Греота ќе беше вчера ако Јувентус не не победеше..Кај нас беа сите дрва..Од прв до последен!Алегри го стави Амброзини божем да затвори појше-да не примиме гол,само што влезе ни го закачија!Не дека беше крив Амброзини(а можда и беше),ама тоа ме потсети на времето на Анчелоти,сезоната пред да си оди:водевме во утакмица,тој за да ја затвори го ставаше Емерсон и наредна акција примавме гол.
Мислам дека не треба више многу да се очекува од Амброзини,Сидорф обавезно да се ротира со Аквилани и што побрзо да се враќа Мексес затоа што Неста више не може да изигра 2 утакмици по ред..
Фалат многу и Пато и Робињо!
Јувентус не е толку многу јак како што изгледаше вчера.Не победија заради подобриот пристап кон утакмицата и поголемата мотивација!Се радуваа на победата као ЛШ да зедоа..Појше ја сакаа победата и тоа е тоа.Јас сум убеден дека Милан ќе се врати,паузава добро ќе им дојде и мислам дека од Палермо натаму ќе гледаме друг Милан.Барем се надевам..
Криза во играта му се дешава секоја сезона на секој тим.Подобро сега да научиме некои лекции отколку покасно кога последиците можат да бидат посериозни.
Ne e jak Juventus toa treba da ne ohrabri da se kompletirame posle drugo ke bide, ova e maximumot od Juventus, cista sreka sto nemaat covek koj znae da dade gol pa vcera ni dadoa dva gola smesni sto ne trebase da da vlezat