Веб дизајн, ваши страни

Член од
20 февруари 2011
Мислења
146
Поени од реакции
60
www.tourist-destinations.com
www.traveldestinations.tk
Страниве се мои, првата е од блогер само и купив домејн и ја пренасочив, а втората е мал обид на Dreamweaver CS5 со бесплатен домејн и хост и уште ја изработувам, само малку бавно ми иде, немам време. Важно концептот е тој.

Член од
17 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
42
Еве конечно најдов место на форумов кај што можам да прашам за мислење. Направивме сега нов портал www.pcarena.mk . Порталот е направен во WordPress, доста сме ангажирани околу него, го средуваме и пишуваме цело време неколку пати дневно. Па ме интересира што мислите вие за него ? Како ви се допаѓа? Некој пропуст нешто на што можете вака да укажете? Порталот е за технологија и се што е поврзано со неа и стрикно само тоа ќе се пишува и понатаму...

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Моја страна е itways.info - англиски вордпрес сајт за новости околу технологијата.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Еве конечно најдов место на форумов кај што можам да прашам за мислење. Направивме сега нов портал www.pcarena.mk . Порталот е направен во WordPress, доста сме ангажирани околу него, го средуваме и пишуваме цело време неколку пати дневно. Па ме интересира што мислите вие за него ? Како ви се допаѓа? Некој пропуст нешто на што можете вака да укажете? Порталот е за технологија и се што е поврзано со неа и стрикно само тоа ќе се пишува и понатаму...
Зашто не ги смените пермалинковите?

Член од
17 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
42
Зашто не ги смените пермалинковите?
е глеаш ете што сме забораиле хахаха :) фала на забелешката, ќе смениме деноиве :) некоја друга забелешка или предлог нешто ? :)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
е глеаш ете што сме забораиле хахаха :) фала на забелешката, ќе смениме деноиве :) некоја друга забелешка или предлог нешто ? :)
Премногу е непрофесионално.
http://pcarena.mk/?p=1572
Ова, НИКАКО. Ако сте магазин и имате повеќе категории тоа е друго, но портал за компјутери и технологија ваква работа не смее да дозволни. Иначе дизајнот, потрудете се, 21ви век е, ми изгледа остарено. Сеа критикувам, може ќе ви/ти звучам лош но за ваше добро :)

Со среќа.

п.с.
Предлозите - филмови се отвараат во нов прозор...

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
www.tourist-destinations.com
www.traveldestinations.tk
Страниве се мои, првата е од блогер само и купив домејн и ја пренасочив, а втората е мал обид на Dreamweaver CS5 со бесплатен домејн и хост и уште ја изработувам, само малку бавно ми иде, немам време. Важно концептот е тој.
Одлични страни пријателе ќе можи да знам колку време се занимаваш со креирање на сајтови ?

Член од
20 февруари 2011
Мислења
146
Поени од реакции
60
Одлични страни пријателе ќе можи да знам колку време се занимаваш со креирање на сајтови ?
Поточно не се занимавам со тоа, туку ми е некој вид на хоби, убивам време на работа веќе 4 до 5 месеци само што последните 2 месеци многу послабо им посветувам внимание. Инаку во меѓувреме ја направив оваа страна www.fronagames.com .

Г

Грејвдигер

Гостин
Не ти го отвара линкот.

Поточно не се занимавам со тоа, туку ми е некој вид на хоби, убивам време на работа веќе 4 до 5 месеци само што последните 2 месеци многу послабо им посветувам внимание. Инаку во меѓувреме ја направив оваа страна www.fronagames.com .

Kajgana Shop

На врв Bottom