Гала бинго пропадна ради неиспланираното почнување. Бинго како бинго, џокерот кинеше, автоматизиран број ти дава на картичката и сеа на пример на неа пиши 125206 и сеа мора истиов по ред да падни, пази: ИСТИОТ ПО РЕД, како што е напишан да добиеш. Поголеми се шансите да падни метеор од злато него ли овај џокерот. Највеќе погодоци на џокер - 3 до 4 еднаш во милениумот се дешава.
Далје, сашета го ценам како актер, комичар, но за водител, не му е баш тука жичката, затоа пак игор е еден од најдобрите водители и шоумени во македонија, не го величам викам ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ, го почитувам и Тони михајлоски, иако неговиот сарказам е некогаш на високо ниво, или премногу анархистичко-слободен стил изразува, но сепак е шоумен. Ги има многу , јас игор како актер го немам фактички многу видено колку што го глеам како водител, има луѓе што му одговара и во крв му е вербален карактер, а има луѓе кои играат замислени улоги, т.е актери. То е разликата.
Гала бинго исто така коа ќе паднеше бингото беше 80.000 денари просек добивка, еднаш се паднаа 2-3 бинга мислам па си ги делеа по 20.000 отприлика зависи и од уплатата, па и од кој број се паѓа, џек потот беше 1.000.000 денари како што ме држи паметот и главна награда беше волксфаген пасат, кој нормално газдата го исполира и го стави на излог, а после си го зеде да го вози повторно. Не падна, многу нормално шо почнувам некош и да се сомневам,дали бингово е местено или стварно се работи, за такозвани игри на среќа
Малце надвор од тема, кажете од сите грепки шо излегоја, твинго, голф,ланчиа, со елит кафето, калинка и др, еден шо добил награда и да кажат јавно оти е даена? Ланчиа делта 2 дадоа и мислам ништо повеќе не падна, најголема превара се тоа грепките.
Однапред предвидувам успех на бингово во смисла на водењето, единствено водено од игор и неуспешно беше тркало на среќата катастрофа квиз или што и да беше, онака, лаички промовиран за пари збирање, иако игор си водеше добро, како и секогаш стандард.
Останува да почни , и да ми се падни мене бингото, па да ве честам по една пијачка по ваш избор местолокација и пијалок