Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
селјаци фурајтесе ке се видиме после утакмица ке ве ебеме сред село кавадарци живи ке ве јадеме оваа година имате тим за опстанок па следна година може и 2 лига да играте :pos::pos:
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:16 AM ---

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Koga ke ne jadete zivi ova godina od kade ke pocnete:drk:.

^ Како и да ја вртиш салата Јасмин после Борис Трајковски во Скопје и онаа во Охрид е најдобра во Македонија, други спортски сали така добри и немаме..

Иначе за играта на денешниот меч барем до сега, не се знај кој се по очајни, дали Фени со крпениот состав за оваа сезона или Работнички..
Ако не земат некое засилување Фени до крајот на преодниот рок, тешко дека ќе ја одбранат титулата.
Земаат играч стар 40 години, епа не иде така. Или му скурчи на финансиерот да фрла парички веќе.

Очигледно дека без Стојановски ќе опадне квалитетот на Фени но еве имаат и повредени,Самарџиев не е Соколов мора да води топка,измешана тактика, сепак почеток е уште, неможе да се каже дека ќе бидат слаби годинава,пак се фаворити.Но да направат некое засулување не ќе е на одмет.

Иначе за играта на денешниот меч барем до сега, не се знај кој се по очајни, дали Фени со крпениот состав за оваа сезона или Работнички..
.
Ја сум задоволен од изданието на Работнички, со таа поткрепа за Кол под кошевите тоа е максимумот, али Фени разочарува но без Фрај, без Стојановски, Самарџиев ( кај е он ? ) повеќе и не можат.

Работнички ќе имаа многу посилен состав од оној лани доколку не го загубеа Симич а и Блажевски али што е тука е, ќе видиме и во Фени како ќе се покажат играчите што дојдоа, треба асална замена и за Николовски кој дефинитивно заминува во Русија.

Ја незнам МЗТ зашто толку многу ги форсираа кога според мене имаат послаб состав од оној лани, Торус имаат супер состав, за Лирија ќе видиме, ги немам гледано како играат. Ништо чудно и Торус на крај да освои титула, сезонава они ќе играат и тренираат во Борис Трајковски, бар така разбрав од нашиве весници пред некоја недела, а условите таму за тренинг и игра се феноменални.

п.с. Види ги ти кавадарчанки ...

Ја сум задоволен од изданието на Работнички, со таа поткрепа за Кол под кошевите тоа е максимумот, али Фени разочарува но без Фрај, без Стојановски, Самарџиев ( кај е он ? ) повеќе и не можат.

Работнички ќе имаа многу посилен состав од оној лани доколку не го загубеа Симич а и Блажевски али што е тука е, ќе видиме и во Фени како ќе се покажат играчите што дојдоа, треба асална замена и за Николовски кој дефинитивно заминува во Русија.

Ја незнам МЗТ зашто толку многу ги форсираа кога според мене имаат послаб состав од оној лани, Торус имаат супер состав, за Лирија ќе видиме, ги немам гледано како играат. Ништо чудно и Торус на крај да освои титула, сезонава они ќе играат и тренираат во Борис Трајковски, бар така разбрав од нашиве весници пред некоја недела, а условите таму за тренинг и игра се феноменални.
Повреден е.

Така и мене ми мириса, Торус има најдобро склопен тим, или на крај Лирија да слави.:pos:
Во нашата лига има млади деца кои или ќе ги биде или не, кошаркари со поминат спортски стаж, и српски кошаркари кои во нивната држава играле во втора лига. Така не ќе да одиме напред, барем не на клубски план.

Овој Брчков кое годиште е?Скока како мајмун у пм:)Инаку Мираковски требаше да се исфорсира повеќе со Шпанија,права копија на Наваро е:pos:

Ме нервира овој Осоколиќ, некое скапано друголигашко српче се праи главен и симултанка игра а бот е. Соколов не го коментирам, дефинитивно мизерен играч. На влез е бавен ко центар и положува од втора страна секогаш. Пробивања као Миркулоски праи.

Оцоколиќ се покажува како добра замена за Огнен. Кире не е тој што беше у МЗТ, излеа се чува да не се повреди за у Русија да гази :D.

• Ми се допаѓа
Reactions: FA
Ме нервира овој Осоколиќ, некое скапано друголигашко српче се праи главен и симултанка игра а бот е. Соколов не го коментирам, дефинитивно мизерен играч. На влез е бавен ко центар и положува од втора страна секогаш. Пробивања као Миркулоски праи.
Шо си гледал па ти па Осоколиќ ваа утакмица ни беше најдобар сите други беа дрва ништо не покажа Кнежевиќ, Николовски го разбирам се чува за во Русија,Соколов доста слабо одигра второ полувреме е сеа проблемот ни беше 4ца повредени имаме, Михајловски, Еванс,Фрај,Самарџиев а и моментално има понуда кон Тодор Гечевски доколку тој не прифане има и за него замена добар центар, да се вратат повредите и + засилување центар атакуваме на титула!

Шо си гледал па ти па Осоколиќ ваа утакмица ни беше најдобар сите други беа дрва ништо не покажа Кнежевиќ, Николовски го разбирам се чува за во Русија,Соколов доста слабо одигра второ полувреме е сеа проблемот ни беше 4ца повредени имаме, Михајловски, Еванс,Фрај,Самарџиев а и моментално има понуда кон Тодор Гечевски доколку тој не прифане има и за него замена добар центар, да се вратат повредите и + засилување центар атакуваме на титула!

3-4 напади упропасти човекот, топки во празно пушташе. Можеби и на крајот клучни ќе беа тие напади, ако знаеме дека на крај падна и играта на Работнички.
Сепак клучно беше првото полувреме каде изиграа премногу лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom