Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дала 200.000 денари да ја научат да шиша?Кога ќе завршиш курс таму нема да чекаш да те вработат туку сам ќе си отвориш. Ова ти е како диплома за самовработување. Познавам девојче си отвори свое фризерско студио и сега шиша![]()

Дала 200.000 денари да ја научат да шиша?![]()
Во која смисла до каде е?Мислам дека не е само за фризура туку и за шминка те обучуваат. Патем да прашам до каде е фризерскиот салон?
Па @zoki_com ако добро ме служи меморијата сакаше да отвара фризерски салон и прашување колку му е исплатлив тој бизнис. Па прашувам дали веќе има отворено нешто.Во која смисла до каде е?
Инаку, @zoki_com 1000 шишања кај добар фризер сигурна сум дека за неполна пола година ќе ги има. Леонтич е врвна фризерка и им пренесува знаење на учениците, така што и да е толку пари курсот - вреди. Плус, речиси сум сигурна дека обуката вклучува и дел за шминкање.
Пардон, јас не знаев па помислив за Леонтич прашувашПа @zoki_com ако добро ме служи меморијата сакаше да отвара фризерски салон и прашување колку му е исплатлив тој бизнис. Па прашувам дали веќе има отворено нешто.

Па @zoki_com ако добро ме служи меморијата сакаше да отвара фризерски салон и прашување колку му е исплатлив тој бизнис. Па прашувам дали веќе има отворено нешто.
Во која смисла до каде е?
Инаку, @zoki_com 1000 шишања кај добар фризер сигурна сум дека за неполна пола година ќе ги има. Леонтич е врвна фризерка и им пренесува знаење на учениците, така што и да е толку пари курсот - вреди. Плус, речиси сум сигурна дека обуката вклучува и дел за шминкање.
Кога ќе завршиш курс таму нема да чекаш да те вработат туку сам ќе си отвориш. Ова ти е како диплома за самовработување. Познавам девојче си отвори свое фризерско студио и сега шиша![]()

Зоки берберот мој стрижи за 70 денари плус бричење 50. Дваесет луѓе просек дневно ништо не вложува материјал а зема материјал можи да ја продаде косата откај знаеш.