Академија Леонтиќ

• Креатор на темата Креатор на темата zoki_com
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Dobar biznis sekoja cest za 6 meseci 200.000 denari za da zavrsis nekoj kurs ima nekoj da poznavate da zavrsil nekoj kurs vo ovaa akademija i vednas da bil vraboten i kolku se zadovolni ???

Кога ќе завршиш курс таму нема да чекаш да те вработат туку сам ќе си отвориш. Ова ти е како диплома за самовработување. Познавам девојче си отвори свое фризерско студио и сега шиша :icon_lol:

Кога ќе завршиш курс таму нема да чекаш да те вработат туку сам ќе си отвориш. Ова ти е како диплома за самовработување. Познавам девојче си отвори свое фризерско студио и сега шиша :icon_lol:
Дала 200.000 денари да ја научат да шиша? o_O

Не верувам дека за 6 месеци е толку.

200 000 денари им е курс и немаат свој сајт !? Хахаха... помодарска академија ти грицнам.

Дала 200.000 денари да ја научат да шиша? o_O

Ma tolku e provereno ama mislam deka e skapo toa e 200.000 *61.3 kurs na evro izleguva 3262 eura ok ajde da izracuname kolku vreme ce treba da ja povrati investicijata primer da e od pomalite gradovi koga edna flizura e prosek 200 denari
200 denari *1.000 musterii =200.000 denari samo da ja vratis investicijata mislam deka e skapo

Мислам дека не е само за фризура туку и за шминка те обучуваат. Патем да прашам до каде е фризерскиот салон?

Мислам дека не е само за фризура туку и за шминка те обучуваат. Патем да прашам до каде е фризерскиот салон?
Во која смисла до каде е?
Инаку, @zoki_com 1000 шишања кај добар фризер сигурна сум дека за неполна пола година ќе ги има. Леонтич е врвна фризерка и им пренесува знаење на учениците, така што и да е толку пари курсот - вреди. Плус, речиси сум сигурна дека обуката вклучува и дел за шминкање.

Инаку, @zoki_com 1000 шишања кај добар фризер сигурна сум дека за неполна пола година ќе ги има. Леонтич е врвна фризерка и им пренесува знаење на учениците, така што и да е толку пари курсот - вреди. Плус, речиси сум сигурна дека обуката вклучува и дел за шминкање.
Па @zoki_com ако добро ме служи меморијата сакаше да отвара фризерски салон и прашување колку му е исплатлив тој бизнис. Па прашувам дали веќе има отворено нешто.

Па @zoki_com ако добро ме служи меморијата сакаше да отвара фризерски салон и прашување колку му е исплатлив тој бизнис. Па прашувам дали веќе има отворено нешто.
Пардон, јас не знаев па помислив за Леонтич прашуваш :oops:

Vo faza na realizacija e ne se otkazuvam sakam malku i da podnaucam
--- надополнето: Oct 6, 2011 2:20 PM ---

Mislam deka ne vklucuva poseben kurs e toa

Покана за отварање очекувам. :)

кој те шиша ? она :pos:

Зоки берберот мој стрижи за 70 денари плус бричење 50. Дваесет луѓе просек дневно ништо не вложува материјал а зема материјал можи да ја продаде косата откај знаеш :icon_lol:.

Зоки берберот мој стрижи за 70 денари плус бричење 50. Дваесет луѓе просек дневно ништо не вложува материјал а зема материјал можи да ја продаде косата откај знаеш :icon_lol:.

Zosto taka razmisluvas ako ima ducan primer da ne e negov treba kirija primer 100 -150 eura struja sto trosi industriska ajde neka e 70 eura mesecno pena za bricenje 5 eura ,fiskalni ako izdava drzavata zema nekoj denar za tv preplata 130 den, firmarina ,smetkovoditel aj izracunaj gi troskovite 70 den * 10 musterii =700 den prosek ,mesec ima 30 dena .... znaci 30dena * 700denari =21.000 denari koga odbies troskovi primer 15.000 den a ima tolku troskovi izleguva deka raboti za 6000 denari mesecno
Zaklucok nema sansi da ima samo 10 musterii nemoze da opstane prosta matematika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom