- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Мислев на Тасовски, ама ок свати го тоа како и за Димитар, двајцатакој е тој диме бе?
мираковски? пфффф
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев на Тасовски, ама ок свати го тоа како и за Димитар, двајцатакој е тој диме бе?
мираковски? пфффф
![]()
Koga ke ne jadete zivi ova godina od kade ke pocneteселјаци фурајтесе ке се видиме после утакмица ке ве ебеме сред село кавадарци живи ке ве јадеме оваа година имате тим за опстанок па следна година може и 2 лига да играте
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:16 AM ---
![]()
Имаме наша тема бре зашто се комплексираш??????????????????само ние само работнички!
Ја сум задоволен од изданието на Работнички, со таа поткрепа за Кол под кошевите тоа е максимумот, али Фени разочарува но без Фрај, без Стојановски, Самарџиев ( кај е он ? ) повеќе и не можат.Иначе за играта на денешниот меч барем до сега, не се знај кој се по очајни, дали Фени со крпениот состав за оваа сезона или Работнички..
.
Повреден е.Ја сум задоволен од изданието на Работнички, со таа поткрепа за Кол под кошевите тоа е максимумот, али Фени разочарува но без Фрај, без Стојановски, Самарџиев ( кај е он ? ) повеќе и не можат.
Работнички ќе имаа многу посилен состав од оној лани доколку не го загубеа Симич а и Блажевски али што е тука е, ќе видиме и во Фени како ќе се покажат играчите што дојдоа, треба асална замена и за Николовски кој дефинитивно заминува во Русија.
Ја незнам МЗТ зашто толку многу ги форсираа кога според мене имаат послаб состав од оној лани, Торус имаат супер состав, за Лирија ќе видиме, ги немам гледано како играат. Ништо чудно и Торус на крај да освои титула, сезонава они ќе играат и тренираат во Борис Трајковски, бар така разбрав од нашиве весници пред некоја недела, а условите таму за тренинг и игра се феноменални.
Шо си гледал па ти па Осоколиќ ваа утакмица ни беше најдобар сите други беа дрва ништо не покажа Кнежевиќ, Николовски го разбирам се чува за во Русија,Соколов доста слабо одигра второ полувреме е сеа проблемот ни беше 4ца повредени имаме, Михајловски, Еванс,Фрај,Самарџиев а и моментално има понуда кон Тодор Гечевски доколку тој не прифане има и за него замена добар центар, да се вратат повредите и + засилување центар атакуваме на титула!Ме нервира овој Осоколиќ, некое скапано друголигашко српче се праи главен и симултанка игра а бот е. Соколов не го коментирам, дефинитивно мизерен играч. На влез е бавен ко центар и положува од втора страна секогаш. Пробивања као Миркулоски праи.
Шо си гледал па ти па Осоколиќ ваа утакмица ни беше најдобар сите други беа дрва ништо не покажа Кнежевиќ, Николовски го разбирам се чува за во Русија,Соколов доста слабо одигра второ полувреме е сеа проблемот ни беше 4ца повредени имаме, Михајловски, Еванс,Фрај,Самарџиев а и моментално има понуда кон Тодор Гечевски доколку тој не прифане има и за него замена добар центар, да се вратат повредите и + засилување центар атакуваме на титула!