Официјано започнува Зелена карта 2013 денеска

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.612
Поени од реакции
18.643
Од денеска започнува официјално пријавување за Зелена карта 2013.

За сите заинтересирани ова е официјалниот сајт.

https://www.dvlottery.state.gov/

Ова го објавувам за сите што сакаат да аплицираат да не се лажат по разни сервиси да даваат пари, овде е официјалниот сајт, се се прави онлајн и се е бесплатно.

А ние што немаме музеи у близина, од кај да набавиме ИЕ6 или 7?
Стварно не работи страната ако има понова верзија?
Edit

Open IE8
Open >Tools >Developer Tools
Switch Browser Mode to IE7 and Document Mode to IE7

Edit 2
Ова почнува за 10 минути. Навалете :icon_mrgr:
“Направи добро за татковината! Емигрирај!“

Кој е сајтот со апликацијата?
И како да го акцесираме ние што имаме ИЕ-9, кој и онака ни е неискористен?

Страната е во воведниот пост, префрлање на ИЕ 8 или 9 во 7 имаш во постот над твојот.

А ние што немаме музеи у близина, од кај да набавиме ИЕ6 или 7?
Стварно не работи страната ако има понова верзија?
Незнам зошто секоја година ја ставаат таа порака, досега сум аплицирал 3 пати и ниту еднаш со IE и сум немал никаков проблем (имам користено и Chromium и Firefox).

Ова со експлорерот дупачки ни прават, да видат колкава ни е желбата да отидеме во Америка.

Well, fuck you USA! I'm not going back to Internet Explorer, fuck you! Oh, the horror! I would love to go there, but it's too high a price to pay...

:ROFLMAO:

И ја гледам дека све си функционира ок со било кој броузер...
Незнам зошто секоја година ја ставаат таа порака, досега сум аплицирал 3 пати и ниту еднаш со IE и сум немал никаков проблем (имам користено и Chromium и Firefox).

Јас и официјално аплицирав, па кога ќе добијам зелена карта ќе го честам тенеке кафе, а Тончи ручек :icon_lol:

Јас и официјално аплицирав, па кога ќе добијам зелена карта ќе го честам тенеке кафе, а Тончи ручек :icon_lol:

Ај аирлија.

Еднаш аплицирав за тројца едниот доби зелена карта.

Со сите прелистувачи работи:pos:

Ама глуп дел... само со 6 и 7

Вреди ли да се аплицира за ова?

Како така пишуваат дека е бесплатно, кога јас си напишав податоци и на крај ми вика треба да се плати за апликација???- а во вест а и на други места прочитав дека аплицирањето е преку интернет и е бесплатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom