Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ај да ви е честито победата. Не беше интересно само Реал Мадрид да победува последниве неколку години. :) Иначе, мислам дека требаше малце порано да го отворите резултатот, иако и два гола на крај не е лошо. :tv:

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Кралевите се посраа во кралскиот памперс :pos2:
Браво Барса !:vozbud:

V

Viktoranius

Гостин
Ај да ви е честито победата. Не беше интересно само Реал Мадрид да победува последниве неколку години. :) Иначе, мислам дека требаше малце порано да го отворите резултатот, иако и два гола на крај не е лошо. :tv:
Последните 2 години, пред тоа имаше повторно доминација на Барса.:)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Последните 2 години, пред тоа имаше повторно доминација на Барса.:)
2 години = 4 натпревари, многу се сепак за еден голем тим, но што е тука е. Сега мислам дека ќе почнат со "шарање" на резултатите, во позитивна смисла мислам. :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Добро е преживеа, сега може Меси да му ја врати левата протеза на Робокап. :pos2:

V

Viktoranius

Гостин
2 години = 4 натпревари, многу се сепак за еден голем тим, но што е тука е. Сега мислам дека ќе почнат со "шарање" на резултатите, во позитивна смисла мислам. :)
Тоа е:)

Пред 3 години доживеа Реал дебакл на Бернабе со 0-3 со 2та гола на Роналдињо, и 1 гол на Ето.

Моменталниот скор во меѓусебните дуели на Барса и Реал се 55 победи за Барса, и 61 победа за Реал, сметајки ја и таа денес. Тоа е само за во првенството.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
ja mislim busquets ja resi
iznudi penal 5,6 cisti startovi imase
auuuu kakov igrac ce bide ouuuuu

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Aj cestito neka ni e pobedata !
Ture igra najjintelegenten fudbal , covekot caruva vo sredinata,ednostavno zver!.

V

Viktoranius

Гостин
Туре ли беше тој што продираше низ одбраната како ништо или Абидал? И двајцата се црни и корпулентни и неможам да ги распознавам. Знам само пронижи 5 фудбалери на Реал, и дури од шестиот беше сопрен.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Туре бе каков Абидал, абидал син му дома не може да го пројде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom