Што кога не сака да пуши?

B

Black Guard

Гостин
Успева лижењето на пичката така да по реципроцитет ќе врати само треба да и дадиш да го дрка,чепка па полека ќе ојде и во уста.:)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Ова е филозофска тема.. само филозоф може да даде мислење на ова :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еден ден ми скурчи, пак почна да мрчи и додека збореше јас го извадив така надрвен и и го бапнав во уста до грло, па мислам и солзи и потекоа . . .
Ајде бе, и?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.928
Поени од реакции
12.507
Ако не сака да пуши...има којa сака ;)

Море нема која не сака, само зависи од мајсторот дали ќе се покаже. Треба мајсторски да се поставиш, кога ќе го фати в раце и кога ќе го залапа да се почувствува дека победила на избори...
--- надополнето: Oct 2, 2011 5:56 PM ---
Ова е филозофска тема.. само филозоф може да даде мислење на ова :D
Шо? За тебе филозофија претставува ова? Дај скајп мајсторо че те научи ha ha ha

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
кога ќе го фати в раце и кога ќе го залапа да се почувствува
Како сликовито го опиша ова, човек да се збуни, а тешко е да утврди дали раскажуваш во трето лице

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.928
Поени од реакции
12.507
Како сликовито го опиша ова, човек да се збуни, а тешко е да утврди дали раскажуваш во трето лице
Би сакал и трето лице, имам потенцијални добитнички ама женска ми не ме пушта, е тука мајсторо хез фејлд :)

B

Borg_Drone

Гостин
Everybody wants to be somebody; nobody wants to grow.
Johann Wolfgang von Goethe

Нажалост, тоа се практикува и на ова поле......

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Би сакал и трето лице, имам потенцијални добитнички ама женска ми не ме пушта, е тука мајсторо хез фејлд :)
Викни некоја другарка нејзина на кафе заедно со неа и извади го безобразно на маса . . . Ќе видиш што ќе се случи (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Викни некоја другарка нејзина на кафе заедно со неа и извади го безобразно на маса . . . Ќе видиш што ќе се случи (y)
Што сторе ти ебачиште пријател, сите порничи ги имаш изгледано...

B

Borg_Drone

Гостин
Мислиш дека цитат од Гете одговара на темата за пушење?

:cuc:
Епа ајде еве објасни ми кој бил Гете....Јас ќе ти кажам дека Гете имал неверојатно активен љубовен живот.Дури и 90% од делата се посветени на неговите сакани.А и самата порака е јасна од тој цитат.Само дали ти тоа го знаеш или не тоа не знам а ако сакаш можам и да ти ги набројам неговите дела.......Само тоа во друга тема, цитатот си носи со себе јасна порака.

B

Borg_Drone

Гостин
На оваа тема да ти објаснувам за Гете?
Па тогаш воопшто не ме цитирај.Цитатот реков погоре си носи јасна порака, а ако ја разбираш ок ако не никому ништо продолжи си по патот или пак пиши ми по П.П. ако сакаш веќе искрено да разговараме за Гете.Толку од мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom