- Член од
- 14 октомври 2011
- Мислења
- 331
- Поени од реакции
- 129
Да , ќе има СИГУРНО!!! поззЌе ја има утре на телајми бе?
Да , ќе има СИГУРНО!!! поззЌе ја има утре на телајми бе?
Точно е дека Јанкуловска и Никола Тодоров ќе бидат присутни на дербито утреПодобра вест не можеше да слушнам.
Ај нека потврди некој?
Аии сеа и Тодоров?! Стварно сеа без заебанцие ?Точно е дека Јанкуловска и Никола Тодоров ќе бидат присутни на дербито утре![]()
Озбилно го зборим ова... имам другари што се во Вмро комитетот тука во Тетово они ми ја кажаа оваа информација...Аии сеа и Тодоров?! Стварно сеа без заебанцие ?
Што се палиш бе, што ти е проблемот??? Те праша убоо, како чуек што се курчиш незнам. Ако имаш некоја информација кажи, ако не ти се кажуе немора ич да пишеш. Незнам што глумиш шериф овде?Многу сакаш да знаеш а ?! НИКОЈ ДА НЕ ЗБОРУВА НИШТО за Балистите и Екипата ( ова за Навивачите на ШКЕНДИЈА!! после мечот ќе збориме ) !!!
А и јас сум со тебе ... Нека победи фудбалот,нека победи подобриот !
Аии тогаш кажите вие дали ќе игра Синани дали Идризи дали Матоши дали Црвенковски !Што се палиш бе, што ти е проблемот??? Те праша убоо, како чуек што се курчиш незнам. Ако имаш некоја информација кажи, ако не ти се кажуе немора ич да пишеш. Незнам што глумиш шериф овде?
Утре, ако биде све океј ќе се тресе Тетово!
Таке викаш а ? добро таке нека бидеДобро е што се Јанкуловска и Тодоров нема да палите знамиња хахах !!!![]()
Ако сте цивилизирани како што викате, ќе го докажеше тоа. Те праша како чуек, ти се курчиш. Незнам кој филм ви се врти низ глава, ваљда грин стрит...Аии тогаш кажите вие дали ќе игра Синани дали Идризи дали Матоши дали Црвенковски !
Денеска ќе видете кој ќе игра и кој не !! Добро е што се Јанкуловска и Тодоров нема да палите знамиња хахах !!!![]()
Не ме чудиинтересно утакмиче што ќе заврши со победа на шкендија бидејќи е наместено