Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе незнам кај му беше умот на Галиани што не зема еден подобар кретивец..како Гансо,Хамшик, Кака.... со овие копачи на средина и Боатенг креативец тоа е тоа... Једино во Робињо се надам нешто да освежи во играва.. ама тешко ќе им биде вака ако во Јануар не дое асален чоек како плеј.
А јуве имаше шанси ама не видов некои 100 % ... не се ништо посебно само добро да се стокми тимов и на Сан Сиро ќе плачат. . .

Исто и јас се крстам во Робињо.Се надевам дека ќе ја раздвижи малку играта и дека конечно ќе го видиме Боатенг таму кај што му е местото...во средината.
Абијати​
Абате-Неста-Силва-Таиво​
Боатенг-Бомел-Сидорф​
Робињо​
Пато-Ибра​
Втор тим:​
Амелија,Замброта,Мексес,Јепес,Ночерино,Амброзини,Гатузо,Аквилани,Фламини,Емануелсон,Касано,Инзаги,Ел Шарави.​

Исто и јас се крстам во Робињо.Се надевам дека ќе ја раздвижи малку играта и дека конечно ќе го видиме Боатенг таму кај што му е местото...во средината.
Абијати​
Абате-Неста-Силва-Таиво​
Боатенг-Бомел-Сидорф​
Робињо​
Пато-Ибра​
Втор тим:​
Амелија,Замброта,Мексес,Јепес,Ночерино,Амброзини,Гатузо,Аквилани,Фламини,Емануелсон,Касано,Инзаги,Ел Шарави.​
Па само у Робињо остана да се надевамо... ама и тој коа ќе разочара со неговите промашувања, тогаш незнам што ќе биде, ќе чекамо Јануари изгледа (иако мене ми фали и Гатузо у тимот, знам подруго ќе биде со него, само да не го глеам оној Ночерино). Само тешко дека Робињо ќе игра позади Ибра и Пато како што си го пишал, еден ќе отпадне од нив ка прошла сезона - Пато, Сидорф си е класика туе :D

Па само у Робињо остана да се надевамо... ама и тој коа ќе разочара со неговите промашувања, тогаш незнам што ќе биде, ќе чекамо Јануари изгледа (иако мене ми фали и Гатузо у тимот, знам подруго ќе биде со него, само да не го глеам оној Ночерино). Само тешко дека Робињо ќе игра позади Ибра и Пато како што си го пишал, еден ќе отпадне од нив ка прошла сезона - Пато, Сидорф си е класика туе :D
Уствари, кога се враќа тој бе? :)

Робињо јас никад не би го играл како напаѓач.Има се дечкото и брзина и дриблинг и техника но нема завршница.Знаеме сите што пропушти минатата сезона така онаа позиција позади напаѓачите најмногу би му одговарала,а Сидорф ќе си остане таму кај што е сега.Јес да му фали малку брзина но што е тука е подобар играч немаме благодарение на ќелавите.
Ако дојдат на зима Гансо и Монтоливо ќе биде друга приказната.Моментално немаме соодветна замена за повеќе играчи во тимот.Се повреди Пато и нема кој да го замени.Касано ја нема потребната брзина и реализација за напаѓач да игра,Пипо е веќе стар едвај 15 мин игра,Фараонот неможе да се смета како соодветна замена за некој од напаѓачите.Кога подобро ќе разгледам во тимов имаме каква таква замена само за стоперите (Јепес,Мексес) и за еден од бековите (Замброта).

баш Мексес го чекаме, кога ќе се врати французинов бр.25 веќе нема зелен терен да види плус на тоа да се молиме Абате, Замброта и Таиво да се живи и здрави за да не се крпи пак по бековските позиции со ретардираниов и мислам пополека може да се отарасиме од него, Антонини се трпи некако

само еднаш сезонава да го видам составот Абиати, Абате, Неста, Силва, Таиво, Ван Бомел, Боатенг, Аквилани, Робињо, Ибра и Пато и ќе умрам среќен

а и Алегри е крив исто колку што е крив бр.25, знам дека е тешко да се игра вторник/среда па викенд ама кога забележа дека Јуве пополека не збиваше во корнер и беше прашање на време кога ќе го примиме со такво темпо можеше да одигра машки и поофанзивно да го уфрли Аквилани мислам дека е доволно мотивиран а и измената Урби - Касано а Инзаги на клупа не ми е јасна, Инзги плаче за овакви натпревари искуство на претек плус со таква слаба игра не гледам никој друг освен Пипо да се најде на вистинско место во вистинско време и да не спаси од мизерија ама ете Макс беше влезен во некој филм и тоа не чинеше пораз

кога ќе се врати Робињо подхитно на место на Касано кој е покорисен кога ќе влезе во второ е тогаш одморен може да ја прави разликата овака од старт тешко му иде дури и се губи на моменти

а да порано не бев сериозен ама сега сум, уште еднаш Боатенг ако игра позади напаѓачи ГАСАМ ТВ/СТРИМ И НЕ ГЛЕДАМ!!!

