Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
FA rescind Rodwell's red after appeal

Ама што фајде коа утакмицата беше уништена...

Еве видео за тие што не го виделе фаулот... катастрофа

http://vodpod.com/watch/15491510-jack-rodwell-red-card-v-liverpool
Ова за црвен картон?!?!?!?
Па тогаш стартот на Карагер врз Нани беше за во затвор бе...да ти **** судиите ...толку глуп народ да се Англичаниве не ми се верува....не можат да најдат 15 души да судат асолно..(ни толку не треба!):tapp:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.510
Сега на дербито со Манчестер ќе свирнат 2 вакви црвени :icon_mrgr: ако не, на клада да горам

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Сега на дербито со Манчестер ќе свирнат 2 вакви црвени :icon_mrgr: ако не, на клада да горам
Ако суди Веб се разбира. Тоа си заборавил да го допишиш.

FA rescind Rodwell's red after appeal

Ама што фајде коа утакмицата беше уништена...

Еве видео за тие што не го виделе фаулот... катастрофа

http://vodpod.com/watch/15491510-jack-rodwell-red-card-v-liverpool

Ова за црвен картон?!?!?!?
Па тогаш стартот на Карагер врз Нани беше за во затвор бе...да ти **** судиите ...толку глуп народ да се Англичаниве не ми се верува....не можат да најдат 15 души да судат асолно..(ни толку не треба!):tapp:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.756
Поени од реакции
9.530

Па според твоја логика ако суди Веб и досуди 2 црвени за Ливерпул како црвениот на Родвел и после тоа им се поништат црвените, а Јунајтед победи значи не е нешто страшно така?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Па според твоја логика ако суди Веб и досуди 2 црвени за Ливерпул како црвениот на Родвел и после тоа им се поништат црвените, а Јунајтед победи значи не е нешто страшно така?
Па не е. Јас ништо помалку од тоа и не очекувам

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.756
Поени од реакции
9.530
Па не е. Јас ништо помалку од тоа и не очекувам
Затоа се молам да не е Веб, затоа што и да суди регуларно вие тоа нема да го прифатите така. Нека биде фер натпревар, па подобриот да победи.
Инаку ете уште еден доказ дека судиите биле против вас и дека сте губеле поени ради судиски грешки. Кој знае што ќе се случеше во текот на натпреварот ако Родвел останеше во игра...Се гледаме за нецели 2 недели :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мене ми е сеедно кој ќе го суди натпреварот, само нека суди ко што треба, во наша корист. :)

В

Вори

Гостин
Добра утакмица ќе биде,мислам дека Ливерпул може да победи.Не ме сфаќајте погрешно,далеку од провоцирање е.
Лани онаков Ливерпул го тепа Манчестер,оваа година рака на срце се подобри,така да можат да победат уште еднаш.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Затоа се молам да не е Веб, затоа што и да суди регуларно вие тоа нема да го прифатите така. Нека биде фер натпревар, па подобриот да победи.
Инаку ете уште еден доказ дека судиите биле против вас и дека сте губеле поени ради судиски грешки. Кој знае што ќе се случеше во текот на натпреварот ако Родвел останеше во игра...Се гледаме за нецели 2 недели :)
Којзнае што ќе се случеше ако во ФА купот не беше досуден пенал за вас и Џерард не беше исклучен. Којзнае што ќе се случеше пред непол месец ако со Стоук ни беа свирнати 2 пенали. Можиме вака до бескрај...... Судиите некогаш ни помагаат а некогаш ни одмагаат. Ама овој Веб баксуз ни е. Не оди тоа така

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471

Не ме сваќајте погрешно...ништо против вас не мислев...и да беше друг клуб на ваше место истово ќе го напишев...едноставно прават катастрофални грешки кои го уништуваат натпреварот...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Добра утакмица ќе биде,мислам дека Ливерпул може да победи.Не ме сфаќајте погрешно,далеку од провоцирање е.
Лани онаков Ливерпул го тепа Манчестер,оваа година рака на срце се подобри,така да можат да победат уште еднаш.
Значи до сега ги имаш гледано Ливерпул (Премиер Лига), а Манчестер сигурно си викам една цела утакмица немаш изгледано па да видиш дали се подоборени или не , дали ги имавме Јанг, Џонс .... Велбек и слично...
Рака на срце клавам ако ти го имаш гледано Манчестер оваа сезона па да доаѓаш до вакви заклучоци..

В

Вори

Гостин
Ако ти кажам дека Манчестер го гледав на сите 7 утакмици досега,што ќе ми одговориш?
И таа во Комјунити со Сити исто така.

Знам дека Манчестер е јак,никој не го оспори тоа.Ама и Ливерпул е доста подобар него лани.Плус утакмицата меѓу нив и вас секогаш е неизвесна,независно од тоа кој е и кој не е во форма.
Дерби е,ништо не се знае.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро бе луѓе уште од сеа, имате време чекајте малце :) И ништо не значи формата во ова дерби, баш најнеочекуваните работи се случуваат секогаш. :) За стрелци на голови да не зборам, тие што најмалце си очекувал.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.510
Нема да суди веб, овој пат ќе наместат некое говно покварено ко дауд или еткинсон и компанија. Мечот ќе заврши со победа на ливерпул, каде старт на карагер врз овен (од позади) нема да се свири, а видиќ за случаен контакт над керол кој што е колку 2 видичи, ќе добие кафеав (не црвен) картон и каде ферги ќе изџвака 3кила мастики...кени ќе лета во облаци заедно со навивачи кои ќе се дигнат како никогаш и ќе мислат дека конечно го фатиле господ за јајца, градот ќе слави, во цела англија ќе се прогласи неработен ден...се до моментите кога ќе почнат да губат ко стоки од 2ро класни екипи и кога на олд трафорд, веб или рајли ќе им го плесне така јако што ќе досуди неважечки гол/пенал (и пак ќе биде гигс)...за манчестер и целиот муабет ќе се сведе пак на она старото...догодина посилни!:icon_lol: Мразам кога сум во право, ама и оваа сезона титулата е ветена за Манчестер или за Челзи, друга екипа ни под разно не освојува...под манчестер ги рачунам и сити, зошто се сериозни копилиња. И научете веќе еднаш дека додека е Ферги жив, кени не гледа титула...payback, јбг. Се надевам насмеав некој.... :icon_mrgr:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Добро бе луѓе уште од сеа, имате време чекајте малце :) И ништо не значи формата во ова дерби, баш најнеочекуваните работи се случуваат секогаш. :) За стрелци на голови да не зборам, тие што најмалце си очекувал.
Апсолутно! Ни во најлошиот кошмар не може да ми се деси Бербатов хет-трик да ни здрви.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom