Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
само што ги бувнав цска москва 2 и палермо 1 за 500....

Абе тешко вас :)

Ако верувате на вакви .... алал нека ви е ако сте ја изиграле :)

OН:

Фулам - 1
Коло коло - 2
Легиа - 1
Стеауа - 1

Бетис 1
Фулам ппХ
Марсеј 1
Јувентус 1
Атлетико 3+

А што мислевте вие местенка така лесно се дознава ? Едно запаметете ако е местенка максимум 5 души во светот ќе ја знаат а кај нас тешко и да стигне.

па дали тоа изгоре типот минимум 10 од форумов и башка кајнего глдав во коементари напалени кладионичарчиња леле , но и тоа ако му е вистинско а не правено средувано ливчето нека му е наздравје бричење 10 бона

па дали тоа изгоре типот минимум 10 од форумов и башка кајнего глдав во коементари напалени кладионичарчиња леле , но и тоа ако му е вистинско а не правено средувано ливчето нека му е наздравје бричење 10 бона
Добро средено ке да е... :)

Една од португалските двојки ќе заебе само незнам која, се мислам дека Спортинг ќе биде :)

лелее Фејнорд го чекам на лифче уште од петокот и ме кутка епа у курац , оваа Раандерс убаво ме ебавте 100/100 и со нејзе исто и со дечкото од два у иск не ставив на тоа многу пари али сепак , оваа недела убави утакмици а јас катастрофа и на тоа шо се надевав највеќе на тоа лифче фејнорд ме изгоре !! уште вечер ако не фатам Јуве 1 , Хајдук и Порто и не играм веќе спортска !

Да им се изнаебам матер и на Охрид и на 11 Октомври.
Мораше во 85 да дадат гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom