Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ke dojde fabregas...vo barca mu e srceto na momceto

Се очекува многу ама многу од него не само во Барселона и за репрезентацијата на Шпанија вечер да се надеваме дека ќе биде како стартер и да блесне против Турција иначе игра како Деко во Челзи :).

Пике и Меси стрелци за Шпанија и Аргентина за Меси има време може уште некој да им шибне одлично игра Аргентина ги гледам Меси лом ги праи.:vozbud:
Голот на Пике Каталонско-Мадридска акција Чави-Рамос-Пике
http://videos.sapo.pt/izg6pLq3eCKoT20LVdMf

Би ви бил многу благодарен кога би ми објасниле на кратко на македонски:smir::smir::smir: Ептен сум дудук за шпанскиов јазик:pos2:

Фабрегас се декларира како фан на Барселона и на Пеп.:)

En sus declaraciones, guiños para los dos equipos: "Guardiola es y será siempre mi ídolo"

Вели дека Гвардиола секогаш ќе му бил идол.

; напиша:
Conserva la camiseta que le dedicó Pep Guardiola

Una muestra de que Cesc sigue muy arraigado al Barça es que sigue guardando una camiseta que hace unos años le dedicó Pep Guardiola. "Si, por supuesto, aún la tengo. La tenía colgada en la pared de mi habitación, pero hicimos unos cambios en casa y ahora la tengo guardada", explicó

Ја чувал блузата што му ја потпишал Пеп пред многу години. Незнам зошто али ми мириса дека ќе го гледаме Фабрегас во дресот на Барса од другата сезона.:)

Ништо чудно за тоа... Во една прилика Пеп му кажал на Цеск дека тој еден ден ќе ја носи 4ката во Барса:vozbud:

Инаку Меси ги напраи ЛОМ... свака част ИГРАЧИШТЕ:zver:

poleka poleka pokazuvaat deka ke bidat glavna alka vo spanija a i vo barsa
buskets i pike

Моја грешка...:smir:
Преправено :)

1 даде Меси ама најзаслужен беше за победата,инаку се поизвесно станува ова за Фабрегас замислете средината Иниеста,Фабрегас,Чави и напад Меси,Ето,Рибер оф оф што ќе правиме тогаш партал.

1 даде Меси ама најзаслужен беше за победата,инаку се поизвесно станува ова за Фабрегас замислете средината Иниеста,Фабрегас,Чави и напад Меси,Ето,Рибер оф оф што ќе правиме тогаш партал.
Ама вака поставени:
Чави----------------Иниеста
-------Фабрегас------------
Меаи-----Ето-------Рибери

Браво за Пике тоа е негов првенец гол во дресот на Шпанија и си го обезбеди местото во стартниот состав за Шпанија
Spain+v+England+International+Friendly+4QfukUcxbMnl.jpg

А за Меси сум презадоволен речиси тој им ја донесе победата на Аргентина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom