Ливерпул vs Манчестер Јунајтед, 13.45h, 15.10 2011(сабота ) Anfield Road

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување

Ваше типување околу натпреварот Ливерпул-Манчестер Јунајтед

• Вкупно гласачи
    182
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
gerrard5times.jpg

5 times baby !
BEL19VE!

Фанови на Манчестер, ако може да не враќате на лузерските 5 пати што ги потекуваат затоа што се дичеа со 18 па сега имаме 19, мислам, не е више интересно, нека си прават што сакаат сега. Ние како што сме тргнале да играме финале скоро секоја година, Барселона, не Барселона кај и да е ќе дојдеме до 5 :P. Дури и на неутралните фанови им е смешно ова што се пребација сега на ЛШ, leave it.

А вас Бербатов

Дај мислам стварно ако сакате напишете нешто конструктивно, вакви серва муабети во седмо оделение се прават.
--- надополнето: Oct 9, 2011 8:41 PM ---
Бај д уеј, има ли некој приметено дека ова дерби никогаш не се игра во вечерен термин? :)))))))
Може 7мо сум, од кај знаеш? :)
пс. На последните 5 натпревари победувал домакинот..епа драги ѓаволчиња, време ви е да го вкусите првиот пораз сезонава :pipi:

пс. На последните 5 натпревари победувал домакинот..епа драги ѓаволчиња, време ви е да го вкусите првиот пораз сезонава :pipi:

Екс колега не ме зезај :icon_mrgr:

не се возбудувај пред време , остај статистика , остај минато , гледај сегашност , да не чутите после овде сите ...

Фанови на Манчестер, ако може да не враќате на лузерските 5 пати што ги потекуваат затоа што се дичеа со 18 па сега имаме 19, мислам, не е више интересно, нека си прават што сакаат сега. Ние како што сме тргнале да играме финале скоро секоја година, Барселона, не Барселона кај и да е ќе дојдеме до 5 :P. Дури и на неутралните фанови им е смешно ова што се пребација сега на ЛШ, leave it.

А да не го потековте вие со тие 19, а? :)
Manure again failed at Wembley ! :icon_mrgr:

јас имам предлог тема за Ливерпул и Манчестер да има во секој момент, не само за време на натпреварите, бидејки таа во премиер лигата е оптоварена многу со нас :)

Дали си ненормален или ДА? Кој вадеше транспаренти со тоa 18 титули? Сеа имаме 19 и сеуште имаш да зборуваш? Сеа ЛШ почнувате?Очајни сте...

Воопшто не го потековме со тоа 19. Стај на кантар вие што правите со ова со 5 и ние со тоа 19 и се ќе ти стане јасно. Транспарентите со 18 во шкаф ги збутавте? :) Втората реченица што ја пиша барем мене воопшто не ме тангира, поразите се дел од спортот, некогаш победуваш, некогаш губиш. Не можеш секогаш да си на врвот, тоа е се.

За натпреваров очекувам жустра игра од двете страни и обавезителен црвен :icon_mrgr: Како што кажаа над мене да не се повторувам одбраната е катастрофа на двете страни, но кај Ливерпул приметувам дека оставаат доста слободен простор од средниот ред до одбраната и кога игра Керол нападот најчесто се состои од Даунинг му нафрла на Керол и се моли да го дофати топката. Ама и кај нас има нешто слично така кога Евра ја води топката, затоа неговото можно неиграње не го гледам како слабост во екипата. Наша предност гледам во неуиграноста на Ливерпул, сепак, има доста нови фудбалери во тимот. Сакам само Нани да добие предност пред Валенсија затоа што кога играше Валенсија против Енрике се губеше.
Само се надевам дека Руни ќе е доволно изнервиран дента :icon_mrgr:

Гуд лак, меј д бест вин.

Дали си ненормален или ДА? Кој вадеше транспаренти со тоa 18 титули? Сеа имаме 19 и сеуште имаш да зборуваш? Сеа ЛШ почнувате?Очајни сте...
епа ние имаме 5 ЛШ, кога ќе ги освоите тогаш дојдете кажете ми

Почнаа расправиите, а? Ајде да пукаме сеири. :icon_mrgr:
Јас имам дома телевизор елцеде, шо ми можете бе ? :pos:

Терминот е катастрофален.

Терминот е најдобар у свет. Не озбилно, сабота 13 и 45. После бурна петочна ноќ, стануваш во 1 ипол, миеш заби и глеаш англиски фудбал. Не знам што ти фали на терминов. :)

епа ние имаме 5 ЛШ, кога ќе ги освоите тогаш дојдете кажете ми
ама муабетов беше и провокациите Премиер Лига титули ве стигнавме и повеќе имаме од вас , сеа свртивте на ЛШ ? Зато ти викам очајни сте, секоја година велите секоја година веќе 11 години го слушам ова од Ливерпул секоја година ќе го биди,ќе го биди.... ќе го биди и на крајот пак ништо. Ајт другата година подобро ќе е. Тоа сакам да ти кажам а тоа што си имате 5 Титули ЛШ МБраво, сеа да ти купам кифличка со мармалад и шеќер во прав?

А да отвориме една тема Препукавања:Манчестер Јунајтед vs Ливерпул??
ај ви се молам без забегувања дискутирајте за натпреварот што следи..
И да напоменам не повторувај два пати 5 times baby,како и да е ова е година на ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom