Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
МЗТ ќе бара службена победа 20-0
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=1640
Ќе биде утре интересен ден.
Инаку секоја чест за изјавава :pos:
Тој само притрча до записничката маса и остави запалка. Никој не знае од каде е таа запалка, слободно можеше да си ја извади од џебот и да се пожали дека бил удрен со неа. Добро ќе ги разгледаме видео-снимките за да се увериме дали навистина имало ваков инцидент:icon_lol:

В

Вори

Гостин
Ако бе.А кога се пее ''Македонско курвиче'',''Тоше педер'',''Убиј убиј каура'' и уште 150 анти-македонски песни,тогаш никој жив не реагира.
Ама не се криви албанците,само да знаете.Криви се тие мајмуните од федерациите што дозволуваат такви нешта.Треба да им се појде до нивните мочани канцеларии,и да се извадат на шутови од нив.
Ако бидат еднакви,нека бидат еднакви за сите.Не сме ние во туѓа држава па вака да ни прават.
Или и на едните и на другите да им се забранат вакви скандирања,или нека пејат и едните и другите вакви песни.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Утакмицата не ја прекинаа судиите, туку нивниот претставник ги викна играчите САМИ да го напуштат теренот...си има и видео запис од сето тоа...
Во таква ситуација утакмицата треба да му припадне на МЗТ.Дали со службени 20:0 или со моменталниот резултат МЗТ треба да ја добие утакмицата.

п.с Ако грешам нека ме поправи некој поупатен во овие работи.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Во таква ситуација утакмицата треба да му припадне на МЗТ.Дали со службени 20:0 или со моменталниот резултат МЗТ треба да ја добие утакмицата.

п.с Ако грешам нека ме поправи некој поупатен во овие работи.
Во право си, ете и на Екипа пишале дека МЗТ ќе го бараат истово што го пиша ти, односно 20:0 службени.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
МЗТ ќе бара службена победа 20-0
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=1640
Ќе биде утре интересен ден.
Инаку секоја чест за изјавава :pos:
Тој само притрча до записничката маса и остави запалка. Никој не знае од каде е таа запалка, слободно можеше да си ја извади од џебот и да се пожали дека бил удрен со неа. Добро ќе ги разгледаме видео-снимките за да се увериме дали навистина имало ваков инцидент:icon_lol:
На лицемерие одговор е уште поголемо лицемерие.На нивниот начин ете нека е.Мило ми е дека од МЗТ одат во заштита на СВОЈОТ клуб.За разлика од МКФ.:tapp:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Во право си, ете и на Екипа пишале дека МЗТ ќе го бараат истово што го пиша ти, односно 20:0 службени.
Тоа е најреалното во случај кога играчите сами се повлекуваат од теренот.Во тој случај автоматски навивачите немаат никаква вина и дербито би требало да се игра пред публика.

Сепак правиме муабет за поларни мечки и остали животни заштитени со закон.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.154
Добро, не сум изненаден ја за пропустите, ја одамна сум со ставот дека КФМ погрешно раководи со мак баскетот ама нема медиум кој е кадарен тоа да им го плесне во фаца, они врз себе си го препишуваат и успехот на мак.репрезентација што им дојде ко џокер во покер и со тоа си собраа голем кредит иако знаеме дека тимот растеше и се развиваше во периоди кога кошарката во Македонија беше нивоа погоре од она што е денес, ама ретко кој ги перцепира вака работите, башка беше донесен и класа од кошаркар, Бо.

Они сакаат во Македонија да има театар на трибини, сакаат да го сменат навивачкиот менталитет и затоа се случува сево ова, они си имаат зацртано дека навивачкото нетрпение и начинот на кој функционираат навивачките групи е причина зашто татко со деца не може да оди и нормално да си изгледа еден натпревар без притоа да биде нарушена безбедноста на неговите деца. Работат арогантно ( цело време потенцираат дека ко земја сме сила во Европа а забораваат дека од Евролига нашиве тимови се оддалечени светлосни години ), со мал милион пропусти, манипулираат а постапуваат без пардон ( у стил, ни се може! ) и со различни аршини со што само дополнително влијаат дестркутивно врз македонската кошарка.

Баш ме интересира епилогот од цела оваа работа али постои голема веројатност истиот да е на штета на МЗТ, не треба тоа да ве изненади.

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Добро, не сум изненаден ја за пропустите, ја одамна сум со ставот дека КФМ погрешно раководи со мак баскетот ама нема медиум кој е кадарен тоа да им го плесне во фаца, они врз себе си го препишуваат и успехот на мак.репрезентација што им дојде ко џокер во покер и со тоа си собраа голем кредит иако знаеме дека тимот растеше и се развиваше во периоди кога кошарката во Македонија беше нивоа погоре од она што е денес, ама ретко кој ги перцепира вака работите, башка беше донесен и класа од кошаркар, Бо.

Они сакаат во Македонија да има театар на трибини, сакаат да го сменат навивачкиот менталитет и затоа се случува сево ова, они си имаат зацртано дека навивачкото нетрпение и начинот на кој функционираат навивачките групи е причина зашто татко со деца не може да оди и нормално да си изгледа еден натпревар без притоа да биде нарушена безбедноста на неговите деца. Работат арогантно ( цело време потенцираат дека ко земја сме сила во Европа а забораваат дека од Евролига нашиве тимови се оддалечени светлосни години ), со мал милион пропусти, манипулираат а постапуваат без пардон ( у стил, ни се може! ) и со различни аршини со што само дополнително влијаат дестркутивно врз македонската кошарка.

Баш ме интересира епилогот од цела оваа работа али постои голема веројатност истиот да е на штета на МЗТ, не треба тоа да ве изненади.
Се слагам во целост! За нивната работа сведочи ова срамно прво коло со само 2 утакмици. Ради вакви работи во Украина има 2 лиги. Една на федерацијата која никој не ја гледа и лига формирана од најдобрите клубови кои незадоволни од федерацијата формираат своја. Да си предпоследен во Б дивизија (во младоински категории) или поточно 35 во Европа е доволен доказ за тоа кај ни иде кошарката од како ја предводи попот.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Проблемот е внатрешен.Од вакви типци:
Mile Doldurov ·

Jasno e deka ovaa godina MZT ke se obidat na sekoj mozen nacin da go bojkotiraat prvenstvoto bidejki se uverija deka zaludno frlenite pari za ''novi'' igraci nema da i pomogne za osvojuvanje na titula. Najprvo na turnirot 45 godini MZT go isvirkaa pretsedatelot na KFM a sega ke pravat incident na sekoj natprevar. A i da nemalo frlena zapalka nesto drugo ke se slu4ese.garant!

Одговори · Ми се допаѓа · Следи ја објавата · пред 25 минути

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Тие што гледавте на ТВ дома, веројатно приметивте дека они почнаа да се бунат при пеење „Излези момче“, анти албански песни не се пееа додека не дојдоа поплаки поради пеење на МАКЕДОНСКА песна! тек откако се бунеа зошто се пее „Излези момче“, тогаш почнаа анти-албанските песни.
--- надополнето: Oct 16, 2011 8:43 PM ---
Проблемот е внатрешен.Од вакви типци:
Mile Doldurov ·

Jasno e deka ovaa godina MZT ke se obidat na sekoj mozen nacin da go bojkotiraat prvenstvoto bidejki se uverija deka zaludno frlenite pari za ''novi'' igraci nema da i pomogne za osvojuvanje na titula. Najprvo na turnirot 45 godini MZT go isvirkaa pretsedatelot na KFM a sega ke pravat incident na sekoj natprevar. A i da nemalo frlena zapalka nesto drugo ke se slu4ese.garant!

Одговори · Ми се допаѓа · Следи ја објавата · пред 25 минути
Човекот наместо „ч“ користи „4“, не м узамеравај :D

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Јас немав можност да идам во салата да ја гледам утакмицата па ја гледав на тв. И коментаторот спомна "Еве сега се пее излези момче"

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Некако ќути КФМ или јас немам сретнато изјава од нив?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Некако ќути КФМ или јас немам сретнато изјава од нив?
Пропозициите се јасни, за прекин на натпревар следи автоматска суспензија од најмалку еден натпревар за теренот на кој што е прекината средбата. Според тоа, МЗТ дуелот со Работнички ќе мора да го игра пред празни трибини“ - потврди вечерва за „Екипа“ комесарот за натпреварување, Владимир Макревски.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780

Kajgana Shop

На врв Bottom