B
Black Guard
Гостин
Успева лижењето на пичката така да по реципроцитет ќе врати само треба да и дадиш да го дрка,чепка па полека ќе ојде и во уста.
Ајде бе, и?Еден ден ми скурчи, пак почна да мрчи и додека збореше јас го извадив така надрвен и и го бапнав во уста до грло, па мислам и солзи и потекоа . . .
Го разбудила баба му за на школо.Ајде бе, и?
Шо? За тебе филозофија претставува ова? Дај скајп мајсторо че те научи ha ha haОва е филозофска тема.. само филозоф може да даде мислење на ова
Како сликовито го опиша ова, човек да се збуни, а тешко е да утврди дали раскажуваш во трето лицекога ќе го фати в раце и кога ќе го залапа да се почувствува
Ќе ти го дадам..на скајпШо? За тебе филозофија претставува ова? Дај скајп мајсторо че те научи ha ha ha
Би сакал и трето лице, имам потенцијални добитнички ама женска ми не ме пушта, е тука мајсторо хез фејлдКако сликовито го опиша ова, човек да се збуни, а тешко е да утврди дали раскажуваш во трето лице
Мислиш дека цитат од Гете одговара на темата за пушење?Everybody wants to be somebody; nobody wants to grow.
Johann Wolfgang von Goethe
Нажалост, тоа се практикува и на ова поле......
Викни некоја другарка нејзина на кафе заедно со неа и извади го безобразно на маса . . . Ќе видиш што ќе се случиБи сакал и трето лице, имам потенцијални добитнички ама женска ми не ме пушта, е тука мајсторо хез фејлд
Што сторе ти ебачиште пријател, сите порничи ги имаш изгледано...Викни некоја другарка нејзина на кафе заедно со неа и извади го безобразно на маса . . . Ќе видиш што ќе се случи
Епа ајде еве објасни ми кој бил Гете....Јас ќе ти кажам дека Гете имал неверојатно активен љубовен живот.Дури и 90% од делата се посветени на неговите сакани.А и самата порака е јасна од тој цитат.Само дали ти тоа го знаеш или не тоа не знам а ако сакаш можам и да ти ги набројам неговите дела.......Само тоа во друга тема, цитатот си носи со себе јасна порака.Мислиш дека цитат од Гете одговара на темата за пушење?
На оваа тема да ти објаснувам за Гете?Епа ајде еве објасни ми кој бил Гете....
Па тогаш воопшто не ме цитирај.Цитатот реков погоре си носи јасна порака, а ако ја разбираш ок ако не никому ништо продолжи си по патот или пак пиши ми по П.П. ако сакаш веќе искрено да разговараме за Гете.Толку од мене.На оваа тема да ти објаснувам за Гете?