-stitenici :) e so cudo e internetot ;)
200 имаа муда да им излеза на 6000 алоо ? Ние барем идемо бш се прашуем да беше обратно дали би иделе вие ? и дај молим те ова ти е одговор за шалов ? Супер си

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
200 имаа муда да им излеза на 6000 алоо ? Ние барем идемо бш се прашуем да беше обратно дали би иделе вие ? и дај молим те ова ти е одговор за шалов ? Супер си
decko toa salovi maicki=detska rabota ,sega realno zborime ..vo 5-30 ve pustija od stadion i odma doma..nisto ne se slusna od vas,i sega ovie detski igrii..
mozebi od cajkanite(stitenicite) vo stanica so imat pribrano..bidejki od vas iskreno nistoo :( vise od dekada i pol ,samo internet fajteri :) aj demantiraj me..bas bi sakal

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
decko toa salovi maicki=detska rabota ,sega realno zborime ..vo 5-30 ve pustija od stadion i odma doma..nisto ne se slusna od vas,i sega ovie detski igrii..
mozebi od cajkanite(stitenicite) vo stanica so imat pribrano..bidejki od vas iskreno nistoo :( vise od dekada i pol ,samo internet fajteri :) aj demantiraj me..bas bi sakal
Ххахахахахахаахаххааха уште ова го дочекав што викаш брат џандарите ни го дадоја шалов :pos: Oд нас ништо ? а од вас што бе дечко :tapp: колку утакмице бевте активни од кој почна сезонава или чекавте со Тетекс да играте ? И како тоа интернет фајтери ? Имамо муда да се појавимо пред 6000 публика да ве изебемо на терен и на трибина и да идете дома посрани Чим не сте вие интернет фајтери влезите у терен истепајте не појќе сте :)
--- надополнето: Oct 17, 2011 11:15 PM ---
И те молим види се брат Навивач на шкендија сите мислења у Фан Клуб: Тетекс многу си кул еј ;)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Ххахахахахахаахаххааха уште ова го дочекав што викаш брат џандарите ни го дадоја шалов :pos: Oд нас ништо ? а од вас што бе дечко :tapp: колку утакмице бевте активни од кој почна сезонава или чекавте со Тетекс да играте ? И како тоа интернет фајтери ? Имамо муда да се појавимо пред 6000 публика да ве изебемо на терен и на трибина и да идете дома посрани Чим не сте вие интернет фајтери влезите у терен истепајте не појќе сте :)
--- надополнето: Oct 17, 2011 11:15 PM ---
И те молим види се брат Навивач на шкендија сите мислења у Фан Клуб: Тетекс многу си кул еј ;)
imas mak.sport statistika nema so da se zamaram so brojki,ima kompetetni za toa :) i aj sega demantiraj deka od 3 strani ne bevte zastiteni od EBR,koji samo na vasa tribina bea i vnatre i nadvor..imas vesnici i videa za dela :) rekov kazi mi samo edna frka i gotovo...ve jade ,ama toa e realnosta ,vo tetovo pomalce od malcinstvo ste :) do slednoto derbi(za vas vo telajmi),pozz

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
imas mak.sport statistika nema so da se zamaram so brojki,ima kompetetni za toa :) i aj sega demantiraj deka od 3 strani ne bevte zastiteni od EBR,koji samo na vasa tribina bea i vnatre i nadvor..imas vesnici i videa za dela :) rekov kazi mi samo edna frka i gotovo...ve jade ,ama toa e realnosta ,vo tetovo pomalce od malcinstvo ste :) do slednoto derbi(za vas vo telajmi),pozz
Ако сакаш заебан толку да не истепате знаете кај се собирамо,по кој пут идемо до стадион..таке да слободно може да се пуштите и да не искршите како што викаш.
И доста со овој циркуз,доста глумиш како сте најјаки и најдобри.НЕМОРА ДА МЕ ЦИТИРАШ!КРАЈ!

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Обичната публика се балисти навиваат 90 мин ? ок тогаш најдобри сте ич кур да не ти чуе ти викам дај ми материјал од утакмицете оваја сезона кј сте навиале што и како не ме интересираа статистике од спорт ;) и треба да спомнуем фрке ? Тетекс - кожув 20 године Војводи кој се напраевте заебани ќе провоцирате па кој го јадевте немиен памтиш ? Тетекс - слога 3 албанци кој завршија у болница памтиш ? Тетекс - тиквеш кој се напраевте заебани памтиш ? шкендија - Тетекс кој пробавте да го земете знамето ВОЈВОДИ кој влеговмо у терен кој го јадеше дечкото памтиш ? 1993 кј пошта Војводи кој ве згазија кој ви падна транспарент памтиш ? ауу забраев не си бил роден тогаш или може си возел количиња и си редел војници по дома

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
imas mak.sport statistika nema so da se zamaram so brojki,ima kompetetni za toa :)
Мак.Спорт дава статистика за бројката на Балисти, и истите се компетенти да се изјаснуваат околу тоа ?!

vo tetovo pomalce od malcinstvo ste :) do slednoto derbi(za vas vo telajmi),pozz
Токму затоа и добиваат на тежина уште повеќе изданијата на Војводи ;). Малциниство, а сепак ви се спротиставуваат, не ви се плашат ! Доволно е тоа, бидејќи како што и самиот си напишал, малцинство се, но сепак имаат МУДА. Доколку е обратна ситуацијата, вие да сте малцинство, прашање е дали би постоеле како група воопшто. Бидејќи вие и кога сте мнозинство некако слабо ви оди организација, навивачка едукација и култура, а камо ли да сте малцинство.

Војводи добро е што воопшто се активни и не ви се даваат во таква средина. Пример замислете да има навивачка група составена од албанци но во град каде што претежно населенито е Македонско. Пример во источна Македонија. Прашање е колку дена би постоела таа група :).

Џони, треба да имаш интелигенција во просечна мера, за да сфатиш некој работи.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Обичната публика се балисти навиваат 90 мин ? ок тогаш најдобри сте ич кур да не ти чуе ти викам дај ми материјал од утакмицете оваја сезона кј сте навиале што и како не ме интересираа статистике од спорт ;) и треба да спомнуем фрке ? Тетекс - кожув 20 године Војводи кој се напраевте заебани ќе провоцирате па кој го јадевте немиен памтиш ? Тетекс - слога 3 ш иптари кој завршија у болница памтиш ? Тетекс - тиквеш кој се напраевте заебани памтиш ? шкендија - Тетекс кој пробавте да го земете знамето ВОЈВОДИ кој влеговмо у терен кој го јадеше дечкото памтиш ? 1993 кј пошта Војводи кој ве згазија кој ви падна транспарент памтиш ? ауу забраев не си бил роден тогаш или може си возел количиња и си редел војници по дома
Дечкото кој проба да го земе тоа знаме на Војводи беше од Шверцерадоси, а дека го јадеше јако, го јадеше, и тоа од Комити ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom