Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За утре очекувам на терен да излезе истата 11ка што го растури Лион и да им го нанесе само третиот пораз на Алмерија на домашен терен.
Како што пишав моја прогноза 0-3, а стрелци: најубиствениот напад во свет..( сите тројца по еден гол ):vozbud::vozbud:

Па Манчестер и не ме плаши веќе многу за ЛШ. Според ова што го видов денес, Ливерпул и Барселона ќе биде титански меч ако се паднат заедно. Ливерпул е сеа во неверојатна форма.

Иначе за утре очекувам рутинска победа. Добри се Алмериа на домашен терен, али факт е дека сме 2 класи подобри, така да очекувам победа.

Прогноза 1-3.

Па Манчестер и не ме плаши веќе многу за ЛШ. Според ова што го видов денес, Ливерпул и Барселона ќе биде титански меч ако се паднат заедно. Ливерпул е сеа во неверојатна форма.

Иначе за утре очекувам рутинска победа. Добри се Алмериа на домашен терен, али факт е дека сме 2 класи подобри, така да очекувам победа.

Прогноза 1-3.
И мене не ме плаши Манчестер онаа сезона со никаква форма па едвај не победиа а оваа година ако играме ќе ги потопиме.

Имам лошо претчуство за утакмицава. Кај и да прочитам Алмериа - Барса ми иде резултатов 2-1

Имам лошо претчуство за утакмицава. Кај и да прочитам Алмериа - Барса ми иде резултатов 2-1
Можно е да изгубиме ама најдобро би било да славиме 1-0 ама ај ќе видиме.

Не верувам да изгубиме ќе ги победиме

Sigurna pobeda ima Barsa protiv Almeria.Nema tuka dilema ke pobedi 0-3.Aj ako moze nekoj da gi naredi teskite natprevari koj i sledat na Barsa.

Добро е што ги пречекуваме Севиља и Виљареал... стандардно тешки гостувања ни се. За Валенсија мислам дека имаме сигурни бодови, единствено останува натпреварот со Реал.:zlo:

Добро е што ги пречекуваме Севиља и Виљареал... стандардно тешки гостувања ни се. За Валенсија мислам дека имаме сигурни бодови, единствено останува натпреварот со Реал.:zlo:
Да да Валенсија редовно си ги победуваме дома/гости така да се очекува и таму победа тие 3 да ги победима па и да изгубиме од Реал не ми е важно

stoo od real ke izgubime...svesni li ste luge real igra mnogu slabo...a za inaet tamu na bernabeu ke gi zgazime

Реал е помала закана од Валенсија под услов да бидат во ваква форма за месец и половина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom