Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да ви е честито победата. Не беше интересно само Реал Мадрид да победува последниве неколку години. :) Иначе, мислам дека требаше малце порано да го отворите резултатот, иако и два гола на крај не е лошо. :tv:

Кралевите се посраа во кралскиот памперс :pos2:
Браво Барса !:vozbud:

Ај да ви е честито победата. Не беше интересно само Реал Мадрид да победува последниве неколку години. :) Иначе, мислам дека требаше малце порано да го отворите резултатот, иако и два гола на крај не е лошо. :tv:

Последните 2 години, пред тоа имаше повторно доминација на Барса.:)

Последните 2 години, пред тоа имаше повторно доминација на Барса.:)
2 години = 4 натпревари, многу се сепак за еден голем тим, но што е тука е. Сега мислам дека ќе почнат со "шарање" на резултатите, во позитивна смисла мислам. :)

:cuc::cuc::cuc::cuc:
TOURE_copia.jpg
:cuc::cuc::cuc::cuc:

Добро е преживеа, сега може Меси да му ја врати левата протеза на Робокап. :pos2:

2 години = 4 натпревари, многу се сепак за еден голем тим, но што е тука е. Сега мислам дека ќе почнат со "шарање" на резултатите, во позитивна смисла мислам. :)

Тоа е:)

Пред 3 години доживеа Реал дебакл на Бернабе со 0-3 со 2та гола на Роналдињо, и 1 гол на Ето.

Моменталниот скор во меѓусебните дуели на Барса и Реал се 55 победи за Барса, и 61 победа за Реал, сметајки ја и таа денес. Тоа е само за во првенството.

ja mislim busquets ja resi
iznudi penal 5,6 cisti startovi imase
auuuu kakov igrac ce bide ouuuuu

Aj cestito neka ni e pobedata !
Ture igra najjintelegenten fudbal , covekot caruva vo sredinata,ednostavno zver!.

Туре ли беше тој што продираше низ одбраната како ништо или Абидал? И двајцата се црни и корпулентни и неможам да ги распознавам. Знам само пронижи 5 фудбалери на Реал, и дури од шестиот беше сопрен.

Туре бе каков Абидал, абидал син му дома не може да го пројде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom