Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Како да направам пораките што ми идат на ФБ да ми стигаат на мобилен? На т-мобиле сум. Порано еднаш пробав ама тој кодот за потврда не ми стигнуваше на мобилен. :tapp:
Прилагодување на профилот, па мобилен од лева страна ќе најдеш и следи ги инструкциите

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.698
Поени од реакции
288
Како одредени луѓе да не ми ги гледаат албумите на ФБ, а да не местам секој албум посебно?

Член од
8 октомври 2009
Мислења
777
Поени од реакции
383
Пробав така ама не ми стигна тој кодот за потврда на мобилен. :confused:
Сега на страната ми пишува: „Твои регистрирани мобилни:71хххххх · Имаш 1 регистриран/и мобилен/ни, но ниту еден не е регистриран за смс пораки.“ (иксовите се замена за бројки :) )

Прилагодување на профилот, па мобилен од лева страна ќе најдеш и следи ги инструкциите

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Пробав така ама не ми стигна тој кодот за потврда на мобилен. :confused:
Сега на страната ми пишува: „Твои регистрирани мобилни:71хххххх · Имаш 1 регистриран/и мобилен/ни, но ниту еден не е регистриран за смс пораки.“ (иксовите се замена за бројки :) )
Влези во пораки, над пораките треба да имаш Вклучи ја услугата СМС пораки
ваљда ќе успее со ова

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Значи вака...Имам две прашања...

1. Зошто кога ќе ми стигне било какво известување на фб (лајк, барање за некоја игра, коментар...) и пред да појави бројчето црвено горе кај известувања, цел компјутер ми се закочува? Треба да поминат минута-две за пак да почне да функционира... :unsure:

2. Дали некој профил што е деактивиран поодамна и сакам да го активирам пак на пример, дали треба и мејлот да го отворам или доволно е само да го внесам мејлот и пасвордот? :unsure:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
777
Поени од реакции
383
Ај ќе пробам вака. А дали се наплаќа нешто за пораките што ќе ми стигнуваат?

Влези во пораки, над пораките треба да имаш Вклучи ја услугата СМС пораки
ваљда ќе успее со ова

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
може да сте одговори ли али не сум видел ако може некој да ме цитира како да ги азбрисам пораките сто заостануваат од разговорот али од еднаш не една по една и дали мозе да се исклучи овааа глупава опција разговорот да останува во пораки ви благодарм однапред
можеш да бришиш само историја на разговор (се) или па само во прозорчето доколку чатуваш да избришеш дел (но тоа што го бришиш ќе ти остане во пораки)
Како да ги сокријам профил фотографиите да не можат пријателите да ми ги гледат ? :)

одиш во прилагодувања во албуми и си правиш кој да гледа кој не
Како да направам пораките што ми идат на ФБ да ми стигаат на мобилен? На т-мобиле сум. Порано еднаш пробав ама тој кодот за потврда не ми стигнуваше на мобилен. :tapp:
линков би ти помогнал
Значи вака...Имам две прашања...

1. Зошто кога ќе ми стигне било какво известување на фб (лајк, барање за некоја игра, коментар...) и пред да појави бројчето црвено горе кај известувања, цел компјутер ми се закочува? Треба да поминат минута-две за пак да почне да функционира... :unsure:
2. Дали некој профил што е деактивиран поодамна и сакам да го активирам пак на пример, дали треба и мејлот да го отворам или доволно е само да го внесам мејлот и пасвордот? :unsure:
за првото немам поим, не ми се случило досега
треба да си внесиш е-пошта и лозинка, како што си вклучуваш facebook и би требало да биде се во ред....
Ај ќе пробам вака. А дали се наплаќа нешто за пораките што ќе ми стигнуваат?
не се наплаќа ништо, но доколку сакаш да ставаш статуси ова она од мобилен на fb тогаш се наплаќа:(

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.473
Поени од реакции
87.290
Од сабајлево неможам да го уклучам фејзбукот, ова ми пишува

Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes

Помош :icon_mrgr:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Од сабајлево неможам да го уклучам фејзбукот, ова ми пишува

Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes

Помош :icon_mrgr:
помош...нема помош :) ќе си почекаш и пак ќе можиш да се логираш.....најмалку 20 минути може да трае...а може и подолго

W

WildChild

Гостин
Го сменив името само 2 пати и сеа не можам пак :(
Ова се случува најмалку 6 месеци!
Дали ова е трајно?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Неможам на Фејсбук да отварам слики. На некои ми вика содржината не е достапна, други па ич не ги отвара, трети па ги отвара и за секунда ги затвара. Што е работава?

П

Пепси_

Гостин
Како да ги збришам сите статуси на ѕидот да нема ништо.(а да не биде 1 по 1 туку нешто по забрзана постапка програмче некое) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom