Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Stef Bachatero

Гостин
Море колку сака години нека се ако не се почитуваат и не се обновува хемијата како да е прв состанок секоја врска е во пропаст.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Кој ке ми каже како да и се пустам на симпатијата ?
Не и се пуштај, ти си веќе откачен само не си свесен. Чим треба на форум да прашаш како да и се пуштиш, биди сигурен дека ќе бидеш откачен. Сакаш да набереш убави јабуки без да се кренеш на прсти за да ги дофатиш повисоките гранки. Тоа во нашата земјена реалност не постои.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Не и се пуштај, ти си веќе откачен само не си свесен. Чим треба на форум да прашаш како да и се пуштиш, биди сигурен дека ќе бидеш откачен. Сакаш да набереш убави јабуки без да се кренеш на прсти за да ги дофатиш повисоките гранки. Тоа во нашата земјена реалност не постои.
Jas sto sakam ke prasam

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
Во врска со оваа тема, имам еден проблем. Неможам да фатам женска, т.е незнам како да постапам, страв ми е да не кажам нешто погрешно.

Г

Гучи

Гостин
Во врска со оваа тема, имам еден проблем. Неможам да фатам женска, т.е незнам како да постапам, страв ми е да не кажам нешто погрешно.
Шо е тоа шо можеш погрешно да го кажеш? дај не заебавај..
И боље да кажеш нешо "погрешно" него ништо да не кажеш, нели? :)

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
Абе и тоа што викаш, ама ако се работи за некоја од клас ?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Премногу општо опишан проблем, биди малку поконцизен.

Г

Грејвдигер

Гостин
Совет: батали штом се работи за некоја од твој клас.

Али ако толку си затрескан кажи и... не знам што има што може да згрешиш. Поарно да згрешиш, отколку па ич да не пробаш и да останеш со оваквото у рака... ако не друго, барем ќе знаеш дека си се обидел и или ќе биде, или нема да биде... трето нема.

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
Совет: батали штом се работи за некоја од твој клас.

Али ако толку си затрескан кажи и... не знам што има што може да згрешиш. Поарно да згрешиш, отколку па ич да не пробаш и да останеш со оваквото у рака... ако не друго, барем ќе знаеш дека си се обидел и или ќе биде, или нема да биде... трето нема.
Да ти кажам, ќе го послушам твојот совет. Али ке и се стаам на таа од другиот клас :D

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
чим е од клас играј си малце, закачај ја, мавај ја со хартии во коса на сред час, земи и го пенкалото кажи и нека си купи ново дека тоа тебе ти треба, начекај ја додека јаде доручек и кога ќе биде при крај земи и ја ужината кажи и ептен сум гладен, и изеди го, нека се изнервира малце нека ти ја врзи една остави ја, а претходно кажи им на другарите од страна да гледаат и да викаат кој се бие тај се воли, а следниот ден купи и некое добро јадење и дај и го, кажи и вчера стварно бев многу гладен и насмевни и се, а после терај спонтано

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.132
Поени од реакции
2.311
Vaka,znaci posle nekoe vreme od pisuvanje na face po 1/2 h dnevno so devojceto pocnavme da se viduvame i po kaficite i pravime po malku muabet :) koga se rakuvame se drzime za raka po edno 5 min. i mislam deka e vreme da si ja probam srekjata,samo malku mi e strav ako ne uspee posle nekako drugo ke ja gledma mislam nema da mi e seedno.Ajde vase mislenje molam ljubov e ova ne e panagur :)))

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Vaka,znaci posle nekoe vreme od pisuvanje na face po 1/2 h dnevno so devojceto pocnavme da se viduvame i po kaficite i pravime po malku muabet :) koga se rakuvame se drzime za raka po edno 5 min. i mislam deka e vreme da si ja probam srekjata,samo malku mi e strav ako ne uspee posle nekako drugo ke ja gledma mislam nema da mi e seedno.Ajde vase mislenje molam ljubov e ova ne e panagur :)))
Kazi podetalno kolku godini sto sto kako ;)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Како бе не е панаѓур?
Него, викни ја стрикно на искачање по кафичите, само вие двајца - и немаш гајле.

Kajgana Shop

На врв Bottom