Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
A

apidrone

Гостин
Реал освои ЛШ 1998, 2000 и 2002 година. Тој Франко или е вампир (пошо умрел 75-76та), или масоните замешале прсти, или гром од ведро небо удрил у коприви. Стварно не е јасно како Реал успеал тие 3 титули без помошта на Франко да ги освои.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ко што Тито го направи Динамо Загреб европски шампион толку и Франко е одговорен за успехот на Реал. Но комплексот на кулесите е огромен па така и глупостите што ги тропаат немаат лимит. Пред да ме цитирате за комплексите земете в предвид дека фудбал не се е играло само овие 3,4-5 сезони во кои имате каква таква супериорност врз Реал.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ко што Тито го направи Динамо Загреб европски шампион толку и Франко е одговорен за успехот на Реал. Но комплексот на кулесите е огромен па така и глупостите што ги тропаат немаат лимит. Пред да ме цитирате за комплексите земете в предвид дека фудбал не се е играло само овие 3,4-5 сезони во кои имате каква таква супериорност врз Реал.
За нив постои од тогаш фудбалот, да прашаш еден кога се родил ќе ти каже пред 3,4,5 години...така се увежбани сите каталонци и фанови на барса да одговараат исто. Ти викам ја што ти викам Пеп им пукнал дрвце во газето и ко у војска сите Барса, Барса, Барса, Барса:pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
За нив постои од тогаш фудбалот, да прашаш еден кога се родил ќе ти каже пред 3,4,5 години...така се увежбани сите каталонци и фанови на барса да одговараат исто. Ти викам ја што ти викам Пеп им пукнал дрвце во газето и ко у војска сите Барса, Барса, Барса, Барса:pos:
Дали си знаел дека Барса е најдобриот клуб во последните 17.8 години :pos:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Дали си знаел дека Барса е најдобриот клуб во последните 17.8 години :pos:
Што збориш бе??? не бе грешка си фудбал постои последни 5 год предходно се играл во влечки не се рачуна тоа:pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.604
Поени од реакции
22.600
Ќе ги замолам сите од Фан Клуб Барселона да не одговараат на т.н. 'постови', да не паѓаат на ниски провокации и да не ги цитираат глупите мислења. Кога има нешто паметно да се постира на темава, нека се напише, а комплексите се лечат на поефикасни начини. Толку од мене, чао пријатно.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ќе ги замолам сите од Фан Клуб Барселона да не одговараат на т.н. 'постови', да не паѓаат на ниски провокации и да не ги цитираат глупите мислења. Кога има нешто паметно да се постира на темава, нека се напише, а комплексите се лечат на поефикасни начини. Толку од мене, чао пријатно.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Bitch please... вашиве лечат комплекси со муабети за Глазгов и како фудбалот од минатиот век не е фудбал... малоумно е тоа ffs!

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Абе и ние како мали игравме турнири со 4-5 екипи, може треба да не бројат и нас како ЛШ. Кога ќе слушнам 9 титули имале во ЛШ ме фаќа дрискосер (дијалект малку де). Како може некој да спореди ЛШ со 3-4 квалификациски рунди и потоа 32 тима со некое маалско турнирче од 50те со 4 екипи меѓу кои се некои швајцарски и не знам какви аматери? Отворете си Википедија и радујте се на титулите на Франко освоени против 3-4 екипи, само не се бламирајте да ги споредувате со ЛШ.
ти што мислиш дека ако ти пратиш последниве 4-5 години фудбал, (кога се ќе признаам Барса најбоље (значи само последниве 4-5 год.)), дека и толку се играл фудбал а ???
и дека пред 50 години или пред 100 и 100 и кусур години играле Човеколики мајумуни фудбал ???
Ц Ц Ц е за тоа со вакви "фанови" не се праи муабет за фубал

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што сакаше авторот да каже??
Па и да сакаат да “одговорат“ на провокациите, неможат сами на себе да си одговорат у секој случај, зошто у тој случај тоа би било монолог, а не дијалог. Зошто како што гледам вашите почнуваат кретенски и дебилски муабети (што незначи дека ги правдам и мадридистиве што враќаат на истите).

I

IBIZA SOUND

Гостин
Реал освои ЛШ 1998, 2000 и 2002 година. Тој Франко или е вампир (пошо умрел 75-76та), или масоните замешале прсти, или гром од ведро небо удрил у коприви. Стварно не е јасно како Реал успеал тие 3 титули без помошта на Франко да ги освои.
i od 2002 navaki sto se slucuva so real :)
kosmar narecen 1/8 finale :D :D

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Абе тоа ти е исто, како на пример ти кога ќе имаш 60 години и некој да ти рече: “Што е бе ги рачунаш тие титули од пред 40 години? Тие не се важат, тогаш биле “само“ 32 екипи, сега се 40 и кусур“.
Какви глупи муабети праете, страшно!
Јас не реков дека не се рачунаат никој не може да ги избрише од хартија,само реков дека изгубија на тежина...веќе никој не се плаши од 9те титули на реал во ЛШ,за некои тимови е дури и добра ждрепка кога реал ќе им се падне во 1/8финале,што не беше случај во минатото.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јас не реков дека не се рачунаат никој не може да ги избрише од хартија,само реков дека изгубија на тежина...веќе никој не се плаши од 9те титули на реал во ЛШ,за некои тимови е дури и добра ждрепка кога реал ќе им се падне во 1/8финале,што не беше случај во минатото.
Епа Реал и у минатото имал криза и имало моменти кога не идело, како и секој тим у светов. Има добри и лоши моменти. Чиста случајност, повеќето од кењаторите на форумов живеат у време кога на Реал не му иде (има и такви кои паметат и прателе фудбал во времето кога Реал газеше, меѓу кои сум и јас), ама тркалото се врти. Ќе дојде пак времето на Реал, зошто големите клубови не умираат така лесно. Па после би сакал да видим што имаат да кажат истите тие што 24/7 мислат на Реал а не на Барса.

Kajgana Shop

На врв Bottom