Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Многу сакаш да знаеш а ?! НИКОЈ ДА НЕ ЗБОРУВА НИШТО за Балистите и Екипата ( ова за Навивачите на ШКЕНДИЈА!! после мечот ќе збориме ) !!!

А и јас сум со тебе ... Нека победи фудбалот,нека победи подобриот !
Што се палиш бе, што ти е проблемот??? Те праша убоо, како чуек што се курчиш незнам. Ако имаш некоја информација кажи, ако не ти се кажуе немора ич да пишеш. Незнам што глумиш шериф овде?

Утре, ако биде све океј ќе се тресе Тетово!

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Што се палиш бе, што ти е проблемот??? Те праша убоо, како чуек што се курчиш незнам. Ако имаш некоја информација кажи, ако не ти се кажуе немора ич да пишеш. Незнам што глумиш шериф овде?

Утре, ако биде све океј ќе се тресе Тетово!
Аии тогаш кажите вие дали ќе игра Синани дали Идризи дали Матоши дали Црвенковски !

Денеска ќе видете кој ќе игра и кој не !! Добро е што се Јанкуловска и Тодоров нема да палите знамиња хахах !!! :place:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Аии тогаш кажите вие дали ќе игра Синани дали Идризи дали Матоши дали Црвенковски !

Денеска ќе видете кој ќе игра и кој не !! Добро е што се Јанкуловска и Тодоров нема да палите знамиња хахах !!! :place:
Ако сте цивилизирани како што викате, ќе го докажеше тоа. Те праша како чуек, ти се курчиш. Незнам кој филм ви се врти низ глава, ваљда грин стрит...
А шо ако кажеш, ја ќе смислим некоја тактика за утре или...? Или па ја ако кажем, ти ќе смислиш некоја тактика?
Дај излезите од филмот, незнам што се трипате толку.

N

Nicky Santoro

Гостин
интересно утакмиче што ќе заврши со победа на шкендија бидејќи е наместено

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Какво наместено бе...не лутај глупости!

Иначе јас мислам дека ќе заврши нерешено,но сепак Шкендија е фаворит и ќе одиме на победа.
На трибините ќе биде многу жешко...Тетово ќе гори изгледа :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
У гратско дерби никад нема фаворит, ни на Јунајтед-Сити, ни на Евертон-Ливерпул, ни пак на Тетекс-Шкендија! Овде нема фудбалска вештина се комплетно игра со срце и со максимум, се игра до крај да немаш сила да излезеш од терен после тоа(така му иде зборот), а победува тимот во кој што сите се оставиле на терен! За мене не постои фаворит иако искрено се надевам дека ќе победи Тетекс, а пред се фудбалот и фудбалската култура! А и храброста на трибините да се демонстрира со искрено навивање, а не фрлање камења и скандирања за Тоше или планинска бура(пис оф шит):mad: - невкусна практика треба еднаш да се стави крај!

Kajgana Shop

На врв Bottom