Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Не е само инцидент меѓу играчите,погоден е и линискиот судија. од 5:10 пушти ... ;)

M

Mario Gómez

Гостин
Не е само инцидент меѓу играчите,погоден е и линискиот судија. од 5:10 пушти ... ;)
Koj mu e kriv sho sudi u mak.prvenstvo... bolje neka ide da lovi rakovi na beringovo more, em pojse pari ke zaraboti em pobezbedno e.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ова албанциве само со насилство и тероризам играат. А она од навивачите на последниот македонски шампион (мада тие не се сметаат за македонски) кога направија бела завеса за да ги спречат Тетекс во акцијата, беше мнооооогу низок удар, требаше сите да ги избркаат од трибини, ама тоа е, мора да се чути пред нив во Тетово!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Денеска во весник прочитав дека шампопниве уште му дужат пари на Напредок за столчињата,должат и во Австрија за припремите,должат на УЕФА 25 000 евра..па ова лие тимот што имаше 1 000 000 евра буџет?

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Денеска во весник прочитав дека шампопниве уште му дужат пари на Напредок за столчињата,должат и во Австрија за припремите,должат на УЕФА 25 000 евра..па ова лие тимот што имаше 1 000 000 евра буџет?
ti decko da ne si smetkovoditel na Shkendija ?? ili te jade toa sto samo od karti po natprevar po 8.000 iljadi evra se sobira(son sa site po prvoligasi) ,misli na tvojot tim sto 2 godina po red ve pustat da igrate vo gradski bez platena kirija..i zaboravas deka do posleden den nemavte pari za kotizacija ;) Klub so tradicija :P :P

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
ti decko da ne si smetkovoditel na Shkendija ?? ili te jade toa sto samo od karti po natprevar po 8.000 iljadi evra se sobira(son sa site po prvoligasi) ,misli na tvojot tim sto 2 godina po red ve pustat da igrate vo gradski bez platena kirija..i zaboravas deka do posleden den nemavte pari za kotizacija ;) Klub so tradicija :P :P
1.Гледам колкава е бројката немора да пишуеш "iljadi" п.с Toлку дужите у Кичево.:)
2.Немој да забраеш за кого е праен стадионот;)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
1.Pecatna greska, shit happens :)
2.Ne mi odgovori za kotizacija ??? ahaa za tetex e napraven -tetex Arena :) hihih

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Абе по 1 000 000 евра се собира...
Убаво си реков на вашата глупавост и нема крај.
8 000 евра = 480 000 денари. Ако карта е 100 денари, тоа значи дека треба по 4 800 души да има на натпревар, а толку НЕМА...
Балисти карти не плаќате, а се сомневам дека тие од главната сите плаќаат карта. Ако на мечот имало 3 000 публика колку што ви е реален просек (без зголемувањата што ви ги прави Мак спорт и самите вие), пола сигурно не плаќаат, пола да платиле по 100 денари, доаѓаме до сума од 150 000 денари = 2 500 евра.
А знаеш дека и овие бројки што ги пишав не се вистинските, туку сумата е уште помала;)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Абе по 1 000 000 евра се собира...
Убаво си реков на вашата глупавост и нема крај.
8 000 евра = 480 000 денари. Ако карта е 100 денари, тоа значи дека треба по 4 800 души да има на натпревар, а толку НЕМА...
Балисти карти не плаќате, а се сомневам дека тие од главната сите плаќаат карта. Ако на мечот имало 3 000 публика колку што ви е реален просек (без зголемувањата што ви ги прави Мак спорт и самите вие), пола сигурно не плаќаат, пола да платиле по 100 денари, доаѓаме до сума од 150 000 денари = 2 500 евра.
А знаеш дека и овие бројки што ги пишав не се вистинските, туку сумата е уште помала;)
xaxaxaxa..te jadee brate ama jbg toa se kompleksii..ne e samo mak sport,imas vest imas dnevnik,i vecer(bar za brojkite se objektivni...balisti 400-500 karti (so sezonski) toa go ima i kaj vas,glavna ni bila puna vo 3,2 liga a sega konstantno 6-7 iljadi..toa go znaes imas i videa da proveris..znam deka ni na kraj ne pomisluvas da privatis so e istina ama i ne ocekuvam,sepak pred argumentite i gospod molci (nema da se zamaram,gledam koja prosta matematika vrtis u glava za brojkite,mora da te jade cim so kalkulator vo race sedis brojis nasa publika) sepak rekov dolga e sezonata (minato prventsvo 15 boda imavme vo ova kolo ;) )

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
xaxaxaxa..te jadee brate ama jbg toa se kompleksii..ne e samo mak sport,imas vest imas dnevnik,i vecer(bar za brojkite se objektivni...balisti 400-500 karti (so sezonski) toa go ima i kaj vas,glavna ni bila puna vo 3,2 liga a sega konstantno 6-7 iljadi..toa go znaes imas i videa da proveris..znam deka ni na kraj ne pomisluvas da privatis so e istina ama i ne ocekuvam,sepak pred argumentite i gospod molci (nema da se zamaram,gledam koja prosta matematika vrtis u glava za brojkite,mora da te jade cim so kalkulator vo race sedis brojis nasa publika) sepak rekov dolga e sezonata (minato prventsvo 15 boda imavme vo ova kolo ;) )
Што да ме јаде?
Тие може да лажат некој што не знае како изгледа стадионот во тетово, а не мене...
Нема шанси да собира тоа трибинче толку публика како што пиишуваат, а и самите тоа го знаете. Гледав слики од мечот од сабота, и гледам краевите на главната трибина се празни, Војводи околу 500 души, вие околу 700-800...
И они ми пишале публика 7 000(n)
Нема теорија! Сум кажал, главната да собира максимум 4 000 гледачи, сосе тоа првиот дел, и тоа сите да стојат еден до друг...
Ти кажав, реалниот просек ви е 3 000 гледачи, максимум 4 000...
Лани сте имале 15 бода, ама лани Вардар немаше јак состав:cool:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Што да ме јаде?
Тие може да лажат некој што не знае како изгледа стадионот во тетово, а не мене...
Нема шанси да собира тоа трибинче толку публика како што пиишуваат, а и самите тоа го знаете. Гледав слики од мечот од сабота, и гледам краевите на главната трибина се празни, Војводи околу 500 души, вие околу 700-800...
И они ми пишале публика 7 000(n)
Нема теорија! Сум кажал, главната да собира максимум 4 000 гледачи, сосе тоа првиот дел, и тоа сите да стојат еден до друг...
Ти кажав, реалниот просек ви е 3 000 гледачи, максимум 4 000...
Лани сте имале 15 бода, ама лани Вардар немаше јак состав:cool:
jas mislam deka 79 gledaci e prosekot na shkendija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom