Што е Исус?

Што е Исус?

• Господ/Бог (Отецот)

Гласови: 14 3,6%
  • Божји Син (синот)

Гласови: 184 47,1%
  • Светиот Дух (гулабот)

Гласови: 6 1,5%
  • Божји Пратеник

Гласови: 82 21,0%
  • Нешто друго...

Гласови: 105 26,9%

• Вкупно гласачи
    391

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.621
Поени од реакции
31.463
nema smisla ama ima nachin., a za dobro i zdravje ., malku neshto poeke od tebe se razbiram.............gledaj si go tvoeto dobro:).,
vo sluchajov isus mozhe da bide i maramica za brishenje solzi:D

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.621
Поени од реакции
31.463
barem od tebe ochekuvav deka ke ja najdesh vrskata., ..figurativno...uteshitel.....a druga e rabotata dali e nekoj vernik ili ne ., ..postoenje ., mit vistina ., never mind ., znachi se diskutira za nego.,/taga bolka plach<>brishenje na solzi<>uteshuva................dali veruvash /am shto e bitno., ..deka se razgovara i debatira., pozdrav4e;)

N

Nessa Alcarin

Гостин
barem od tebe ochekuvav deka ke ja najdesh vrskata., ..figurativno...uteshitel.....a druga e rabotata dali e nekoj vernik ili ne ., ..postoenje ., mit vistina ., never mind ., znachi se diskutira za nego.,/taga bolka plach<>brishenje na solzi<>uteshuva................dali veruvash /am shto e bitno., ..deka se razgovara i debatira., pozdrav4e;)
Човече што ти се случува тебе? :D :D :D
Ја разбрав аналогијата за марамицата за солзи ама што имаше врска постот кон Ставрогин со целава тема (или си се р`чкате и убаво ви е а :) )

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.621
Поени од реакции
31.463
:pos: imashe neshto eden naslov <> koj prv pochna<> ke go prashash nego., ., si znae on shto belja si navleche na vrat., ................tuku aj za tvoja ljubav ........eve kazhuvam javno deka veke nema da go .rchkam., dokolku ne vidam ., pak neshto shto ne e vo kontekst., :rolleyes: da si mi zhiva i zdrava me nasmea ., a i nego go spasi od beda(y)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
...Ставрогин со целава тема (или си се р`чкате и убаво ви е а :) )
:vozbud:

Неса, скаран за везден...
--- надополнето: Oct 13, 2011 9:21 AM ---
...eve kazhuvam javno deka veke nema da go .rchkam., dokolku ne vidam ., pak neshto shto ne e vo kontekst., :rolleyes: da si mi zhiva i zdrava me nasmea ., a i nego go spasi od beda(y)
Благодарам многу, ме спаси од понатамошни јавни понижувања. Како ме имаше земено наудолу, глава не можев да кренам...

Сега полесно ќе се дише...

:cautious:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.621
Поени од реакции
31.463
again:sneaky:., a shto toa do sega ne ti se dizhelo., pak si za zhalenje:tapp:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Многу сме оф-топик Јас да бев модератор чистка ке не направев :D
Значи он-топик, Исус бил само добар оратор и ништо друго.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Многу сме оф-топик Јас да бев модератор чистка ке не направев :D
Значи он-топик, Исус бил само добар оратор и ништо друго.
Само добар оратор?
Кој му ги пишувал текстовите тогаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom