А кој е тој човек што го креираше денешниот Челзи?Има неколку луѓе кој што можат да се сметаат за заслужни за тоа што денеска Челзи е каде што е
Кој рече дека не го почитувам како тренер?
Не го почитувам како личност, не го почитувам како тоа што се обидува да изгелда на терен, а тоа што го нарпавил Челзи тоа што е денеска си беше негова работа за која си земаше плата, и фала му во секој случај, но тоа не значи дека ќе го почитувам, затоа што откако замина во неколку наврати на фин начин јадеше гомна за Челзи.
А денешниот Челзи ако мислиш на неговата големина го креираа само парите на Абрамович, ако е така како што велиш ти голем удел има и Раниери, но тој не освои титула па не е важен нели?
Пред да се нафрлиш на некој размисли убаво за целата историја од доаѓањето на Абрамович затоа што сум сигурен дека само неа ја знаеш.
Роман Абрамович,така?Покажи барем тронка почит за човекот што го направи Челзи она што е денес, а чисто сумљам дека знаеш кој го креираше денешниот челзи ..
Нормално де, и не знам, уште не ми е јасно зошто ми се нафрлија, хах.Секој почнал да навива за тимот поради нешто или некого,нели?
Абе не сум нов, Ozstriker>millanius>Auditore, мала еволуција што би рекол Боаш.Нов си им изгледаш можеби па затоа.Чекај,ќе те прифатат со тек на време.
Епа не те препознаа,исто како што не те препознав и јасАбе не сум нов, Ozstriker>millanius>Auditore, мала еволуција што би рекол Боаш.
На прво место е Специјалниот, на второ е Абрамович. Зашто да не беше Специјалниот ќе дојдеше да речеме Роберто Манчини и парите на Абрамович ќе отидеа во канализација, исто како што сега парите на Шеиците во Сити одат во канализација.Роман Абрамович,така?