- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Од каде сеа ова бе ? Кај прочита ?Работнички не е казнет со 2 натпревари без публика?
Глеам навивачите се спремаат да навиваат, а натпреварот ќе се одигра пред празни трибини.
Од каде сеа ова бе ? Кај прочита ?Работнички не е казнет со 2 натпревари без публика?
Глеам навивачите се спремаат да навиваат, а натпреварот ќе се одигра пред празни трибини.
Па уште трај казната од ланската сезона, плус што се суспендирани Симиќ и уште некој играч, забораив кој беше..Од каде сеа ова бе ? Кај прочита ?
Колку си сигурен за ова, да не одам за џабе до Градски парк у пм...Па уште трај казната од ланската сезона, плус што се суспендирани Симиќ и уште некој играч, забораив кој беше..
Барем така сум запознаен јас, а мислам дека и во Македонски Спорт ја имаше оваа вест.
BTW Овче Поле го откажале настапот во првата лига.
Се откажаа ли овие Овче Полеее???Колку си сигурен за ова, да не одам за џабе до Градски парк у пм...
Кога го казнија Симиќ, ич не се сеќавам...
Да добил казна кога беше инцидентот со Саздов, не ми се верува, пошто после играше во финалето (памтам кога утна слободно мна истекот на времето за победа во Кавадарци).
За кој инцидент всушност го казнија Работнички???
И овие Овче Поле знаев дека ќе се откажат...
Уште непочнато првенството одма проблеми...
Сигурно нема да има замена, па ќе се игра со девет екипи првенството...
Да и официјално.Се откажаа ли овие Овче Полеее???
Ако ти се наоѓа Македонски Спорт, пак прочитај ..да не испадни рекла казала, ама јас прочитав дека на дуелот со Вардар вратите ќе биле затворени.Колку си сигурен за ова, да не одам за џабе до Градски парк у пм...
Да добил казна кога беше инцидентот со Саздов, не ми се верува, пошто после играше во финалето (памтам кога утна слободно мна истекот на времето за победа во Кавадарци).
Да де за исти инцидент збориме. Се работеше за 4-тиот меч од дуелите меѓу Работнички и МЗТ. Прво ради инцидентите на мечот во Борис Трајковски и двете екипи имаа некаква суспензија, па МЗТ првиот меч од полуфиналето го играше без помошта од гледачите.Ако ти се наоѓа Македонски Спорт, пак прочитај ..да не испадни рекла казала, ама јас прочитав дека на дуелот со Вардар вратите ќе биле затворени.
Па мислам дека и Саздов е замешан во тој инцидент, се играше во Градски парк, после купот беше тој дуел, ако добро ме држи памтењето...
И плус навивачите на Работнички би требало да знаат повеќе за казната, нели навивачи се де.
Минатата сезона на последната утакмица беше најнормално, имаше публика, навивање и се останато. Така да не знам која казна може да трае... Дојди слободно, ќе имаше информација пуштена да е забрането, немаше да има договори, ЦЕНА НА КАРТИ на крај краева да е суспензија у прашањеКолку си сигурен за ова, да не одам за џабе до Градски парк у пм...
И овие Овче Поле знаев дека ќе се откажат...
Уште непочнато првенството одма проблеми...
Сигурно нема да има замена, па ќе се игра со девет екипи првенството...
--- надополнето: Oct 14, 2011 2:36 PM ---
http://www.idividi.com.mk/sport/kosarka/717749/index.html
Доаѓам сигурно, само од спртоивниот табор сум јасМинатата сезона на последната утакмица беше најнормално, имаше публика, навивање и се останато. Така да не знам која казна може да трае... Дојди слободно, ќе имаше информација пуштена да е забрането, немаше да има договори, ЦЕНА НА КАРТИ на крај краева да е суспензија у прашање
Претпоставував Најубаво така, нека има и од спротивниот, организирано или поединечно онака ?Доаѓам сигурно, само од спртоивниот табор сум јас
Не сме организирани, али ќе има барем 50 фанови на КК ВардарПретпоставував Најубаво така, нека има и од спротивниот, организирано или поединечно онака ?
Работнички беше казнет 2 меча без публика, со тоа што од остатокот на регуларниот дел од сезоната лани имаа уште 2 меча дома да одиграат па тогаш и се реализираше таа забрана.Па уште трај казната од ланската сезона, плус што се суспендирани Симиќ и уште некој играч, забораив кој беше..
Барем така сум запознаен јас, а мислам дека и во Македонски Спорт ја имаше оваа вест.
BTW Овче Поле го откажале настапот во првата лига.