Z
ziko bt
Гостин
Една плата била исплатена.
Сигурно Локомотива биле јаки, а не Пелистер слабСо едно другарче поминувавме денес покрај стадионот на Локомотива викаме ај да ги видиме Пелистер што екипа има .... КАТАСТРОФА !!! Незнам како сте биле 1 место пред ова коло...не помина Пелистер средина цел натпревар ...само една шанса по една мешаница имаше пречка за Пелистер во која потешко е да промашиш него да дадеш гол ...
И двете беа кој од кој само лупање на топката колку да не биде у нивни нозе, имав нешто работа викам ај да видам, што да видам ...Сигурно Локомотива биле јаки, а не Пелистер слаб
Во кратки ова се случваше:Sme губеле 2-0 od lokomotiva по првото полувреме
http://ffm.com.mk/matchreport/61/5791
Se nadevam deka ne sme dobile pak nekoj crven karton no za zal izgleda nasite igraci igraa podobro koga bea bez pari sega mu dadoja plata i pocna da se sredva rabotata vo klubot a rezultatite losi
Дали то беше Бале?Во кратки ова се случваше:
Локомотива имаја посед на топка,а Пелистер имаше позрели шанси се дур не заводеја домашните.На два пати ја вадеја топката од гол линија и по некое непишано правило следеше казна.И ко за да е уште полошо 'наше' дете не победи до лани играл во младински категории на Пелистер,ни даде два гола.Иначе кон крајот на мечот од кај Пелистер еден доби црвен картон ама не видов кој беше.
Првата лига ни е таква,нема логика да се очеква нешто поарно од второлигашките клубој.И двете беа кој од кој само лупање на топката колку да не биде у нивни нозе, имав нешто работа викам ај да видам, што да видам ...
Тој во Металург шо заминал,на двојна ваму бил.Дали то беше Бале?
тој е, до осмо со мене учеше. Лани најдобар во Мк во младинска категорија. Од Металург го пуштија на позајмица во Локомотива за да собира искуство.Првата лига ни е таква,нема логика да се очеква нешто поарно од второлигашките клубој.
--- надополнето: Oct 16, 2011 6:19 PM ---
Тој во Металург шо заминал,на двојна ваму бил.
оти мислам дека бале е на позајмица во алумина-трета лига(со мене тренираше)... а овој е Антонио Бујчевски шо не решил ако не се лажамтој е, до осмо со мене учеше. Лани најдобар во Мк во младинска категорија. Од Металург го пуштија на позајмица во Локомотива за да собира искуство.
грешка си, јас зборав со Балеоти мислам дека бале е на позајмица во алумина-трета лига(со мене тренираше)... а овој е Антонио Бујчевски шо не решил ако не се лажам
Да бале е за жал го продадовме за 300 евра на металург сега пуштен е на двојна игра и за локомитива оти овие се втор тим на металург , додека бујчевски игра во еуро-милк и дава по еден до два гола на утакмица и тој го залажа брацо за некој ситен динар да си замини од клубототи мислам дека бале е на позајмица во алумина-трета лига(со мене тренираше)... а овој е Антонио Бујчевски шо не решил ако не се лажам
3 000 беа не 300Да бале е за жал го продадовме за 300 евра на металург сега пуштен е на двојна игра и за локомитива оти овие се втор тим на металург , додека бујчевски игра во еуро-милк и дава по еден до два гола на утакмица и тој го залажа брацо за некој ситен динар да си замини од клубот
Тоа е сега одие понатаму следно коло играме со македонија ѓп односно треска шишево кој имаат исто бодови како нас па ќе мора таа утакмица да победиме ако саке да се враќаме во 1 лига