Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.624
- Поени од реакции
- 9.146
Пицата е топ, посебно обемнатаIma li nekoj naracuvano od tele-pizza i dali e ubava pizzata?
Пицата е топ, посебно обемнатаIma li nekoj naracuvano od tele-pizza i dali e ubava pizzata?
Beats by Dre нема кај нас,зашто никој нема да даде 200+ евра за слушалициИма ли во Скопје некаде BeatsAudio слушалки вакви:
ако има, каде? ако знае некој и цена (нема да смета знам ..жешки се)
e takvi jas baram druze najde liНа времето (Титова Југославија) имаше едни привезоци што реагираа на звук. Пример ако клучот ти е во соба а не знаеш каде само свирнуваш и привезокот почнува да свири. Има ли уште такви и каде?
Кај Континентал во подвожњакот имаш копирница се вика „Тони“, таму имам принтано и ми земаа 250 денари, тоа беше пред 2 години, сега незнам како се движат цените.
Јок. Уште еднаш го замолувам граџанството ако знае кај има такви привезоци да ни даде инфо.abe dali znaete kaj ima privezoci koa ce im svirnes ti svirat edno vreme imase takvi ?
--- надополнето: Oct 9, 2011 7:54 PM ---
e takvi jas baram druze najde li
купи си или направи си временска машина и врати се едно 15 години и таму ќе најдеш на зелено пазарче зашто сега такви немаЈок. Уште еднаш го замолувам граџанството ако знае кај има такви привезоци да ни даде инфо.
a bitpazar si pominal li da vidis dali ima tamuЈок. Уште еднаш го замолувам граџанството ако знае кај има такви привезоци да ни даде инфо.
Seushte ti treba?Ајпод тач и за колку пари?
Ima vo beverli..Продавница со производи на Converse освен таа во ГТЦ, има некаде на друго место во Скопје?
Имаш проданици за принтање маички со каков натпис сакаш со нивна маичка ќе те фати негде 600-700ден зависи колкави букви сакашКаде можам да најдам маичка I love my girlfriend?И колку би чинела?