Играч ко Инзаги за приплод ли се чува?Изгледа има уште глупи луѓе на светов кој не сватиле каков тип на играч е Пипо.Човекот и на 40 години не се разликува од оној Пипо кој го дрмаше Олд Трафорд во дресот на Јувентус.Нема далеку да стигнете во ЛШ без него.Многу глуп потег.

Ако дојдат на зима Гансо и Монтоливо ќе биде друга приказната..
Остај га таа приказна сеа... тоа АКО е тешко АКО. Ја ич не се надевам а и не мислим до зима.
баш Мексес го чекаме, кога ќе се врати французинов бр.25 веќе нема зелен терен да види плус на тоа да се молиме Абате, Замброта и Таиво да се живи и здрави за да не се крпи пак по бековските позиции со ретардираниов и мислам пополека може да се отарасиме од него, Антонини се трпи некако
Мексес нема никаква улога на Бонера, Јепес секако би играл пред него... треба да се молимо како што пиша да бидат здрави Абате Замброта Таиво, па коа ќе видиш и Антонини е премија за црепот!

Абе не е до толку лош тимов, само тоа местото на брз креативец после кака никој не го исполни. . . а да имавме таков сега се ќе беше поинаку, овој Боа ќе кршеше нозе,Аквилани би играл ко пирло и уште 1 деструктивец и ранер(фламини,ночерино. . . )

wallpaper1440_900.jpg

--- надополнето: Oct 2, 2011 11:13 PM ---
Ја фати 30-ката и Ибра :ROFLMAO: Нека му е среќен...

Боатенг ми беше разочарување на денот. Не знам што мисли човекон ама оноа денес што го правеше не е игра. Играта беше привинцијалска и лоша и многу ми е жал што имаме таква црта, ама така е.

Првиот гол беше нужно зло, ќе се десеше вака или онака, пошто пичкарскиот фудбал воглавно се казнува, а Бонера беше таму чисто колку да имаме дежурен кривец.

Вториот гол беше колку да види светот дека Абиати е камен од голман и све у пичка да му ебам на тој што го држи во Милан 13 години веќе.

Позитивна страна е што има пауза две недели и ќе има време за консолидација, ако имаше коло наредна недела губевме бодови милион посто
+ 1000

Кажав и јас исто претходно, тоа што го видовме лани од Абијати е неговиот максимум. Не ми се верува како го испуштивме Лорис, пред 2-3 години пред потпис беше со нас и на крај се откажаа, нешто слично како со Сисоко, само тој имаше расипани заби :D а за овој не дадоа образложение или па не ми текнува. :coffee:

За поразов, тоа е тоа, филозофијата на Алегри: тимот што победува не се менува.. точно се турија од победи :pos:

Па мора да научи да ги ротира играчите, си испоебаа мајката од тоа негово заборавање да направи некоја промена. Колку само се изнервирав што не сакаше да го замени Неста, па гледа дека не може човекот да оди како што треба, поткривнува со една нога оди, и не го вади чека од него сам да побара да биде заменет. Не знае ама ич да ги чува фудбалерите, исто ми текнува лани кога го играше Силва против Ајакс мислам дека беше во ЛШ тотално непотребен натпревар и нормално се повреди човекот па отсуствуше за некој важен натпревар не ми текнува моментално. Муабетот ми е јасен, неможе на секоја утакмица играчите да изиграат исто, на ниво, толку е им е максимумот, посебно не ако пред тоа играле и во ЛШ а и пред тоа исто биле во првиот состав во лигашка утакмица, и така натака (на назад)... Вечерва Милан имаше само одбрана и само одбрана, средината не постоеше, а нападот се враќаше назад да организира некаква игра..* Не би да коментирал поединечно за играчите, само ќе спомнам дека само Силва ми остави впечаток како и секогаш, и Ван Бомел се поправил од тоа што го прикажуваше во претходните утакмици.

Anyway, guess who was the man of the match ? Башка тоа и ни попушташе :pos:
Иначе, до мене беше или стварно намерно го шутна слободниот директно во рацете на Абијати ? :icon_lol:

.
* Познато од некаде :rolleyes:

Што се избламируват овие јувентус кога на крајта на првенството се знае кој ги зима првите 2 места Интер и Милан не ми е јасно што се радуваат на 5 коло оти се прво место.Знае некој зошто се радуваат ?Титула да не освоиа нешто или пак ке се на 5 место после 30 мај 2012 ?

Што се избламируват овие јувентус кога на крајта на првенството се знае кој ги зима првите 2 места Интер и Милан не ми е јасно што се радуваат на 5 коло оти се прво место.Знае некој зошто се радуваат ?Титула да не освоиа нешто или пак ке се на 5 место после 30 мај 2012 ?
Нема да го гледаш истиот филм и оваа година :)

Sobirajte sega poeni na pocetokot za na krajta da ne vi zafale nekoj za 4,5,6,7,8 mesto.:tapp:
Нека биде како што ќе кажеш ти, несакам да ти го расипам расположението доле на дното со Лече, Чезена и остали :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom