H
HITCH
Гостин
Кај мене е следниов проблем, на горната вилица од двете стравни 4. и 5. ми се се искривија, не многу, ама тамам за да ме нервира. Мене, кога бев мала, буквално по грешка ми ги извадија 6. горе и со израснувањето на 7. и 8. забите некако си се споија и си дојдоа на свое место, ама последнава година некако 4. и 5. се повлекоа наназад. Тоа страшно ме нервира! Сите заби ми се здрави, немам никакви проблеми, плус забарот ми рече дека имам многу здрава коска, само да си ги средам 4. и 5. штом ме нервираат.
Јас не размислив дека може да се стави фиксна протеза и надвор од Скопје. Значи ќе треба да си се распрашам кои докторчиња ги бива... Јас и така многу често сум надвор од Скопје, па нема да ми биде никаков проблем.
Дај ми број! Само ме нтересира за Daemon што е финтава со овие 200 евра плус? Што е порцеланско?зависи колку сакаш да потрошиш, обичните протези ти се околу 400-600 евра, јас лично ставив daemon протеза кошта околу 900-1000 евра плус уште 200 ако сакаш порцелански за естетика. daemon ти е нај профи ако можеш да си дозволиш обично не се вадат заби или се вадат 8ки, брикетите се бааги помали од обичната и помалку се приметуваат, жицата не е фиксирана на брикетите се движи така да помалку болка имаш, функционира на друг принцип од обичната и се носи пократко. ако те интересира ке ти дадам број
Јас не размислив дека може да се стави фиксна протеза и надвор од Скопје. Значи ќе треба да си се распрашам кои докторчиња ги бива... Јас и така многу често сум надвор од Скопје, па нема да ми биде никаков проблем.