- Член од
- 20 февруари 2011
- Мислења
- 300
- Поени од реакции
- 60
А за ова што ќе кажете кј смо го купиле ? чисто информативно да купим и ја еден хахаха

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за ова што ќе кажете кј смо го купиле ? чисто информативно да купим и ја еден хахаха
xaxaxaxa..Zlaten kafez i 200 specialci-stitenici
200 имаа муда да им излеза на 6000 алоо ? Ние барем идемо бш се прашуем да беше обратно дали би иделе вие ? и дај молим те ова ти е одговор за шалов ? Супер сиxaxaxaxa..Zlaten kafez i 200 specialci-stitenicie so cudo e internetot
![]()
i toa samo koga se igra so skendijaБрој на мислења 9,член од вчера.Сите 9 мислења во Тетекс фан клуб,интересно.![]()
Честитам на 11 мислење,душо.i toa samo koga se igra so skendijanisto cudno..
P.s gresis duso,ne se site vo ovoj fan.club..iako golem klub ste![]()
decko toa salovi maicki=detska rabota ,sega realno zborime ..vo 5-30 ve pustija od stadion i odma doma..nisto ne se slusna od vas,i sega ovie detski igrii..200 имаа муда да им излеза на 6000 алоо ? Ние барем идемо бш се прашуем да беше обратно дали би иделе вие ? и дај молим те ова ти е одговор за шалов ? Супер си
Ххахахахахахаахаххааха уште ова го дочекав што викаш брат џандарите ни го дадоја шаловdecko toa salovi maicki=detska rabota ,sega realno zborime ..vo 5-30 ve pustija od stadion i odma doma..nisto ne se slusna od vas,i sega ovie detski igrii..
mozebi od cajkanite(stitenicite) vo stanica so imat pribrano..bidejki od vas iskreno nistoovise od dekada i pol ,samo internet fajteri
aj demantiraj me..bas bi sakal
Ххахахахахахаахаххааха уште ова го дочекав што викаш брат џандарите ни го дадоја шаловOд нас ништо ? а од вас што бе дечко
колку утакмице бевте активни од кој почна сезонава или чекавте со Тетекс да играте ? И како тоа интернет фајтери ? Имамо муда да се појавимо пред 6000 публика да ве изебемо на терен и на трибина и да идете дома посрани Чим не сте вие интернет фајтери влезите у терен истепајте не појќе сте
--- надополнето: Oct 17, 2011 11:15 PM ---
И те молим види се брат Навивач на шкендија сите мислења у Фан Клуб: Тетекс многу си кул еј![]()
Ако сакаш заебан толку да не истепате знаете кај се собирамо,по кој пут идемо до стадион..таке да слободно може да се пуштите и да не искршите како што викаш.imas mak.sport statistika nema so da se zamaram so brojki,ima kompetetni za toai aj sega demantiraj deka od 3 strani ne bevte zastiteni od EBR,koji samo na vasa tribina bea i vnatre i nadvor..imas vesnici i videa za dela
rekov kazi mi samo edna frka i gotovo...ve jade ,ama toa e realnosta ,vo tetovo pomalce od malcinstvo ste
do slednoto derbi(za vas vo telajmi),pozz
Обичната публика се балисти навиваат 90 мин ? ок тогаш најдобри сте ич кур да не ти чуе ти викам дај ми материјал од утакмицете оваја сезона кј сте навиале што и како не ме интересираа статистике од спортimas mak.sport statistika nema so da se zamaram so brojki,ima kompetetni za toai aj sega demantiraj deka od 3 strani ne bevte zastiteni od EBR,koji samo na vasa tribina bea i vnatre i nadvor..imas vesnici i videa za dela
rekov kazi mi samo edna frka i gotovo...ve jade ,ama toa e realnosta ,vo tetovo pomalce od malcinstvo ste
do slednoto derbi(za vas vo telajmi),pozz
imas mak.sport statistika nema so da se zamaram so brojki,ima kompetetni za toa![]()
vo tetovo pomalce od malcinstvo stedo slednoto derbi(za vas vo telajmi),pozz
Обичната публика се балисти навиваат 90 мин ? ок тогаш најдобри сте ич кур да не ти чуе ти викам дај ми материјал од утакмицете оваја сезона кј сте навиале што и како не ме интересираа статистике од спорти треба да спомнуем фрке ? Тетекс - кожув 20 године Војводи кој се напраевте заебани ќе провоцирате па кој го јадевте немиен памтиш ? Тетекс - слога 3 ш иптари кој завршија у болница памтиш ? Тетекс - тиквеш кој се напраевте заебани памтиш ? шкендија - Тетекс кој пробавте да го земете знамето ВОЈВОДИ кој влеговмо у терен кој го јадеше дечкото памтиш ? 1993 кј пошта Војводи кој ве згазија кој ви падна транспарент памтиш ? ауу забраев не си бил роден тогаш или може си возел количиња и си редел војници по дома